Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 435 557
  • 13 802
  •   2
Отговори
# 615
Преди четвъртък е изключено. Първо трябва да обявят сто процента от протоколите, после да обявят имената и накрая да видят дали някой няма да направи отвод

Артемис и аз това казвам - Хазарта е направил повече само  в сравнение с тези които пълнят памперсите. Инак нищо съществено не е направил.

# 616
Артемис и аз това казвам - Хазарта е направил повече само  в сравнение с тези които пълнят памперсите. Инак нищо съществено не е направил.
Бъркаш се.
Г-н Петров издигна до нови висоти нивото на българския парламентаризъм, след като си щракна селфи със среден пръст.

# 617
Ицо Хазарта може да не е много умен, ама поне не го пере съчмата като тези от Величие. Няма никакво място за сравнение.

# 618
Като стана депутат ще се погрижа. Ще имам заплата от 7000 лева и ще раздавам наред. Впрочем аз вместо на сираците ще даря на болнични заведения половината си заплата - те са ми приоритет.
те правят милиони. верно ли са ти приоритетни?

4,82 - величие
15,11 - ПП
15,80 - дпс
24,41 - герб

# 619
Той и Пеевски по време на пандемията беше дарител номер едно, ама тук не го обичат като Хазарта

# 620
# 621
  • Пловдив
https://www.dnevnik.bg/politika/2024/06/10/4636161_koaliciiata_i … ef=home_NaiNovoto
Коалицията изпраща Минчев, Кънев и Хазарта в Европейския парламент

Хазарта с преференция в европарламента?

Хазарта  влиза с преференции, това означава, че е изпреварил и отстранил няколко други преди него в листата, включително самия Лорер, който е трети, а не влиза. Сега погледнах, Хазарта е бил чак 6-ти поред. Евала. Simple Smile Ицо Хазарта по-харесван от Лорер.Simple Smile

# 622
Той и Пеевски по време на пандемията беше дарител номер едно, ама тук не го обичат като Хазарта
и ескобар доста се е раздавал.

# 623
Цитат
Айде, още етикети, придържай се към темата, не към определения спрямо потребителите.

Не съм гласоподавател на посочените от теб партии, но ако ровенето и плюенето за Величие продължи, рязко ще ми станат симпатични.
Grinning Тебе вече са ти симпатични, няма нужда да се правиш на интересна. И това не е упрек, защото всички знаем много добре какво ни разделя политически. Двете големи общности и в България, и в света. Това са няколко гигантски теми които ще имат отражение върху нашият живот, и този на нашите деца и внуци, поколенията след нас. Това са темите за войната в Украйна, да се помага или не, влизането в Еврозоната, да или не, както и самото ни присъствие в Европейският съюз, да или не. С оглед на неприемането на политиката му, и съответно напускането му. Да или не. Това са темите които ни разделят. И по тия всички теми от които зависи бъдещето на поколенията, защото другото е злободневие, важно е, но на практика е злободневие за поколенията и живота им след 50 години. Е по тия всички гигатнски теми, е ясно в кой лагер си, и няма голямо значение дали си гласувала за Възраждане, Величие или БСП, вижданията им са сходни по тия въпроси. Както вижданията по тия въпроси са сходни на Герб, ППДБ и ДПС, които са в противниковият западен либерален лагер, та за това ти е писнало от избори, понеже по тия въпроси имаме мнозинство в обществото, а ти не си част от него, та за това ти е писнало от избори, и усещаш либерален терор, а просто си от малцинството, от което си част по тия въпроси, което не може да стане мнозинство, но това не е заради някакъв хипотетичен либерален терор, защото Герб и ДПС, какви либерали са. В България има само едни либерали, и това са ППДБ. Герб и ДПС се правят на либерали по тия теми, защото имат интерес, запазват си електората, който със сигурност не е антиевропейски. Иначе щеше да гласува за партиите в другият лагер. С изключение на БСП между другото от другият лагер, те искат да променят Европа отвътре, ония искат да е напускат. Та приемам забележката да не обобщавам.

# 624
Може, нищо не казвам, ама Ескобар още не го е играл като бг политик, а Пеевски доколкото си спомням даряваше стотици хлияди за респиратори, тестове, маски за Пирогов и други болници.
Не знам колко е дарил Хазарта ...

# 625
всеки спрямо възможностите. делянчо има по-големи възможности. и повече фенове.

# 626
И Лорер, и Тафров ги бие Хазарта...
ДБ май остават без евродепутат въпреки мощните усилия за преференции.

https://www.dnevnik.bg/politika/2024/06/10/4636161_koaliciiata_i … ef=home_NaiNovoto
Коалицията изпраща Минчев, Кънев и Хазарта в Европейския парламент

Хазарта с преференция в европарламента?

Хазарта  влиза с преференции, това означава, че е изпреварил и отстранил няколко други преди него в листата, включително самия Лорер, който е трети, а не влиза. Сега погледнах, Хазарта е бил чак 6-ти поред. Евала. Simple Smile Ицо Хазарта по-харесван от Лорер.Simple Smile

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 14:33 от EmmaT

# 627
  • София
Преференциите още не са отчетени, затова и се съмнявам Тафров и Лорер да влязат.
Интересното е и при Йончева дали ще влезе с преференции, дано не.
Волгин също като Хазарта според мен е 100 % вътре.
А най-големите му фенове са ППДБ, както знаем от предходното правителство и активности в парламента.

# 628
  • София
80 хиляди гласа и си в парламента на заплатка без дори да се изисква нещо от теб освен да говориш глупости по подкасти в ютуб.
(Навити за наша партия има ли?) Joy

Преференциите още не са отчетени, затова и се съмнявам Тафров и Лорер да влязат.
Интересното е и при Йончева дали ще влезе с преференции, дано не.
Волгин също като Хазарта според мен е 100 % вътре.
А най-големите му фенове са ППДБ, както знаем от предходното правителство и активности в парламента.

Не бяха ли Възраждане и ИТН тези, които гласуваха най-много в подкрепа на ГЕРБ и ДПС?

# 629
Трябва да сме много наивни, че Пеевски и ДПС безвъзмездно са крепили Денков и компания близо година.
Ей така просто от добрина са казали, не искаме министерства, не искаме облаги, кажете кога ще гласуваме промяната на конституцията и ние сме на линия.
Не вярвам да има толкова наивни , че да залагат на този вариант.

Общи условия

Активация на акаунт