Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 435 517
  • 13 802
  •   1
Отговори
# 705
Малко трудно е да повярва човек, че ХИ подава оставка от морална гледна точка. По достоверно ми е, че най-сетне лансиращите го са разбрали, че е станал безполезен и колкото да повтаряха, че това е един от малкото политици на ниво у нас, той не стана такъв, не показа качества.
Радвам се, че няма да е в НС и се надявам следващия радетел за съдебна реформа, малко от малко да е човек, който поне знае как работи тази система.

# 706
големия победител какво казва, да не ми праща пак марийки по медиите и преговорите с делян.

# 707
  • София
Пълно е с информация.
Медии, хартия, вестници, форуми,  youtube.
Аз съм удивена от слепотата, която върлува.
Има информация от известно време, наистина. На доста места и доста плашеща. Ама, хайде някой от всезнайковците тук да си покаже мнението отпреди месец, където да е писал, че тези ненормалници ще вземат такъв резултат.

# 708
  • София
Ами аз ги знаех, но не предполагах мащабите на влиянието им.
Интересно ми е, че и Възраждане, и Величие са от Варненския регион.  Това дали е случайно или е свързано с нечие друго силно присъствие в района?

# 709
свързано е.

# 710
Хех, ако Христо Иванов не подава оставка - не го ли е срам, трябва да поеме отговорност.
Като подаде оставка - как може да се изсулва като мишка, не е мъжко да се бяга от отговорност.
Призиви Киро и Асен да подадат. Ако го направят, сигурно и те ще са изхлузващи се мишки, които немъжествено бягат от отговорност.

Борисов не подава оставка - браво, мъжко момче, поема отговорност.
Борисов подава оставка - браво, мъжко момче, поема отговорност.

Заслужаваме всичко, което ни се случва и което тепърва ще ни се случва.

Само че това са различни мнения, на различни потребители при различни ситуации, т.е. няма нищо странно. Демокрацията допуска различни възгледи.
Впрочем нормално е при изборен провал да подадеш оставка. А другото е дали ще хвърлиш оставка, когато си действаш премиер - не, това не е особено отговорно, но пък Борисов никога не е бил отговорен.

Да, аз смятам че ХИ е постъпил мъжки, евала на него. Поел е отговорност, дал е път на нови хора да се изявят с нови идеи.

Bobi Mitrev 761101

шшшт ще те чуе Хексе и ще пита какво против имаш Варна.Joy

# 711
Христо Иванов няма трудова биография извън НПО-та. Според мен просто в момента го изтеглят от светлината на прожекторите за малко, да се позабравят издънките му. Явно точно сега не им трябва в НС, скоро ще разберем и защо. В момента, в който потрябва и се позабравят глупостите му, ще го върнат на бял кон - може и едни бъдещи протести да направи.

# 712
Имам голям молба към БСП (ако ме четат) - моля ви, дръжте я тази жена още за председател. Поне още един пълен мандат Stuck Out Tongue Winking Eye

# 713
Още 2 пъти избори и Корнелия вече ще е излишна 😃

# 714
https://results.cik.bg/europe2024/rezultati/index.html

93 процента протоколи

Fire666, сакън недей така без Корнелия току виж БСп надигне глава. Да си я държат. Тази се изпокара с всекиго, още ренегати да изхвърли, малко са.

# 715
  • София
Възраждане имат добър PR - още снощи KK направи изявление, като отчете броя негласували с уважение, един вид вие и вашата позиция сте много важни за нас, за демокрацията и за държавата, днес не чака резултатите до последно, а даде пресконференция, не замаза спада в броя гласове за тях, говори ясно и последователно. Посланието е, че няма какво да крият, не усукват, не влизат в тайни договорки и реагират своевременно.

# 716
Костадинов е интелигентен, но подцени, че може да се появи негова алернатива. Успя да изсмуче Атака, и да убие Григорова, но не усети появата на Величие. Както се казва в ГОТ - докато убиеш някого с меч, друг те издебнал и ти забие кинжала в гърба.

# 717
ако беше интелигентен нямаше да бяга по тъча, а щеше да си носи фланелки русия с гордост и да има ясна перспектива. като го избираш трябва да знаеш че това е човекът който ще те откъсне от гнусния запад и който поне ще се допита до народа иска ли да е в ес. путинските войни трябва да имат ясни слова и идеи, не мишкаджийски. не става с хъка-мъка българския интерес, ние сме на 3 морета.

# 718
  • Пловдив
Хех, ако Христо Иванов не подава оставка - не го ли е срам, трябва да поеме отговорност.
Като подаде оставка - как може да се изсулва като мишка, не е мъжко да се бяга от отговорност.
Призиви Киро и Асен да подадат. Ако го направят, сигурно и те ще са изхлузващи се мишки, които немъжествено бягат от отговорност.

Борисов не подава оставка - браво, мъжко момче, поема отговорност.
Борисов подава оставка - браво, мъжко момче, поема отговорност.

Заслужаваме всичко, което ни се случва и което тепърва ще ни се случва.

Само че това са различни мнения, на различни потребители при различни ситуации, т.е. няма нищо странно. Демокрацията допуска различни възгледи.

Абсолютно, щях да напиша същото. Някои аплодираха подадената оставка, други не одобряват тази стъпка. Нормално. За щастие отдавна не сме в соца, когато всяко действие е трябвало да бъде прието с ръкопляскане от всеки.  И вечната съпоставка с Борисов е крайно несъстоятелна, тъй като и той през годините, а и сега, е както аплодиран, така и критикуван, хулен и обиждан.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 17:05 от marzeliva

# 719
Избирателите на "Величие": Повече жени, млади хора, висшисти от областни градове
https://bnr.bg/post/102004109/izbiratelite-na-velichie-poveche-j … -oblastni-gradove

Общи условия

Активация на акаунт