Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 435 503
  • 13 802
  •   1
Отговори
# 690
Добре де, как се финансира всичкото това. Защото държава в държавата, не става толкова лесно. Трябват пари. Ако живеещите по правилата на партия Величие във Ветрино си плащат за частната милиция ОК, ама дали го правят те, или някой друг плаща за тая работа. Апропо ако това е всичко, аз не виждам и проблем. Хората да се самоорганизират, и сами да си плащат за сигурността, ако усещат, че полицията във Ветрино я няма, и не може да ги защити от бежанците примерно, стига да спазват законите на републиката. Да не си определят собствени закони и спрямо тях да действат във Ветрино, и спрямо тия закони да правят граждански арести, да налагат наказания и прочие. Защото това вече може да се класифицира, като сепаратизъм. Отделяне на територия от държавата, и налагане на собствена форма на организация в нея. Но ако спазват законите на републиката и просто населението във Ветрино доброволно плаща на едни яки пичове да обикалят всеки ден по улиците, това не е нарушение на закон. Ако аз платя на съседа и му кажа почвай да обикаляш всеки ден, тая и тая улица, и ако видиш крадец, звъни в полицията и опитай да го спреш докато дойдат, това не е закононарушение. Ако обаче това всичкото не се финансира самобитно от населението във Ветрино, а финансирането за тая частна милиция идва отвън, това означава вече съвсем друго нещо. И националната сигурност на България е силно застрашена, ако е така.

# 691
никак лесно не става държава в държавата. партията е жестоко финансирана и явно с връзки в държавата.държавата е бойкова, та не знам. не опират до ютуб нещата Wink

# 692
Тесла, назад дадох линк. Там ясно е обяснено как се финансират. Финансова пирамида.

# 693
Хр.Иванов подаде оставка като лидер на ДБ

Страшна глупост е това. Да си беше дръпнал партията от тази безумна коалиция с ПП и да си беше останал в НС с партията си. Толкова труд хвърли през последните години да остане в НС, има идеи, има планове - защо прави това? Набута ДБ да потъва заедно с воденичния камък ПП и сега ги остави да си вървят към дъното. Това ли е лидерско поведение? Като е забъркал тази каша, която е довела до тези резултати, трябва, като лидер, да оправи нашата и да извади партията си от калта, в която самия той я вкара. Много е лесно, като стане напечено да духнеш и да оставиш другите да се оправят. Много мъжко - няма що.

Който е забъркал каша поема отговорност и дава възможнос на нови хора с нови идеи, да извеждат партията от пътя. Така е по цял свят, така пости Камерън, Борис Джонсън, Руши Сунак, Макрон,, дори Меркел. Навремето така постъпи Костов. Това е естественият начин. Сега или ще се намери по-добър лидер или партията ще спихне. На ХИ идеите бяха претоплена манда- Гешев, Гешев, Гешев, правосъдна реформа. Сега чакаме нови хора, нови идеи

# 694
Ветрино е село, в което хората имат вили и всички се знаят. Не е точно средище на престъпност или в позиция да решава каквото и да е.

Исторически парк и Ветрино са продукт на ГЕРБ, няма какво да се лъжем и мажем. Само фактът, че варненски ‘олигарси’ подкрепиха Величие - трябва да ви дава всички нужни отговори.

Някой има ли интервюто на Михайлов при Слави Трифонов?

# 695
Хех, ако Христо Иванов не подава оставка - не го ли е срам, трябва да поеме отговорност.
Като подаде оставка - как може да се изсулва като мишка, не е мъжко да се бяга от отговорност.
Призиви Киро и Асен да подадат. Ако го направят, сигурно и те ще са изхлузващи се мишки, които немъжествено бягат от отговорност.

# 696
  • софия
Ветрино е село, в което хората имат вили и всички се знаят. Не е точно средище на престъпност или в позиция да решава каквото и да е.
Исторически парк и Ветрино са продукт на ГЕРБ, няма какво да се лъжем и мажем. Само фактът, че варненски ‘олигарси’ подкрепиха Величие - трябва да ви дава всички нужни отговори.
Някой има ли интервюто на Михайлов при Слави Трифонов?
За паметника на хан Аспарух в София ли?

# 697
  • София
Хех, ако Христо Иванов не подава оставка - не го ли е срам, трябва да поеме отговорност.
Като подаде оставка - как може да се изсулва като мишка, не е мъжко да се бяга от отговорност.
Призиви Киро и Асен да подадат. Ако го направят, сигурно и те ще са изхлузващи се мишки, които немъжествено бягат от отговорност.

Борисов не подава оставка - браво, мъжко момче, поема отговорност.
Борисов подава оставка - браво, мъжко момче, поема отговорност.

Заслужаваме всичко, което ни се случва и което тепърва ще ни се случва.

# 698
Каква отговорност ви гони. Просто ХИ е отдавна в политиката и е гърмян заек.
Знае, че с всичко което се случи, така или иначе януари 2025 трябва да има партийни избори за нов председател.
Освен това има смисъл да седи ако се сформира сглобка 2 иначе ако им изчегъртат калинките от назначенията и партийните спонсори намаляват за тези които не могат да връщат с ресто като управляващи.

# 699

Ето го от началото, ако става дума за него.
https://www.slavishow.com/31-januari-2019-dostoini-za-uvajenie/

# 700
Благодаря, но този откъс ми стига, натоварих се. Паметник на Аспарух в София още няма. :д

# 701
За мен е интересно:
- Наистина ли сега чувате за Ветринска народна република и вичско, което което се случва от много години с любезното съдействие на Герб и всички служби се правят, че не виждат?

# 702
Спешно се нужадем от идеологически сблъсък, а не от компроматни войни
Да гледаме какво говорят вместо какво правят? Ми то си е все така досега.

# 703
Наистина ли сега чувате за Ветринска народна република и вичско, което което се случва от много години с любезното съдействие на Герб и всички служби се правят, че не виждат - ВНР ще правят ли референдум за влизане в РФ или поне за независимост? ВНР и герб са на един и същи бос така че не е чак странно че не виждат.

# 704
Пълно е с информация.
Медии, хартия, вестници, форуми,  youtube.
Аз съм удивена от слепотата, която върлува.

Общи условия

Активация на акаунт