Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 435 490
  • 13 802
  •   1
Отговори
# 720
ако беше интелигентен нямаше да бяга по тъча, а щеше да си носи фланелки русия с гордост и да има ясна перспектива. като го избираш трябва да знаеш че това е човекът който ще те откъсне от гнусния запад и който поне ще се допита до народа иска ли да е в ес. путинските войни трябва да имат ясни слова и идеи, не мишкаджийски. не става с хъка-мъка българския интерес, ние сме на 3 морета.
Точно защото е интелигентен бяга по тъча. Иска хем да привлече русофилите, хем да не го изловят че иска да ни откъсне от ЕС, защото тогава ще го притиснат с икономически въпроси.
Нали ако каже "напускаме ЕС, влизаме в Брикс", две трети от избирателите ще го напуснат-

# 721
https://results.cik.bg/europe2024/rezultati/index.html

93 процента протоколи

Fire666, сакън недей така без Корнелия току виж БСп надигне глава. Да си я държат. Тази се изпокара с всекиго, още ренегати да изхвърли, малко са.

Лично аз бих се радвала, ако БСП надигне глава и се преформатира след Корнелия в нормална европейска лява партия. На практика в този новоизбран парламент що-годе ляво е само частта ПП от ПП-ДБ.

# 722
Величие много са дръпнали  зад граница. На ММ един приятел в Англия  още преди изборите каза, че е насъбрал доста подкрепа. Наистина не подозирах, че светлината в тунела е влакът.

# 723
Да се чуди човек с какво толкова привлякоха хората.
Аз очаквах по-висок резултат на партията на Григорова.

# 724
https://results.cik.bg/europe2024/rezultati/index.html

93 процента протоколи

Fire666, сакън недей така без Корнелия току виж БСп надигне глава. Да си я държат. Тази се изпокара с всекиго, още ренегати да изхвърли, малко са.

Лично аз бих се радвала, ако БСП надигне глава и се преформатира след Корнелия в нормална европейска лява партия. На практика в този новоизбран парламент що-годе ляво е само частта ПП от ПП-ДБ.

Това не е възможно. Още след Първанов те станаха консервативна левица. Преди това пък бяха чугунени комунисти. За БСп модерните леви идеи са ерес. Как си представяш старите баби да слушат политики за гейове, лесбийки и пр.? нали половината червени баби ще кажат, че ако една жена се съблича полугола си го търси, как ще застанат зад Инстанбулската конвенция? Какво ги интересува ЕС, щом другаря Путин казва друго?

# 725
  • София
Да се чуди човек с какво толкова привлякоха хората.
Аз очаквах по-висок резултат на партията на Григорова.
И аз. Радостин Василев също е с 3 %, което е изненадващо. Явно много хора се увличат по нови спасители, търсят тръпка някаква ли, не знам.

# 726
Много хора са наивни и лесно се залъгват като чуят сладки приказки.

# 727
 националистите печелят.

Възраждане 14 процента. Величие почти 5, МЕЧ -над 3, ВМРО- 2,2 за европарламент.

това е резултата от малоумната Зелена сделка и политиката да бъдем американски ястреби.

# 728
Изненадващото е , че само ДПС задмина ППДБ и ги прати на трето място, не бяха никак далеч от четвърто, но есента идва. Само Величие ги спаси ППДБ от четвъртото място на тези избори.

# 729
За мен реалистичната картина за настроенията в страната винаги е вотът от чужбина като зачеркнем резултата на ДПС, защо- е ясно.

# 730
Спестявам ви да гледате брифинга на Марков и Михайлов. Още съм в началото.

1. Казват, че държавата е фалирала и заради това няма пари за магистрали и здравеопазване. Аз не съм съгласна, пари има, лошо е разпределението им.

2. Искат промени в прокуратурата и МВР. Тамън да се съглася и вметна това за скъпите коли. Не е проблемът в колите, а в кадрите, които ще ги управляват, но българинът не го разбира. Всичко скъпо р лошо.

Иначе казва, че всички българи имат представители в НС.

# 731
Тия са фалирали ментално. Избирателите им също.

Костадин беше много обран днес. Сякаш позагърбил радикалното говорене.

# 732
Няма как хем да има картина от чужбина, хем да зачеркнем и ДПС.

Да, в чужбина живеят основно аутсайдери, които са комплексари и са фенове на националистическо-мутренските партии - ИТН, Възраждане и пр.

т.нар. "елит" в чужбина не е повече от тридесет-четиредесет хиляди души и са твърде непостоянни.

# 733
Величие са обиколили 5 държави. Не разбрах кои.

# 734
Точно така. Тия избори ги спечелиха негласуващите. Какво загубихме, ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт