Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 435 547
  • 13 802
  •   1
Отговори
# 750
Е ние на запад не изнасяме само интелектуален потенциал.
Така че Величие правилно са се насочили.
Нещо, което ПП и ДБ не успяват да направят.
Виж Христо направи нещо правилно.
Подаде си оставката.

# 751
В момента Величието е по БНТ1 в предаването на Поли Златарева.

# 752
  • София
Е ние на запад не изнасяме само интелектуален потенциал.
Така че Величие правилно са се насочили.
Нещо, което ПП и ДБ не успяват да направят.
Виж Христо направи нещо правилно.
Подаде си оставката.
Аз не визирам само интелигентни или неинтелигентни хора. Като цяло ми е чудно, как подобни идеи могат да станат привлекателни и подобни индивиди да допадат на някого?
Кое точно му е "готиното" да си в постоянно военно положение, или да имаш усещането, че си в такова. Визирам обстановката във Ветрен.

# 753
Наесен отново е моята прогноза.

Ако така стане, изборната активност ще стане едноцифрено число. На хората им писна от избори и подигравки.
Хубаво е, че Копейкин губи около 90 000 гласа. ППББ, въпреки драстичния спад за тях, 15 процента не е толкова зле, при цялата помия, която ежеминутно се лееше върху тях. ДПС втори и много по-добре от Възраждане втори. Като цяло проевропейските партии пак имат малко над 150 гласа, което показва, че руските проксите и слуги няма да могат да пречат на важни решения.

# 754
  • Разпиляна във въображението
Много добре направи Иванов и слиза от сцената. Пълен провал е дейността му в НС. Прекалено много се "заигра" - с Конституцията, с неосъществената съдебна реформа извън махането на Гешев (което дори не е негова работа) , със защитата на избора на Атанасова и подкрепата за Белазелков. С мазните кафета с Пеевски, с неграмотността 9 месеца да напише един механизъм  как да работи коалицията. Пускаше ПП-тата да обират негативите от управлението, а той все се покриваше и от време на време излизаше да логорейства с празни приказки. Провал до провал. Остриетата му и те за нищо не стават - Йорданова и Славов.

# 755
  • софия
Самозваният полковник в типичен стил обяснява кой кого какво трябва да бъде питан, когато му задават нормални въпроси. Постоянно отклонява въпросите към другите. Никаква конкретика.
Не дължали обяснение за частните проекти, защото били с частни пари.

Парламентът не бил само за писане на закони, а и за контролиране за спазване на написани закони.
Ужасужасужасужас

# 756
А Корни кога ще слезе от сцената.
Да не излезе вярно мемето, че стогодишната партия на дядото ще се закрие от бабата.

И още доста имена мога да допиша, чиито оставки чакат не само членовете на партиите им, а много хора.

# 757
  • София
А Корни кога ще слезе от сцената.
Да не излезе вярно мемето, че стогодишната партия на дядото ще се закрие от бабата.

Корни се е изказала, че хората на тези избори били казали, че трябва да има диалог между партиите. Дали е някакъв намек, че са склонни на преговори, не знам.

# 758
националистите печелят.

Възраждане 14 процента. Величие почти 5, МЕЧ -над 3, ВМРО- 2,2 за европарламент.

това е резултата от малоумната Зелена сделка и политиката да бъдем американски ястреби.

Лорде, щом Китай почнаха да я прилагат, мислиш ли че е малоумна. Даже на китайската комунистическа партия им узря в главите на какво ще заприлича и Китай, не само целият свят само след 50 години, ако не се овладеят температурите. Знам че е трудно да се мисли в перспектива, но не се ли мисли, децата ни ще ни проклинат, след време. Знам че е трудно да се мисли така, защото ще сме мъртви, няма да ни пука че ще ни проклинат. Но това отличава човешката цивилизация от животните. Включително и най многолюдната китайска цивилизация, та за това и Китай почна да ограничава въглеродните емисии.

Китай въвежда по-строги регулации за търговията с въглеродни емисии
https://es-spam156-/kitaj-vavezhda-po-strogi-regulatsii-za-pazar … aglerodni-emisii/

Прочети и политическата визия на Си Дзин Пин за екологична цивилизация. Целта на Китай е да стане въглеродно неутрален до 2060 г. Същата работа като Европа и САЩ.

Естествено Русия има интерес в целият свят да не може да се живее след 100 години, защото пък при тях ще може, Сибир ще стане огромна плодородна земя, ама целият свят ще може ли да се побере там. Близо до северният полюс, не мисля. Ако не знаеш в Китай и Индия температурите вече са над 50 градуса през лятото, отвори да видиш какво става в Китай и Индия като температура, колко смъртно случая имат дневно и т.н. Да не говоря за ефекта върху икономиката когато цялото население е парализирано да стои на закрито под климатици.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 18:50 от Никола Тесла

# 759
  • София
Самозваният полковник в типичен стил обяснява кой кого какво трябва да бъде питан, когато му задават нормални въпроси. Постоянно отклонява въпросите към другите. Никаква конкретика.
Не дължали обяснение за частните проекти, защото били с частни пари.

Парламентът не бил само за писане на закони, а и за контролиране за спазване на написани закони.
Ужасужасужасужас

Величието завърши, че не бил полковник, а се уволнил от НСО като генерал-майор ?!?

# 760
Величие много са дръпнали  зад граница. На ММ един приятел в Англия  още преди изборите каза, че е насъбрал доста подкрепа. Наистина не подозирах, че светлината в тунела е влакът.
С какво толкова са привлекателни? Аз ги знам от снощи. Гледах няколко клипа за тях, от тях и т.н., и ми станаха ясни на 3-та минута. Не се иска много, за да схванещ "идеите" им.

Аз бих се радвала на силна десница, силна левица, център-дясно, център-ляво. Само така ще се неутрализира крайния национализъм. Не съм против националистите, напротив, от тях има нужда, но не и псевдо такива.
Привлекателни са за хора, които аз.... искрено съжалявам...

Просто вече даже не мисля за ляво, дясно, център. Превъртяхме играта, искам ги вече просто без жълти книжки.

# 761
верно ли двете путински партии се карат взаимно че са американски?

# 762
Какъв е вота на българите в чужбина!?!?!? Ами такъв какъвто и на европейците. Дойде им до гуша от мигранти и своеволия на техен гръб. Стачките на германците, на французите, на земеделците из цяла Европа, в България въобще не бяха отразени. Мишоците по телевизиите мълчаха като пънове.
Напълно логичен вот. До тук с глобализма.

# 763

И аз искам ДПС да стане първа политическа сила, та някои все пак да се замислят.

АЗ пък много искам Възраждане да получат 51 процента, да ни изкарат от ЕС и НАТО, влезем в Брикс, долара да стане 3000 лева, да забранят американските филми и младите да видят какво е.

# 764
В "Още от деня" по БНТ пелтечи този с кръста. Тежко, тежко...

Общи условия

Активация на акаунт