Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 435 532
  • 13 802
  •   1
Отговори
# 915
Ти сериозно ли ни питаш защо ни пратили на избори...
 Защото ППДБ не искаха да са част от министрите на Габриел и се обидиха , че ги е оставила на постовете им.
Играха Ол ин и загубиха.
От 10 стола на земята .

# 916
Мда, на ББ не може да му се отрече, че има усет, хитър е, знае какво, как и кога. За разлика от неопитните нови.

# 917
  • Другата България
Скрит текст:
Аз ще сравня с просташки език как виждам лидерите /ще ме изтрият,но/:
Бойко: селски тарикат с още по-селски език, но с усет какво и как.
Пеевски: излъчване на свиня, свежо изпран, играч.
Киро: не е на център, не знае две приказки да върже /най-симпатичен ми е от изброените/, нямаше и шанс да се научи.
Копейкин: страхливо човече с жалки изказвания, но пък му се получава говоренето.
Корнелия: обичам я тая жена, като комикс герой ми е и винаги ме забавлява, още малко и ще доунищожи червените.
Славчо: уф, за тоя не си струва да пиша.

Сори, новите величави ги гледах днес, не помня имена - изобщо не знаят къде се намират, интелект 0.
...
Ако имах моралното право, щях да гласувам
Скрит текст:
за Пп-Дб - от изброените само към тях имам лека симпатия. Ама илюзии нямам.
...
По постовете тук лесно се вижда кой какъв е. Няма нужда от отчет кой за кого е гласувал. Щях да пиша за интелекта, ама стига толкова.
Какво е това морално право? Сериозно питам, знам, че си в чужбина, но защо да не гласуваш там?

# 918
  • София
Аз не разбрах - ако съм гласувала за ГЕРБ, ДПС, Възраждане, ДПС или ИТН, за да пиша в темата, трябва да дам точно, подробно и добре обосновано обяснение защо съм гласувала за тях, така ли? А, ако съм гласувала за ППДБ пак ли трябва да се обяснявам или щом съм гласувала за тях, не е необходимо? За един приятел питам.
твърде много думи. всички знаем за кой си гласувала Simple Smile

Че аз никога не съм го крила, за разлика от много други потребители тук Simple Smile

# 919
  • Варна
Скрит текст:
Киро: не е на център, не знае две приказки да върже /най-симпатичен ми е от изброените/, нямаше и шанс да се научи.
Копейкин: страхливо човече с жалки изказвания, но пък му се получава говоренето.
Корнелия: обичам я тая жена, като комикс герой ми е и винаги ме забавлява, още малко и ще доунищожи червените.

Сори, новите величави ги гледах днес, не помня имена - изобщо не знаят къде се намират, интелект 0.
...
Скрит текст:
...
По постовете тук лесно се вижда кой какъв е. Няма нужда от отчет кой за кого е гласувал. Щях да пиша за интелекта, ама стига толкова.
Какво е това морално право? Сериозно питам, знам, че си в чужбина, но защо да не гласуваш там?
Писа по-рано, че според нея, човек който не живее повече от 5 години в БГ не бива да гласува.

# 920
Бойко си е българин до мозъка на костите, те затова и много се припознават с него. Бохем, парички има, биреното шкембенце, брои пачки и прегръща бабички по селата, да не захващаме що кюфтета, кебапчета и столевки се раздадоха. А като почне с вицовете…

# 921
На мен не ми пречи неопитността на ПП. Пречи ми самочувствието. Като знаеш, че си от вчера в политиката и трябва малко или много да се съобразяваш с опитните играчи, защо, аджеба, се напъваш да водиш парада?

# 922
  • София
Има ли графика на последните 4-5 избори, по % за партии и избирателна активност?

# 923
  • Другата България
Скрит текст:

...
Скрит текст:
...
Писа по-рано, че според нея, човек който не живее повече от 5 години в БГ не бива да гласува.
А, ясно. Благодаря, няма как да изчета всичко, не съм и опитвала.
Аз реших, че нещо във връзка с политическо номадство  е проблема, пък да е първата.....и то в чужбина....но пък това с 5те години също за мен е прекалено, прекалено съвестно имам предвид. Blush
И тъжно, защото съфорумката определено е един от най-интелигентните хора, които съм чела в този форум, и ако такива като нея са с подобно мислене, а другите “величия“ са като автобусите от Бурса и Измир.....

# 924
  • София/Севлиево
Според мен по-големият проблем е не как се подредиха партиите,а защо хората не отидоха да гласуват.Може да съм много крайна,но мисля че е крайно време да се въведе задължително гласуване за всички между 18 и 65 години.Тогава пък може и да ни изненадат резултатите.И няма да има сърдити и недоволни(защото те обикновено са тези, които не гласуват и изобщо не знам какво очакват да постигнат с пасивността си,а иначе имат безброй претенции към всичко и всички).

# 925
  • Другата България
Моделът Борисов означава работа и изпълнени обещания. Затова и на тези избори сме първа политическа сила.
Това е вица на деня. Не се сдържах въпреки, че ще ме затрият.
Постът е саркастичен. Blush
Предполагам.

# 926
На мнение съм, че ако не гласуваш, после нямаш и много право да мрънкаш недоволен от резултатите.

# 927
  • Берлин
Скрит текст:

...
Скрит текст:
...
А, ясно. Благодаря, няма как да изчета всичко, не съм и опитвала.
Аз реших, че нещо във връзка с политическо номадство  е проблема, пък да е първата.....и то в чужбина....но пък това с 5те години също за мен е прекалено, прекалено съвестно имам предвид. Blush
И тъжно, защото съфорумката определено е един от най-интелигентните хора, които съм чела в този форум, и ако такива като нея са с подобно мислене, а другите “величия“ са като автобусите от Бурса и Измир.....

Мери, благодаря.
Категорична съм. Нямаме право да определяме как да живеят хората в България, след като градим живота си другаде. Но това не пречи да съм бясна и тъжна.

# 928
  • Варна
Според мен по-големият проблем е не как се подредиха партиите,а защо хората не отидоха да гласуват.Може да съм много крайна,но мисля че е крайно време да се въведе задължително гласуване за всички между 18 и 65 години.Тогава пък може и да ни изненадат резултатите.И няма да има сърдити и недоволни(защото те обикновено са тези, които не гласуват и изобщо не знам какво очакват да постигнат с пасивността си,а иначе имат безброй претенции към всичко и всички).
Не е панацея това. Според мен ако по някакъв начин се накарат всички да гласуват съвсем ще се фрагментира парламента. Може и 20 партии да влязат.

Аз например на тези избори гласувах, просто заради идеята да гласувам, избрах си партия чиито идеи ми допадат, избрах си евродепутат, който харесвам като личност.
Познай.. и двата ми избора не минаха 1 %..Bowtie

# 929
Какви са изискванията за създаване на партия?

Общи условия

Активация на акаунт