Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 432 441
  • 13 803
  •   1
Отговори
# 13 260
Естествено че може, но е важно че оказва такова влияние че закона въобще се обсъжда.

# 13 261
Тоя закон е същото недоразумение, като тоя за джендър пропагандата. Ако ББ му сложи и за него рамо, много се надявам гласоподавателите на ГЕРБ да се замислят. Граждани за европейско развитие на България. Припомням само.

Днес, се е проявил ББ. Зависел само от Господ. Един друг имаше само с Господ над него. Sunglasses

# 13 262
  • Буркина Фасо
нали такъв закон имало и в САЩ. значи може и тук да го има.

# 13 263
Дай да ги сравним. А и руския също.

# 13 264
Законът се различава коренно от закона за джендър програмата. Нищо общо нямат. Закона за джендърството е срещу либерализма/ЛБГТ, а закона за чуждестранните агенти в този вид е срещу американизма и европеизма. А Борисов вече каза, че не го подкрепя.

# 13 265
Да съм казала,.че си приличат? Не съм го чула, но добре е направил, че съвсем ще избие рибата.

# 13 266
Това няма да е първия, нито последния нефелен закон, който може и изобщо да не се приеме. Каква е връзката обаче с това да има правителство и да се престане с избори през 3 месеца.

# 13 267
Разликата е, че закона е опасен.

# 13 268
Същата, поради която участващите в сглобката, така де, едните, бяха почти занулени.

# 13 269
Давай, че няма много време

# 13 270
Давай, че няма много време
е, айде де, чакаме с червените букви.

# 13 271
е, айде де, чакаме с червените букви.
Може ли линк към руският? Другите ги имам

# 13 272
  • софия
Дори и БНТ някак успя да прозре разликите между американския, руския и българския - неговия аватар.
https://bntnews.bg/news/proverka-na-fakti-identichen-s-amerikans … -1292913news.html

Няма да пускам други източници, че ще кажете, че са платени от Сорос 😁

# 13 273
Вие наистина ли мислите, че точно Копейкин иска такъв закон да се приеме?! Че нали той пръв ще попадне под него. Само вдига предизборна пара и си измива физиономията.
Нека да правим разлика между кудкудякне и реалности.

# 13 274
То ясно, ама я какво възпаление предизвиква. За мен непонянто. Чудно ми е, до кога ще му се връзват избирателите. Без да е поел някаква отговорност, управлявал, само с празното като ние управляваме сами. Така до кога, като горното няма да се случи?

Тия дни има драма покрай този Цанов. Все нещо ми се въртеше из главата и ми светна. Драмата с машините,  Алексей, Цанов на изслушване в комисия, с кой? С Николай Марков. Тогава още Величие нямаше. Само отбелязвам.

Общи условия

Активация на акаунт