Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 432 393
  • 13 803
  •   1
Отговори
# 13 275
Вие наистина ли мислите, че точно Копейкин иска такъв закон да се приеме?! Че нали той пръв ще попадне под него. Само вдига предизборна пара и си измива физиономията.
Нека да правим разлика между кудкудякне и реалности.
Ама то в темата вече яко си мирише на избори, после цял месец скука. На мен да си призная и в момента ми е скучно, може би защото не попадам под ударите на закона за чуждестранните агенти. Виж, за тютюнопушенето се газирах яко, изобщо се дразня най-вече от такива наредби и директиви, които ни отнемат малките радости в живота. Какво тук значи чуждестранен агент? Човек с цигара на автобусната спирка, гледащ лошо благонадеждните пътници и пасажери в градския транспорт.

# 13 276
То ясно, ама я какво възпаление предизвиква. За мен непонянто. Чудно ми е, до кога ще му се връзват избирателите. Без да е поел някаква отговорност, управлявал, само с празното като ние управляваме сами. Така до кога, като горното няма да се случи?

Тия дни има драма покрай този Цанов. Все нещо ми се въртеше из главата и ми светна. Драмата с машините,  Алексей, Цанов на изслушване в комисия, с кой? С Николай Марков. Тогава още Величие нямаше. Само отбелязвам.

Ще му връзват. В България има поне 15-20 процента с подобно мислене.

# 13 277
Хах, прочетох сравнението само за дефиницията за "чужд агент".

Ще ме прощавате, ама и според трите текста можеш като стой та гледай да се окажеш чужд агент.

Не знам как решихте кой е демократичен, кой не е, пък третият на кой от другите два прилича. Grinning

# 13 278
Скрит текст:
То ясно, ама я какво възпаление предизвиква. За мен непонянто. Чудно ми е, до кога ще му се връзват избирателите. Без да е поел някаква отговорност, управлявал, само с празното като ние управляваме сами. Така до кога, като горното няма да се случи?
Тия дни има драма покрай този Цанов. Все нещо ми се въртеше из главата и ми светна. Драмата с машините,  Алексей, Цанов на изслушване в комисия, с кой? С Николай Марков. Тогава още Величие нямаше. Само отбелязвам.

Нещо не успях да стопля за този Цанов. Дай повече нишани, моля.

# 13 279
  • Буркина Фасо
Дай да ги сравним. А и руския също.
Давай, че няма много време
е, айде де, чакаме с червените букви.
ако визираш мен ... нито съм ги чел, нито може би ще ти прочета.
аз не се притеснявам от подбен закон.

# 13 280
Не си го чел, но нямаш проблем, бива.

Диорела, дълго е, цяла сага беше. https://www.dnevnik.bg/politika/2023/10/17/4540744_izslushvane_n … _v_parlamenta_se/

# 13 281
  • Буркина Фасо
да, нямам проблем. 
какъв може да бъде проблема от подобен закон?

# 13 282
Сирос, благодаря. Тоя съм го пропуснала по трасето. Даже не бях чувала, че има такъв субект. Joy

Ако си проследила, кажи с една две думи, имало ли е външни експерти, какво са установили за сигурността на машините?

# 13 283
Не е голяма загуба.

# 13 284
да, нямам проблем. 

не знам. Ти каза, че го има в Америка та, защо и у нас не. Да кажеш за каво ни е, защо ни е.

# 13 285
Хах, прочетох сравнението само за дефиницията за "чужд агент".

Ще ме прощавате, ама и според трите текста можеш като стой та гледай да се окажеш чужд агент.

Не знам как решихте кой е демократичен, кой не е, пък третият на кой от другите два прилича. Grinning
Според текста и самият КК е чуждестранен агент и жена му също.

# 13 286
  • Буркина Фасо
да, нямам проблем. 

не знам. Ти каза, че го има в Америка та, защо и у нас не. Да кажеш за каво ни е, защо ни е.
тук нали така се пише - има го в Русия и Америка. може и в други държави да го има, под друго наименование.
какво му е страшното ако го има ?

# 13 287
да, нямам проблем. 

тук нали така се пише - има го в Русия и Америка. може и в други държави да го има, под друго наименование.

ако е не му е страшното?

# 13 288
  • София
Явно много хора така са капсуловани в собствения си свят,че друг няма.
Преди време беше нищен американския и нашенския,доста разлики се откриха за кого важи и при какви условия.
Като гледам обаче е достатъчно- ми то го има и в Русия,и в САЩ,ма какъв е проблема. Проблема е,че тук на някой като му щукне,че си прекалено неудобен,и се окаже,че някога си имал превод от чужбина,защото си ЕС гражданин и можеш да работиш ,за който си поискаш, включая и американска фирма,ама стоейки в хола в къщи,иди доказвай,че не си чуждестранен агент. Нашия закон е далеч от написания американски,а и мозъчните ни тръстове в момента са на жълти изпълнения,не на работно-професионално такива.
Ако простотията на Възраждане с черни списъци на учители,които не припадат по закона им с пропагандата и имат друго мнение не ви е достатъчен за какво иде реч,и червената лампа не ви света,ще ви светне когато е късно и вас вече ви засяга.

„Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах; не бях комунист.

Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах;  не бях социалдемократ.

Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах; не членувах в профсъюз.

Когато дойдоха за евреите, аз мълчах;
не бях евреин.

Когато дойдоха за мен –
вече нямаше кой да говори.“

Мартин Нимьолер (1892-1984)

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 23:57 от trikitil

# 13 289
  • София
да, нямам проблем. 

Страшното е че "загрижените за евроатлантическото бъдеще на майка България, пардон, родител 2" ще трябва да декларират едни доходи, за които към момента се правят, че не съществуват /а това е основна част от работата им - да внушават, че на тях не им плащат, ама на другите им плащали макар е по-вероятно ролите да са разменени/ и така да убият опорката, че руснаците плащали на някакви, а те се трудят от любов към ЕС. Като изключим това, нищо страшно няма. Винаги, когато те плашат със страшния Копейкин или Русия, можеш да си сигурен, че са засегнати личните финансови интереси на група хора, свързана с управлението.

Общи условия

Активация на акаунт