Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 432 320
  • 13 803
  •   1
Отговори
# 13 455
  • Буркина Фасо
ако говореше само за последния атентат - да, може би и да си права. но говориш в мн.ч.
но този в храстите не е стрелял, а и май не е бил със снайпер.

# 13 456
За първият атентат не съм уверен. Но за втория съм сигурен - Тръмп сам си го поръча. Видя че американците се ловят на тази въдица, видя че му пада рейтинга и хоп...предодвратен втори атентат
JoyJoy
Вторият и аз считам, че е с голям потенциал на изфабрикуван. Просто такъв нямаше. А Тръмп след лидерския дебат се нуждаеше спешно от нещо, което да отклони вниманието.

# 13 457
За първият атентат не съм уверен. Но за втория съм сигурен - Тръмп сам си го поръча. Видя че американците се ловят на тази въдица, видя че му пада рейтинга и хоп...предодвратен втори атентат
Еее, до евтини конспирации ли опряхме, нали уж само възрожденците разпространяват такива версии, тип станиолена шапка.
Дайте по-сериозно...Joy
Ако някой посегне на Байдън, друга песен ще се пее.
Ама сега нали някак не е удобно да се каже "хак му е на този" и се измисли нещо още по-безумно. А атентаторът при втория опит е видно, че е симпатизант на демократите и краен почитател на една война в Европа. И викате, Тръмп му е платил на този...Grin
Байдън е бита карта, но ако посегнат на Камала Харис пак бих сметнал че е нагласено. Обикновено този който губи прибягва до такъв ход.

# 13 458
  • София
Към Случайния минувач - не, не е шега. Няма нужда да се цитират опорките на Свободна Европа, знаем вече наизуст какво ще напишат за ИТН, за Възраждане, за БСП.
И само като прочета, че ИТН били скрит проект на ДПС, пък с ГЕРБ щели да управляват, пък с Пеевски. Но не го направиха. Единствените, които сътвориха това, са ППДБ. Не знам как изобщо подобни медии успяват така нагло да извъртят всичко и пак да ги чете някой и да им вярва.

Аз не знам колко хора трябва да се извървят да обясняват кой е Орлин Алексиев, но нищо. Считайте го за опорка.

https://gospodari.com/koy-e-orlin-aleksiev-zaradi-kogoto-deputat … t-slavi-trifonov/

https://eurocom.bg/2022/06/14/ottsepnik-ot-itn-imeto-orlin-aleks … akara-da-napusna/

# 13 459
Да де, то всичко което не ни изнася е опорка, а  другото си е чистата истина.

# 13 460
  • Буркина Фасо
Байдън е бита карта, но ако посегнат на Камала Харис пак бих сметнал че е нагласено. Обикновено този който губи прибягва до такъв ход.
а ако и тя реши да си поръча атентат за да си вдигне още повече рейтинга и да ѝ е сигурна победата?

# 13 461
  • София
а ако и тя реши да си поръча атентат за да си вдигне още повече рейтинга и да ѝ е сигурна победата?
Абсурд! Това ще е бясна конспирация и ще предизвика купища подигравки към изказалия такова предположение. Мдам.

# 13 462
Скрит текст:
Към Случайния минувач - не, не е шега. Няма нужда да се цитират опорките на Свободна Европа, знаем вече наизуст какво ще напишат за ИТН, за Възраждане, за БСП.
И само като прочета, че ИТН били скрит проект на ДПС, пък с ГЕРБ щели да управляват, пък с Пеевски. Но не го направиха. Единствените, които сътвориха това, са ППДБ. Не знам как изобщо подобни медии успяват така нагло да извъртят всичко и пак да ги чете някой и да им вярва.

Аз не знам колко хора трябва да се извървят да обясняват кой е Орлин Алексиев, но нищо. Считайте го за опорка.

https://gospodari.com/koy-e-orlin-aleksiev-zaradi-kogoto-deputat … t-slavi-trifonov/

https://eurocom.bg/2022/06/14/ottsepnik-ot-itn-imeto-orlin-aleks … akara-da-napusna/
Това какво трябва да говори?

# 13 463
Мернах Митрофанова при Карбовски,колко символично,че събирам багаж в кашони и черни чували днес.
Карбовски просещ дарения в ютюб и пейтриън дали ще го обявят за чужд агент след новия закон,нали и монетизация има на видеата?
Пуснах,даже бг малко не е понаучила,откога кисне в Бг?Говори за агресията извън нормите,които наблюдавала в САЩ,аха.

Всъщност логиката на закона е да накаже личностите и организациите на които паричните потоци са открити - свързаните със Западна Европа и Америка. Ако се приеме, 100% от чуждестранните агенти ще са те, а тези които получават скрито пари от Русия ще си продължават по старому

# 13 464
  • Буркина Фасо
защо ще заключват темата?
нали започва предизборната кампания? тук не може ли да се агитираме ? Smiley

# 13 465
  • Разпиляна във въображението
За да няма агитация.

# 13 466
Не е бил със снайпер, а с калашник. Което само по себе си е виц. Видял охранителя, че от храстите се подава дуло и предотвратил "атентата". Smile

# 13 467
Не е бил със снайпер, а с калашник. Което само по себе си е виц. Видял охранителя, че от храстите се подава дуло и предотвратил "атентата". Smile
Ааа разбрах, калашникът е пратен лично от Путин.
Най-после ми се изЯсни.
И актьорът атентатор години наред преди това се е изявявал като страстен поддръжник на Украйна, за да сее заблуда.
Ясно.

# 13 468
Има тема за политиката в Америка.

# 13 469
  • Буркина Фасо
ППДБ - № 26
ДПС- НеНе  - №8
ГЕРБ - №18
Величие - №4
ИТН - №7
АПС - №13
БСП обединена - №28
Възраждане - №12
Зелените - №10

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 16:24 от ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

Общи условия

Активация на акаунт