Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 432 151
  • 13 803
  •   1
Отговори
# 13 560
Нана, при ниска избирателна активност, има значение и още как. Същите хора, но съотношението може да е различно, някои да не влязат и т.н. Математика.
На мен математиката не ми е проблема. Ти имаш хора, на които симпатизираш и подкрепяш, може да е малко, но им вярваш. Аз такива нямам, за мен всички са неможачи. Който и да вземе властта ще се провали.

# 13 561
Нана, при ниска избирателна активност, има значение и още как. Същите хора, но съотношението може да е различно, някои да не влязат и т.н. Математика.
На мен математиката не ми е проблема. Ти имаш хора, на които симпатизираш и подкрепяш, може да е малко, но им вярваш. Аз такива нямам, за мен всички са неможачи. Който и да вземе властта ще се провали.
Друг ти беше въпроса. Можачи, неможачи с това разполагаме.

# 13 562
Аз все повече си мисля, че трябва още да смъкнат прага и да го направят 1 процент. Нека да влязат и разни екзотични партии поне ще има реален шанс да се състави правителство, защото по-лесно ще се намерят хора които да играят ролята на златен пръст.
Само с 2-3 партии не става, не и когато са на нож.

Иначе и според мен всички партии без изключение имат отблъскващо поведение.

# 13 563
Комитова дойде с голяма заявка нещо да направи, но си остана една объркана жена, която вечно коментираше клюки в различни телевизии. С това я помня. Изборът ѝ на партия потвърждава колко е заблудена и в момента.

И на мен ми се иска "Синя България" да постигнат повече, не харесвам Москов, но разбрах, че Христиан Митев ще е там, аз го харесвам, беше много деен юрист в предишни НС.

А за КП нямам думи: https://www.facebook.com/share/r/5ngf2gHi1N5Uy8vG/?mibextid=UalRPS

# 13 564
  • София
Пеевски купувал направо комисии в благоевградско, та не се знае какво има да се случва.

Учи се момчето. Цветанов така направи преди години, когато реши, че няма да дава пари за гласуване. А директно си купи комисиите и игра с бюлетините.

# 13 565
Напротив, прага трябва да се сложи по-високо. То се видя малките партии от типа на Величие и ИТН колко могат да направят.

# 13 566
  • Разпиляна във въображението
Аз помня Комитова от разкритията за Хемус. От нея тръгна оправянето на документацията за магистралата, разрешителни, планове и т.н. Съвсем ясно и точно обясняваше какви са проблемите. Шишков продължи нейната линия. Да се счита, че от него започва всичко не е сериозно.

# 13 567
Аз помня Комитова от разкритията за Хемус. От нея тръгна оправянето на документацията за магистралата, разрешителни, планове и т.н. Съвсем ясно и точно обясняваше какви са проблемите. Шишков продължи нейната линия. Да се счита, че от него започва всичко не е сериозно.
То хубаво, и аз я харесвах преди тази дама, ама може ли да отиде в партия като МЕЧ? Може ли да са толкова политически всеядни тези хора? Виктория от Величие, Комитова, Мангъров и куп други "експерти" барабар с Григор Здравков. А Лорд Минчев в БСП е черешката на тортата, той искал сватби, не гей паради. И аз искам адекватни политици, не чучела в Парламента, ама не би.

# 13 568
Скрит текст:
Друг ти беше въпроса. Можачи, неможачи с това разполагаме.
Именно, че разполагаме с това, как ще бъде избрано и разпределено, няма никакво значение. Четвърта година едно и също, без видим резултат.

# 13 569

https://darik.bg/alfa-risarch-prognozira-niska-izbiratelna-aktiv … s-ta-v-parlamenta

Моите коментари:
ГЕРБ е ясно, че сме първи
ПП да са благодарни на ДБ, че без тях щяха да се борят не за второто, а за последното място
Възраждане изобщо не ми се коментира
много се надявам разликата м/у АПС и ДП да е по-голяма, а ако ДП не влезе - ще е най-голямото добро за този парламент
БСП счупиха тъпомера, КН ако оттегли нейните хора ще са още по-надолу
ИТН ще влязат и ще видим как ще го играят

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 14:41 от GeryGG

# 13 570
  • Разпиляна във въображението
То хубаво, и аз я харесвах преди тази дама, ама може ли да отиде в партия като МЕЧ? Може ли да са толкова политически всеядни тези хора? Виктория от Величие, Комитова, Мангъров и куп други "експерти" барабар с Григор Здравков. А Лорд Минчев в БСП е черешката на тортата, той искал сватби, не гей паради. И аз искам адекватни политици, не чучела в Парламента, ама не би.

Да, аз съм изненадана и разочарована. В политиката трябва да има все някаква хигиена.

# 13 571
Хем искате да пада прага, че да падат златни пръсти, хем се дразните, че харесваните ви хора се разсейват по малки партии.
Трудно ви разбирам.

# 13 572
Няма как човек да е имал хигиена, а сега изведнъж да престане да има хигиена и да мине към "Величие", означава, че нейната "хигиена" е била измамна. Затова за мен няма изненада.

# 13 573
Колко да са благодарни ПП на ДБ? В сегашното НС, ППДБ има 39 депутата. 22 са на ПП. Толкоз за благодарностите.

# 13 574
Пеевски "подхвана" Доган за "Възродителния процес". Тоя простак и мошеник знае ли ние българите колко ще трябва да платим на 600 000 български турци обезщетения,ако те решат да осъдят България за "Възродителния процес"?! Обезщетенията ще ни струват десетки милиарди долари... Германия и до днес плаща на евреи заради концлагерите... Но тя има пари...

Общи условия

Активация на акаунт