Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 432 172
  • 13 803
  •   1
Отговори
# 13 635
  • Буркина Фасо
още 2 ч  цирк ще има. Smiley

Балабанов им взима интервю.  Кирето избяга.

# 13 636
Нищо не се чува. Само при мен ли е така?
https://www.parliament.bg/bg/video/ID/1789

Намерих и тук излъчване, пак няма звук
https://www.youtube.com/watch?v=da_WHaosCt8

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 22:16 от Diorela

# 13 637
Изключени са микрофоните,  отидоха на председателски съвет.
Лош финал на поредния провален парламент.

# 13 638
Ужас, срам и мъка едновременно.
Нарочно не сложих снимката в скрит текст, защото не трябва.
Ако модераторите преценят, да я сложат.
никакъв скрит текст, нека се виждат тия....

# 13 639
  • Deutschland/HE
Много тъжно...

А защо го направиха това тези от ИТН и Възраждане?

# 13 640
Ето нещо за гледане, на живо е
https://www.youtube.com/watch?v=kGBhjpXgg78

7/8 искат регистрация.

# 13 641
Да не забравяме че ИТН са с поомекнал тон, но "твърда позиция".

# 13 642
  • Разпиляна във въображението
В крайна сметка кой в момента е крив и кой прав - интересувам се ИТН и Възраждане грозно саботират хубави промени, или защитават нашите интереси?

# 13 643
Когато чуя че Възраждане и ИТН ни защитават интересите получавам защитна реакция - почвам да се оглеждам дали всичко си е на мястото или света се е преобърнал

# 13 644
  • Буркина Фасо
след 00.00 ч  тия би трябвало да напуснат апартамента.

# 13 645
Има голяма вероятност ИТН и Възраждане евентуално да влязат в управленска коалиция, така че свиквайте

# 13 646
  • София
Да, това ме потриса, че тези ще ни управляват. С ужасното си поведение и ехидни усмивчици. Потрес.

# 13 647
Не знам за миньорите, не съм запозната защо са там, но по Закона за адвокатурата има наказателна процедура срещу България със сериозни финансови санкции. Измененията в закона не може да влязат в сила, защото има вето на президента, законът не може да се обнародва и да влезе в сила , а ако решат да приемат ветото, трябва текстовете да се съобразят с указа на президента, но пък няма кога да се преразглежат. Като следствие България ще бъде осъдена от ЕК, че не е предоставена законова възможност съгласно директивата на адвокатите да имат право да рекламират своята дейност. А ветото на президента е по-скоро срещу начина на определяне на адвокатското възнаграждение за особените представители - че се предвижда да се прави от адвокатските съвети, вместо от съда, както беше до сега. Съдът не иска да изпуска контрола и има въздействие на високо ниво.

# 13 648
  • Буркина Фасо
на водещата събранието микрофоня не и работи. Smiley
казва им да си седнат на местата, но тия не мърдат от трибуната.

биха звънеца и изключиха осветлението. Smiley
светят си с телефоните и пеят химна.

# 13 649
  • Разпиляна във въображението
Не знам за миньорите, не съм запозната защо са там, но по Закона за адвокатурата има наказателна процедура срещу България със сериозни финансови санкции. Измененията в закона не може да влязат в сила, защото има вето на президента, законът не може да се обнародва и да влезе в сила , а ако решат да приемат ветото, трябва текстовете да се съобразят с указа на президента, но пък няма кога да се преразглежат. Като следствие България ще бъде осъдена от ЕК, че не е предоставена законова възможност съгласно директивата на адвокатите да имат право да рекламират своята дейност. А ветото на президента е по-скоро срещу начина на определяне на адвокатското възнаграждение за особените представители - че се предвижда да се прави от адвокатските съвети, вместо от съда, както беше до сега. Съдът не иска да изпуска контрола и има въздействие на високо ниво.

Т.е. ветото правилно ли е, или не?

Не следя както трябва новините напоследък затова попитах ИТН и Възраждане чии интереси защитават.

Можеха депутатите да не излизат във ваканция, можеха да си съкратят предизборната кампания, и да приемат закони, ама не.

Общи условия

Активация на акаунт