Във количка ЮЛСКИТЕ деца, седнали се запознават със света!

• 9 475
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Попова,честити ви зъбчета.И на Люси първите 2 избиха без да ги усетя,но се га другите ни разказаха играта.Чакам ги втори месец,но няна и няма,а моята мрънка ще ме побърка вече.Дано при вас излизат по леко.
Нашата количка е Quinny Buzz и съм много доволна.Наистина сгъва се спер лесно,но все пак всеки ден я мъкна до 3-тия етаж и обратно и ми идва малко тежичка.Ще си караме с нея де,че си е скъпичка.

Ами Прашчо извинявам се аз,че нали виждаш какво става инъче.Въпреки,че Синеочка не вярвам да се разсърди и без да се бях доуточнила.

# 256
Ами Прашчо извинявам се аз,че нали виждаш какво става инъче.Въпреки,че Синеочка не вярвам да се разсърди и без да се бях доуточнила.

Става- не става, карай! По-добре малко смях, отколкото тези затормозяващи мисли, че някой можело да се цупи. Все пак и шутовете имат нужда от почивка. Аз днес-утре мисля да си дам почивка, дотегнах ви вече!

# 257
  • Габрово
Привет от нас.
Майра това е за теб[smilie=smile3525.gif]безкрайно благодаря за разяснението за портбебето, аз тъкмо се чудех как да извеждам Теди в по-студените дни и защо има дупки на дъното на портбебето, а тя каква била работата. И даже съм вадила твърдата подложка, като прах количката, ама акъл. Mr. Green Още едно благодаря  bouquet

# 258
Дънди защо не пишеш,гледам че ни четеш! Hug

# 259
ЕЕЕЕЕЕЕЕ 3 пъти пиша,и все нещо става и не мога да си пусна писанията  #Cussing out
Прасчо,казвай за к'ви риби думаш,а?И недей си дава почивка,още не ми е писнало от теб  Wink

Аз също съм с Куини,но е Спиди СХ,екстра е количката,но аз обичам да ги сменям.И сега си ме сърби за нова,но да видим дали мъж ми ще ме почеше с една количка.....или с нещо друго.....  Rolling Eyes  Joy  Joy 

# 260
  • София
Попова с каквото и да те почеше сигурно все ще си доволна. Joy Joy Joy

# 261
Дънди защо не пишеш,гледам че ни четеш! Hug

Това за мен ли се отнася Thinking
Аз съм малко в отбора на болните мами/надявам се да няма такива /от вчера като ме хвана едно гърло ,запушен нос дано Дани да не прихване.
popova честита ти книжка желая ти безаварийно шофиране Peace

честито на днешните месечинки
Не съм ви чела а и трябва да изчезвам целувки на всички  bouquet
Надявам се довечера да се включа.

# 262
Имам въпрос към мамите , които преваряват зехтин.
На Софи и се запушва едното ушенце  и за да не ходим на промивка педи каза да и капя преварен зехтин.Кажете -как го преварявате, по колко време след преваряването може да се използва, да го държа в хладилник и да го притоплям или на стайна т'?

# 263
Здравейте майчета много пишете темата почти свършила, но аз съм инат всичко прочетах.
Аз сурови давам ябълка и банан. Месо смятам да въведа другата седмица с готови пюрета но след това ще и правя и месните пюренца за съжаление няма от къде да намеря домашно но смятам да купувам цяло пиле от което да взимам филенцата бяха ми разказвали за готовите филенца че по има вероятност да и слагат нещо за обем.
Моята количка е Чиполино Пуки и е доста лека, става и за лятна и ако нещо не и се случи примерно с колелетата, че са малко паянтови ще си я ползваме нея.
Да се похваля с татито си купихме гребен тренажор той по-скоро е за него че той има повече последствия от бременноста Laughing, неговото коремче е по-голямо, сега ще тренираме.
За кърменето всякакви хора има и сега и преди 30 години е имало майки които кърмят и по-дълго примерно мъжът ми е кърмен до 1 годинка, свекърва ми не се сеща кога и как го е захранила и аз съм много доволна никой не ми се бърка иначе аз съм захранена рано както всички от нашето поколение.

# 264
хи хиии ако някой търси работа ето: http://www.jobs.bg/f230704
Попова, весели пътешествия ти желая Hug!
По темата за къменето няма как да се включа, щот аз съм отдавна пресъхнал извор WinkЕййй, още ми тежи това и колкото повече време минава все по-тежко става Cry
А аз в последно време съм се отдала на кулинарни експерименти и днес опитах кафяв ориз да направя за малката.Нещо не успях да го пасирам както трябва, а пасатора ми е добър Rolling EyesВарих го доста време, а останаха  много малки частици, за които се чудя дали ще бъдат лесно смилаеми за малката.Стори ми се че на са твърди, но не съм сигурна.
Вие как го приготвяте тоя кафяв ориз? Sad

# 265
Слъчно, аз го пека първо и го меля. Става на фин прах. Друг въпрос е че сега го смлях нарочно на едро, Лора си го яде.

Прасчо, казвай кви са тия манджи, риби, октоподи.

Крис Joy Joy

Айде да се оправям да ходя да видя Попова с кво я чеша мъж и.

# 266
синеоче ти повтори ли опит да дадеш на Лорито броколи?
Защото и Валери получи страшни колики от него и сега се чудя дали да  опитам пак newsm78
Попова честита ти книжка  безаварийно каране и кажи на твоя мъж да не се скъпи ,ами бързо да ти купува кола,че практика му е майката. Аз докато бях бременна ми беше забранено карането на кола (защото си имах проблеми),но не ме питай сега направо карам като идиот Embarassed не мога да се координирам и на моя му се изправя косъма ,ама като иска да си пийва търпи Mr. Green
вие купихте ли на бебоците мартенички? Аз още се двоумя защото много ме е страх да не се убоде какъвто ми е шавльо .Марти беше почти на годинка когато му купихме първата и не съм се замисляла ,ама сега

# 267
Благодарско, синео4ка !Значи смяташ, че дори и да не е пасирано фино вече не е фатално за порасналите ни деца?Така ли да разбирам?Чудя се да взема да й го пробутам ли това пюре на малката(още не съм го изхвърлила) newsm78

isi_kam, аз смятам да купя голяма мартеница за количката, която да я вържа на абсолютно  недостъпно място за Мимката.С безопасни игли не смея да експериментирам вече.Малката пред очите ми успя да откопчее една безопасна, дето уж е за бебета.Такъв ужас изживях тогава ooooh!

# 268
  • някъде
Иси, аз ако намеря мъничка мартеничка за ръчичката ще му сложа Peace и мисля и една за количката да взема Thinking! Но определено не бих му сложила от тези с иглите Naughty
НАН, дека си бре? newsm78 Hug

# 269
 Flowers SunflowerЧестито на месечинковците Божидарчо и Цветанчо !  Flowers Sunflower
                         Flowers Four Leaf Clover Много здраве и щури и безаварийни игри им пожелавам!
Flowers Four Leaf Clover
 Хайде и ние да почерпим:
      Вчера моята сладка племенница стана на годинка и ни почерпи със същата торта.
Облизахме си пръстите! Струва 60лв. от Двете фукли, а вътрешността/кремове, блатове/ е по избор.
Много са сладки далматинчетата, замислям се дали и за Данката да не спретнем подобна, живот и здраве... newsm78

Време е за отчет:
Дани тежи 8950г и е дълъг 69см. Биха му най-сетне HB ваксината.
Сега е наш ред да събираме пико в бурканче, дано да се справим успешно. Praynig
Да ви се похваля, /че скоро едва ли ще ме сполети такова щастие/...
...тази сутрин Данката се събуди чааак в 8:15ч без да е цокал през нощта. newsm44
Поразмърда се към 6ч, но отново заспа, а аз само това и чаках.  sleepuu
Сега съм свежа, бодра се чувствам , засмена... Joy
Prascho:   hahaha Дека са ти рибите, бре!
И мен цикълът не ме плаши, ще си кърмя докато има! Peace
Пък и нали имат голямо междучасие учениците, ще се вместим в графика някак си. Whistling
Попова:   Hands Thumbsup
синео4ка: Нещо се забави, да не си се включила и ти в чешането?  gydi
ивИчка : Браво на Траянчо, вече му се щъка! Hug
Жоржи: Как сте?  bouquet
didi_81:
Цитат
Иси, аз ако намеря мъничка мартеничка за ръчичката ще му сложа  и мисля и една за количката да взема ! Но определено не бих му сложила от тези с иглите

Hands Thumbsup
Уф, оправям един емотикон, друг не излиза...аман!
                                                                    baloni baloni baloni

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 13:11 от Nanny

Общи условия

Активация на акаунт