Във количка ЮЛСКИТЕ деца, седнали се запознават със света!

• 9 485
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Здравейте майчета. Докато ви изчета и част от темита останали назад.
При мен секциото мина много добре бях с пълна упойка в Окръжна болница не на частно но с уговорка с лекар, станах след 24ч. и се възстанових доста бързо.
И аз мислех че шипките разхлабват но още не съм давала.
Аз кисел не смятам да давам сега въведох овесените ядки и с тях глутена и смятам да ги давам като разнообразие вместо каша.

# 137
  • София
Добро утро момичета.
Честити месечинки на всички празнуващи бебоци.Бета Яна много приказва бе.Моят Людмил си я кара още на агууууу и най-много да повика и да побръмчи.Ама то така на жените не можеш да им затвориш устите.Аз пък щях да те питам в кое списание каза,че са снимали Яна?
Ох,щях и още да пиша,ама моят мрънкааааааааааааа.
Диди дано това с Алекс е било само снощи и вече да е добре.
Жоржи как сте?

# 138
Сузи,  hahaha Joy
Най- много  ми хареса идеята:
Ами ако го накисна с нещо и го опна някъде или да го разпъна.... Joy

А за тестовете за бременност - резултата от два отрицателни теста спи в момента в другата стая Joy

Недейте с тези тъжни новини, де.
В тази връзка, вижте момичето какъв проблем има:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=164102.0
Лек ден!  bouquet

# 139
  • София
Isi kam това е един много популярен спорт в момента. Казва се паркур. Даже и Бг набира популярност- не знам къде бях гледала, за едни хлапета тук в София, не по-зле от този руснак. Вчера един от въпросите в Стани Богат, беше за Паркур.
А ти не ми отговори за ваксината- слагали ли сте му преди за Хемуфилус Инфлуенца?
Бетта, тая Яна е страхотна чаровница!
Piqi- и аз се чудех за домата. Има едно пюре на Хипп - пиле, но има и домат. Искаше ми се да и дам, за да свикне, но... Ако до сега не е проявила алергична реакция към нещо, дали да не опитам да и дам и домат. Знам, че и банана е алерген, но го понесе много добре.

Честито на днешните месечинки.  bouquet Simple Smile
Приятен и слънчев ден на всички. Hug

# 140
 smile3507 и от мен.

Честити месечинки на Йоана,Гергана ,Васи,Иван и на Стефан

Да са много здравички и засменки !!!
[/color][/i]

Иси, аз нали още си пия   food010 ,или пък заради нещо друго,но пак не разбрах-ти нали си раждала в частна клиника,как тогава само 14 лв. си платила.Или те работят със ЗК?

Диди_81 ,дано да ви е от зъбките ,и Криси е страшно кисел,до преди малко плака и той със сълзи,явно и той от зъбки  newsm78.а за попарата-и аз я правя с вода.

Моят първи тест беше орицателен,но аз понеже имах усещането,че съм бременна ,си направих 2-ри след 5 дена и беше +. Та исках да кажа,че аз много,много не варвам на тестовете.

# 141
  • София
А Prascho, четох и аз за това момиче- много се смях. Аз си мислех, че се бъзика, но пък май се разсърди, че никой не и повярва накрая и не се е явила, за да каже резултата.

# 142
  • София
Моят мрънчо заспа.Напоследък е мрънка и половина,незнам от зъби ли,от инат ли.А инат проявява страшен.Като се ядоса свива юмруците,опъва ръцете и вика ъъъъъъъъъъъъъъъ,та чак почервенява.Опасен човек.А не дай си боже да му вземеш нещо ,с което е решил да игрее.Настава един страшен рев,че и силен глас вади,направо чудо.Идва ни на гости една мацка,която е с 2 седм. по малка от него.Тя като го вида,като взе да му говори,да му се смее,а той гледа я,гледа и се разрева.После тя му взима играчките,той и ги дърпа от ръцете и пищи.Какво ще го права,незнам.

Аз също раждах със секцио в една частна клиника и от самата операция се възстанових доста бързо,но да не ви казвам какво главоболие ме мъчи от упойката цяла седмица.Само като си надигнех главата от възглавницата и започваше да ми се повдига и все едно картуната ми се пълнеше с олово.
Та да ви питам(може би Бибошка ще може да ми отговори) за това главоболие.Знам,че е доста срещано след упойка,но на какво се дължи?На неправилно поставена анестезия или на непоносимост към нея?
Пу,улях се.Край.

# 143
Рени, не рзмислям грам.Я , няма да си пракарвам целия живот периодино в бременност и майчинство .Всички на куп.Хем да си растат заедно.А и като съм се освинила-поне да е наведнъж, не да си отслабна и после -хайде пак.
За мое голямо съжаление теста е  EFN   newsm45 обаче за втори път ми се случва, освен контролната лента целия тест да става розов, но без втора чртичка.След 15 минути.Розовото беше изчезнало.Направо недоумявам какво става - тестовете ли са дефектни  newsm78

# 144
Kris_79 доколкото ми обясниха на мен лекарите,казаха,че това главоболие се дължи на това,че тялопто още не се е прочистило от упойката.Нали за това много ни карат да пием течности след операция,на мен ми казаха да пия сок от зелена ябълка и вода.Е,аз вода по принцип не обичам да пия,а след секциото намразих и сока,който преди много обичах  Grinning

fiona
,съжалявам,че теста е отрицателен.Но ще стане,споко  Peace.просто не мислете толкова за това и всичко ще бъде  Peace

И аз мисля като теб,но аз за сега не искам 2-ро,но пък за това реших да родфя на 20,евентуално после като си поотгледам детето да почна да градя някаква кариера.за съжаление не можах преди да запиша висше,но за това пък сега наваксвам с различни курсове.То май сега това е по-важното-да имаш компютри и английски,зависи в коя сфера де  Wink

# 145
didi_fiesta работят по ЗК
Isi kam т
А ти не ми отговори за ваксината- слагали ли сте му преди за Хемуфилус Инфлуенца?
до сега сме му слагали само тези по-здравната каса за полиомиелит и ДТК ,знам че Пентаксима има тази съставка Haemophilus тип b.
Отначало искахме да му сложим комбинираната Тетрксим която е само а полиомиелит и ДТК ,но не можахме да я намерим за това прептриехме тази стъпка с Пентаксима ,като предварително се бяхме консултирали дори с педиатър който работи в Истамбул(баща на наш добър приятел).Сега за да има ефект от тази съставка на Пентаксима Haemophilus тип b трябва да има още два приема с ваксината Act-Hib която е само за Haemophilus тип b . аз не исках да го дупча много защото достатъчно изтърпя милото и затова не взехме отделни.
тук ако иска някой да си намери лекарства или ваксини РАЗРЕШЕНИ ЗА УПОТРЕБА /url]

# 146
 Flowers Sunflower Прекрасен слънчев ден е навън! Flowers Sunflower
Болните бебчета да оздравяват бързо, за да може и тях Слънчо да погали! Hug
Много сте мили, аз съм тук, чета ви редовно...просто реших малко да си починете от мен/нас/
и всичко да си бъде по старому. Peace
Готвя боб  Shocked, после сме навън...незнам кога ще се включа... програмата е пълна при нас.
Утре сме на консулте, а и племенничката има Р. Д.
Много здраве и усмивки пожелавам на днешните месечинки!
                                                     wflag

Последна редакция: ср, 21 фев 2007, 11:57 от Nanny

# 147
Добро утро!

Пепи, еми германец е чичко Хип ама синя слива не е сготвил за немските деца. Аз преди бях писала, че съм забелязала, че всяка марка си има различен асортимент за различните държави. и това не се отнася само за пюретата Peace

Фиона, повтори теста! Към септември-октомври и ние ще бебеправим за юли 2008 Embarassed - пак по същата причина - да са с малка разлика, да отслабвам после наведнъж, и все пак да имам време за някаква кариера след бебетата. Аз имам разлика със сестра ми 1.5г и се разбирахме чудесно.

Гледачката вчера е захранила Ясмин май с глутен Sad Била е много жална - нещо е била кисела цяла сутрин, не знам от втория зъб или от ваксината. Май е било от зъба, защотото е допълзявала да дъвче едно желязо от решеката им към кухнята. И тя и е дала сухар да гризе. Трябва да ги видя какви са били точно тези сухари Thinking

# 148
Здравейте и от мен! Виждам че вече се разкри мистерията на Кредор. Нани, ама как ни метнахте само, и си трайкате а Grinning Grinning

Тези дни от готвене и шетане нямах никакво време, че свекър ми е тук и айде пак на пангара, а и с бебе...направо ми се разказа играта. Добре че ми е кротичка Лора. Сега да се включа по темите:

По въпроса с упойката, аз раждах с епидурална, нормално. Няма по-доволна от мен. Никакви странични ефекти, супер лесно и бързо раждане, никаква болка, направо песен. Не се и замислям за второто пак. Вляха ми общо 3 дози, като първата беше много малко, май за проба и после още една. Родих много бързо и след това за шиенето ми вля още една доза, та ме пусна чак след 2 часа. Нито ми е било трудно възстановяването, нито нищо. Бях краставичка.Но преди упоиката ми вляха 2 банки физ. р-р, може това да има значение за оводняване на организма.

Относно шипките, при нас рахлабват. Казвам при нас, защото аз като пия чай от шипки и мен и Лора разхлабва

Чужбинските докторя май добре правят с неизписването на лекарства. Но тук в БГ това си е традиция. Аз пък не мога да се преборя да не давам лекарства за щяло и нещяло. Все до по-лошо водят според мен и гледам да ги избягвам.

Фиона, браво бе!!!!!! Радвам ви се направо. Аз отказвам засега обаче. Иначе искам поне 3 де.

# 149
Честити месечинки на  baloni Йоана Гергана Васи Иван Стефан   baloni
Nanny - като спомена за концерт се сетих, че като бях бременна 3-4 месец ходихме на концерта на Helloween. Беше много готино и Калоян риташе в такт с музиката.   superuu
Betta - съчувствам ти за падането. И Калоян вчера тупна и плачка после.  smile3518
Фиона - аз теста като си го правих беше към 17 часа. В упътването пишеше, че може да се прави по всяко време. Едни спомени ме налегнаха - как седим с мъжо и гледаме в теста, докато се появиха двете чертички.  EFP
Диди - какво му е на Алексчо?
За епидуралната упойка и аз като Синео4ка - мноооого съм доволна. Нямах никакви странични ефекти. Помня, че ме болеше много и като ми я биха имах чувството, че се потапям в розови облаци.
Вчера отидохме на консултация и имаше сто човека и си тръгнахме, че Калоян въобще не може да чака повече от половин час. Утре ще пробвам пак.
Лек ден!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт