Прасчо за манджа ли говориш?
пак няма проверка правопис
Аз тъкмо се бях наточила и взех да вярвам, че е истина, ти уби всички мечти в мен!Карай де!Ама аз не си мислех, че е в матката а в кухина няква, стомах ли де да знам!
Диди Фиеста и аз гледах и за къщата и за следващото там но докрая не гледах!А изобщо има ли истуна някаква в тези разкази или всички са измислени Кети?
Много и хареса!
Аз нали като готвя и не опитвам, та ще видим.Друг ако готви ям, ако съм аз - не. Не знам що така, но ми се отяжда някак. Сега правя макарони на фурна. Тях ще си ги ям аз. 
. Моята педка ми каза, че АМ се препоръчва заради желязото, което е добавено в него. А в кърмата нямало. Въпреки че намерих една статия, където пишеше, че желязото в кърмата е в много по-малки количества, отколкото в АМ, но затова пък идеално се усвоява. Загадки са някои работи за мен. Освен това, сигурно съм единствената, дето не е правила контролни изследвания на кръв и урина; пък и отказах.
Ми те ти вместо статия Лора доказателство че се усвоява почти 100%. Само и погледни в отчетната колко от кърмените бебчета имат проблем с хемоглобина.
Ми те ти вместо статия Лора доказателство че се усвоява почти 100%. Само и погледни в отчетната колко от кърмените бебчета имат проблем с хемоглобина.
,пък и в кашите има добавено,няма страшно!