Във количка ЮЛСКИТЕ деца, седнали се запознават със света!

• 9 295
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
Слънчо, с блендер.

Прасчо за манджа ли говориш?

пак няма проверка правопис newsm78

# 226
Кетиии здравей! HugАз тъкмо се бях наточила и взех да вярвам, че е истина, ти уби всички мечти в мен!Карай де!Ама аз не си мислех, че е в матката а в кухина няква, стомах ли де да знам! Crazy Диди Фиеста и аз гледах и за къщата и за следващото там но докрая не гледах!А изобщо има ли истуна някаква в тези разкази или всички са измислени Кети?

Честито на Попова и безаварийно,и да се обажда като излиза с колата,да не излизаме ние(Тя беше казала така) Mr. Green

Прасчо какво е Хайку?Я покажи снимката!

Юл одеве яде грис по рецепта от добри скайпърки! PeaceМного и хареса!

А аз днес си накупих дрехи втора употреба маркови по 1 лев!Внимавайте какво си купувате от продавалника!Тук до нас в този магазин е фраш с такива евтинки и тук там се намира някоя маркова!А днес имаха разпродажба вс по 1 лев,дано и утре че да прегледам пак!Такива фишбон ли как е точно(една риба скелет)(днеска с тия риби) ,о ниил,том тейлър,пума,адидас- ей такива! Thinking

Ааааайде махам се!

# 227
За вечеря сготвих манджа от пиле,картофи,грах,царевица,моркови,лук,тиквички,коприва,домати,чушки зелена и червена,магданоз,нишесте,пипер, квото имаше във фризера!Сега дали ще ми я ядът!

# 228
  • През девет земи в десета
Прасчо,не ползвам АМ,а домашно кисело мляко,което прибавям към плодовите пюрета+бисквитки.Или една инстантна каша или зърнена храна,незнам точно как се води,която може да се прибавя към студени течности или пюрета.Тя е на основата на ориз и царевица.Аз засега все още давам плодовете сварени на пара,защото така са по-лесно смилаеми.Соковете нали са сурови.
За закуска е попара с пълнозърнест или ръжен сухар,за вечеря каша,пюрето е някъде по средата между обяда и следобедната закуска.Не ни е много богат асортимента.Кърмене след всяко хранене и на поискване,дори и през ноща все още.За режим и дума не може да става,часовете за хранене са според,сутрешното събуждане,а интервала между храненивта е 3,5до 4часа.Картоф-яде без да е пасиран на малки парченца,предпочита го солен,месото(пилешко)засега,също.Жълтъка понякога го прибавям към пюретата,понякога и давам само него.Започна да харесва и сирене,обезсолено и давам,но и солено не отказва.

Синеочкамного е сладурска количката,колко пари струва?

Попова,браво на тебе,не се и съмнявах,че ще успееш Hug

# 229
Ели, ми ако си ги набухала е така всичко на куп аз не бих го яла. (хаха, майтап да не се засегнеш)Аз па направих тези пилешки бутчета. Дали ще ги харесат newsm78 Аз нали като готвя и не опитвам, та ще видим.Друг ако готви ям, ако съм аз - не. Не знам що така, но ми се отяжда някак. Сега правя макарони на фурна. Тях ще си ги ям аз. Grinning

Ми Пиги в тоя сайт е 129 $, но незнам доставката до Бг колко е. А и тук не знам къде се продават и за колко.

# 230
А,видях цената,дали правят доставки до българия newsm78?Изпревари ме!
Бутчетата изглеждат много апетитно!!! Simple Smile

# 231
Пиги, много благодаря  bouquet. Моята педка ми каза, че АМ се препоръчва заради желязото, което е добавено в него. А в кърмата нямало. Въпреки че намерих една статия, където пишеше, че желязото в кърмата е в много по-малки количества, отколкото в АМ, но затова пък идеално се усвоява. Загадки са някои работи за мен. Освен това, сигурно съм единствената, дето не е правила контролни изследвания на кръв и урина; пък и отказах.

Прасчо за манджа ли говориш?

Ммммм, за манджа, но от нея не се забременява, все пак Mr. Green
Ели, в тази връзка, хайку е една специфична японска поезия, ето го моето произведение:
Хуй-ку...

Блажени мисли
къпят се в океан.
Кълве.

Това върви със снимката, която обаче не мога да сложа тук. Като си копирате текста /непременно, защото това е едно текстово-снимково хайку/, ще ви я пратя; който е готов, да свирка!
Хайде, лека!  bouquet

# 232
Честита книжка на Попова! Безаварийно каране  newsm01и скоро нова кола само за теб  car003 ... и да почерпиш ....

Последна редакция: чт, 22 фев 2007, 23:04 от eti_31

# 233
Моята педка ми каза, че АМ се препоръчва заради желязото, което е добавено в него. А в кърмата нямало. Въпреки че намерих една статия, където пишеше, че желязото в кърмата е в много по-малки количества, отколкото в АМ, но затова пък идеално се усвоява. Загадки са някои работи за мен. Освен това, сигурно съм единствената, дето не е правила контролни изследвания на кръв и урина; пък и отказах.

как така се препоръчва, не разбрах. т.е. да не кърмиш, а да даваш АМ ли? newsm78 Ми те ти вместо статия Лора доказателство че се усвоява почти 100%. Само и погледни в отчетната колко от кърмените бебчета имат проблем с хемоглобина.

# 234
Прасчо пращай на мен копирах си го ама не схващам още бъзика! newsm78

# 235
как така се препоръчва, не разбрах. т.е. да не кърмиш, а да даваш АМ ли? newsm78 Ми те ти вместо статия Лора доказателство че се усвоява почти 100%. Само и погледни в отчетната колко от кърмените бебчета имат проблем с хемоглобина.
Не да не кърмя, а в новата манджа да слагам по малко АМ, а после пак кърмене. Иначе аз съм убедена, че и ние нямаме проблем с хемоглобина. Дори съм чела, че в US, където още по-късно захранват, до една годинка изобщо не правят анемии, затова че били само на кърма.

# 236
Разписвам се в темата, нямах нет и доста съм пропуснала   Sad
Утре ще пиша, лека на всички и целувки на бебоците  Hug

# 237
  • somewhere over the rainbow
Синеочка, мерси за отговора за нишестето. Най-после мнение по въпроса, подплътено /или подплатено/ с разумни доводи Peace Hug
Ели, откъде взе коприва бре?

# 238
Прасчо,точно така е желязото,което се съдържа в кърмата е в много малки количества,но се усвоява на 100% Ето я и въпросната инстантна каша:

Аз давам желязо на капки,Малтофер Peace ,пък и в кашите има добавено,няма страшно!

Nan,продава се изсушена коприва,но като гледам колко трева има в двора може да има и нормална,знам ли!?

Последна редакция: чт, 22 фев 2007, 21:27 от pigi

# 239

Плът, плът,
рибите кълват!
 Joy
НАН, извинявай, това ми дойде таман на тематиката ми от тези дни!  bouquet

А Пиги, Малтофер- профилактично или имате нисък хемоглобин?

Общи условия

Активация на акаунт