КАРТИ ТАРО - ТЕМА 33

• 28 424
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
  • София
~lina~, благодаря ти.🍀

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 17:47 от malina_smile

# 196
  • там, където ми харесва
Да възможно е да отразяват ситуацията.

# 197
Ох, отдавна не бях хващала картите, но много ми се прищя тази сутрин.

Понеже не съм много удовлетворена от работата си в момента реших да потърся съвет от картите. Първия ред е под въпроса "Какво ме очаква ако реша да остана в настоящата фирма?", а втория - "Какво да очаквам ако започна активно търсене на нова работа?"

Проблема е, че не съм удовлетворена от позицията си в момента. Малко работа, малка заплата. Уж щяха да ме повишават ама някакси нямам надежда да се случи.
Като гледам картите май е по-добре да си седя на д-то, защото втория ред не ми харесва. Апатия, чакане и накрая кралица мечове...
Горния ред единствено тия крал жезли ме притеснява. В тази колода ми е особено злобен и подмолен някакси.

# 198
  • София
Ir0ny, по тези карти и аз смятам, че съветът е да останеш още известно време на настоящата си работа. Интуитивно по 10- ката и Императора ми идва да кажа да си дадеш време и да изчакаш. В тази колода Императорът у мен буди усещане за сигурност и закрила, т.е. може някой на по-висока позиция да се застъпи за теб в някакъв момент и да получиш повишението. По 10-ката се чувстваш в приятна среда (което никак не е малко за работно място, предвид колко време прекарваме там), но е нормално да искаш и по-добър доход и развитие. На твое място бих задала въпрос как ще се развие заплащането, ако остана.
Това, което ме "притеснява"  в първия ред е, че от Император енергията минава в Крал и то Жезли - човек на страстта, забавлението, което не го свързвам много с работа. Възможно е и двама мъже (единият подчинен на другия) да решават за развитието ти. Дано не те объркам, рядко се включвам вече, но при вида на картите ми се прииска да напиша това, което интуитивно ми идва.
По втория ред - ако започнеш да търсиш, вероятно ще мине доста време докато намериш това, което те удовлетворява, ще се отегчиш и може и да се затвориш до КМ.

# 199
malina_smile, съгласна съм с казаното от теб. Решението за повишение със сигурност ще се вземе от мъж (императора), но втория човек може и да е жена с мъжка енергия. Сещам се за две, който отговарят на този профил. Макар че краля жезли никога не съм го харесвала в тази колода. Сега като се замислих, императора гледа към 10 чаша, а краля е с подмолна усмивка и гледа напред. Има и вероятността по висшестоящия да има идеята за повишение, но да е спрян от краля. Определено ще задам предложения въпрос малко по късно.

# 200
  • там, където ми харесва
Да пусна и аз едни карти за работа?
Ще започна ли работа до края на август?

# 201
  • Сф
Ох, отдавна не бях хващала картите, но много ми се прищя тази сутрин.

Понеже не съм много удовлетворена от работата си в момента реших да потърся съвет от картите. Първия ред е под въпроса "Какво ме очаква ако реша да остана в настоящата фирма?", а втория - "Какво да очаквам ако започна активно търсене на нова работа?"

Проблема е, че не съм удовлетворена от позицията си в момента. Малко работа, малка заплата. Уж щяха да ме повишават ама някакси нямам надежда да се случи.
Като гледам картите май е по-добре да си седя на д-то, защото втория ред не ми харесва. Апатия, чакане и накрая кралица мечове...
Горния ред единствено тия крал жезли ме притеснява. В тази колода ми е особено злобен и подмолен някакси.

По Десятката Чаши си достигнала максимума в тази фирма, следващите две карти не показват никаква динамика по въпроса ти, дори напротив, някой може да вземе решение относно твоята съдба и то съвсем да не е в твоя полза. Количеството хора намалява с всяка последваща карта, така че не бих изключила и съкращения, уволнения. А може би и други твои колеги обмислят напускане. Гледам Десятката, има двама възрастни и деца. Да допуснем, че това са работните позиции, някое от децата иска да заеме позицията на възрастния. Но Императорът вижда само деца около себе си, той не смята, че някое от тях може да заеме тази позиция, единственият възрастен е самият той. Кралят Жезли реално се занимава с кариерните въпроси и това означава, че решението относно повишението ще бъде взето. Аз бих изтеглила допълнителни карти, поясняващи, дали все пак ще изберат теб, някой друг или дори ще закрият позицията. Но след като такива карти не са изтеглени, извода, който бих направила само по трите, че повишението няма да се случи.

Втория въпрос, който си задала, какво ще се случи, ако активно започнеш да търсиш нова работа. Тук е важно да отбележа, че търсенето на нова работа обикновено не предполага преди това да напуснеш старата? Тоест, нищо не ти пречи да си пускаш резюмета и да чакаш кога и къде ще клъвне, през това време да работиш старата работа. Защото долните карти описват точно този алгоритъм. Да, първите две карти предполагат бавно развитие на нещата и чакане. Но накрая имаш Кралица Мечове. А точно тя е човекът, който постига целите си, планира и изпълнява плана си, гарантиран резултат. Особено ако работата, която търсиш, е свързана с отговорности, задачи, вземане на решения. Ако започнеш активно търсене на работа, това ще включва по Четворка Чаши - еднообразна работа, пускане на резюмета. След което извършване на необходими дейности, като ходене на интервюта, комуникиране с потенциални работодатели. През което време твоята концепция за бъдеща работа ще се избистри и е възможно да претърпи промени. Но ще успееш, ако действаш като Кралицата Мечове - точен план, методичност, постоянство и решимост.

# 202
gorgonZ, това със съкращението е точно в целта. Наистина има вероятност за съкращаване на моята позиция, но за момента спекулирахме, че това е само на нови заплаха. За повишението дори няма открита позиция, просто с колежката над мен се борим да отворят още една за търговец, за да и се облекчи нейната работа.
Като събера как е зададен въпроса и как си го изтълкувала ти, излиза, че шанса да съкратят настоящата ми позиция.
Малко по късно ще хвърля още карти с поясняващи въпроси.

# 203
Здравейте, имам нужда от помощ. Когато гледам на други хора, много добре ми се получава, но за себе си съм изключително пристрастна и ми трябва трезво тълкуване.
Въпрос: Ще имаме ли някакъв вид интимни от отношения до края на 2025?

# 204
Здравейте, имам нужда от помощ. Когато гледам на други хора, много добре ми се получава, но за себе си съм изключително пристрастна и ми трябва трезво тълкуване.
Въпрос: Ще имаме ли някакъв вид интимни от отношения до края на 2025?

Това е безумен срок за Таро

# 205
Ясно. Ами утре ще питам пак с по-кратък такъв.

# 206
  • Карлово
Да не навършваш пълнолетие 2025?Sweat Smile

# 207
Да не навършваш пълнолетие 2025?Sweat Smile

Не, просто много бавно се развиват нещата и реших да дам време.

# 208
  • Карлово
Пошегувах се. Дано не съм те засегнала.

# 209
Добре де. Не дочаках до утре. Ето подредба със срок до 3 месеца. Интересното е, че почти всеки път в тегленето за този въпрос присъства Папата, ту обърната, ту в права позиция, много често на последно място. Също нямам идея как да я тълкувам.

Общи условия

Активация на акаунт