КАРТИ ТАРО - ТЕМА 33

• 27 657
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, вчера изтеглих 3 карти с въпроса- ще се съберем ли с човека Х?
9меча, обърнат крал чаши и кралица чаши.
Някой ще ми помогне ли с разчитането много ще съм благодарна. Изглеждат много объркани като значение и ми е трудно да ги прочета.

# 631
Здравейте, вчера изтеглих 3 карти с въпроса- ще се съберем ли с човека Х?
9меча, обърнат крал чаши и кралица чаши.
Някой ще ми помогне ли с разчитането много ще съм благодарна. Изглеждат много объркани като значение и ми е трудно да ги прочета.
Моля, качете снимка на картите. На първо четене оттоворът е не за какъвто период сте намислила припзадаването на въпроса, но по изображенията може да се покажат повече неща.

# 632
Благодаря за включването, ето и картите.

# 633
Se7eN,добре дошла сред нас,хубава подредба,ще я направя и аз.
Започвам с призив,да не забравяш,че Таро показва временни енергии,които се променят!Едни по-бавно ,други-по-бързо.Нищо не е вечно и търпи трансформация.Също така, всеки от нас има своя опит и виждане за Таро,мненията са различни,не приемай нищо за чиста монета,взимай само това,което би ти помогнало.
Трудничка подредба.Нещата са лакатушили и не са били стабилни още в миналото.Много карти говорят за липса на комуникация,или много бедна такава.Има и карти,които ми говорят за намесата на трети човек в миналото или сега.Това не е задължително да бъде любовник/любовница,а просто някой,който е оказвал/оказва влияние в отношенията.Партньорът мълчи,бездейства,почива си,лекува се,егото му е голямо.Не че не мисли за теб(или ситуацията),но няма намерение нищо да променя.Не му е тежко на него,за разлика от теб.При теб е останало нещо недоизказано,което не спира да ти пари под лъжичката.Болезнено ти е на тебе,чувстваш се безсилна.Ти или си бивш вече партньор,или си поставила граници(отрязала си нещо),също е възможно да си си позволила по-остри думи или да си просто ядосана.Изгубила си своята решителност и отказваш да предприемеш действията ,които знаеш,че трябва да предприемеш.А Таро показва,че по принцип си изключително умна жена.Склонна си и най-вероятно ще направиш крачка към партньора.Не виждам той да направи обаче такава към теб.В следствие от това или няма да има резултат,или ще се повторят събития.Ти искаш стабилност,но не и той.При него има ограничения,токсичност,лъжи.На "връзката вбъдеще" се пада Рицар Жезли-страст,секс,прибързаност.Не забравяй,че този рицар бързо идва и бързо си тръгва.Много иска нещо,получава го и губи интерес.Тоест не очаквай никаква стабилност,никаква окончателност.В крайна сметка 8М говори за бариери,страх и нерешителност.Това ви свързва.Липсват перспективи.Съветът според мен е да спреш да се страхуваш,защото няма нищо страшно в действителност.Да махнеш превръзката от очите и да прогледнеш.Общият сбор(ако съм сметнала добре) е Отшелник-затваряне в себе си,откъсване от външния свят,тишина,размишления,търсене на отговори,мъдрост.
Пожелавам ти нещата да се развият по най-добрия за тебе начин!Успех!
Много благодаря за приветства ето в групата, както и за тълкуването! Предполагам, че вече често ще се "засичаме".

# 634
  • там, където ми харесва
Здравейте имам въпрос ако има желаещи да се включат? Подредбата е за намеренията на бившия ММ аз няма да изказвам мнение по картите за да не ви бъркам. Въпросът е: Какви са намеренията на бившия ММ относно мен?
Пет меча Смърт Асо пентакли

# 635
Може би са за ново начало намеренията му.

# 636
Явно сте имали някакъв конфликт преди. Този период явно е свършил вече. Ако е за някакво развитие на ситуация - то тя ще свърши добре за теб.

# 637
Лина, а каква е предисторията - вие сте разделени, разведени, връзката е сравнително нова или с дълга история? Първосигналното ми впечатление е, че намеренията на човека са практични и материални.

# 638
Според мен по мечовете,тя тай някакви чувства към бившия си,който е баща на детето й ,иска прераждане и нов шанс с него.За мен тези карти улавят нейната енергия.Но аз не съм професионална гледачка .

# 639
~lina~, нямаше ли карти за същия въпрос преди десетина дни? Има ли някаква промяна оттогава насам, която да се има предвид при четенето на картите?

# 640
  • там, където ми харесва
Да разделени сме от доста време и тъй като човека си втълпява разни неща и отношенията ни са обтегнати от 6 месеца та се чудя какво е намислил сега? Рицар меч за мен показва събитията от миналото или препирните ни, докато със смъртта ще има промяна към по-добро. Ако сте съгласни, аз поне така ги разтълкувам картите, но никога не е излишно и чуждо мнение.

# 641
  • Sofia
По принцип сСмъртта е трансформация, особено с Асо пентакли сред нея, може да се тълкува като протягане на ръка за ново, стабилно начало. Но в моята практика за съжаление, всеки път, когато се появи Смъртта за отношения, това си е край. Дано тук нещата се развият по по-добрия начин, както го искаш. Бих теглила още въпроси: Какво ще предприеме той към мен и какво предстои между нас за напред, следващите 2-3 месеца. Защото от намерения (както е зададен въпроса) до действия има голяма разлика.
Да разделени сме от доста време и тъй като човека си втълпява разни неща и отношенията ни са обтегнати от 6 месеца та се чудя какво е намислил сега? Рицар меч за мен показва събитията от миналото или препирните ни, докато със смъртта ще има промяна към по-добро. Ако сте съгласни, аз поне така ги разтълкувам картите, но никога не е излишно и чуждо мнение.

# 642
Аз не виждам рицар мечове.Ако не се лъжа картата беше седмица мечове.Тази карта обикновено показва лъжи , измами,зад кулисите игри , измама и манипулации .Ако някой друг може да изтълкува тези мечове по друг начин да напише . Смъртта що се отнася до отношения според мен си е край ,но тук аз ги тълкувам и като трансформация.Може би връзката ви ще се трансформира,само що се отнася до финанси и благото на детето.

# 643
Картата е седмица мечове,не рицар.

# 644
5 мечове е картата. На мен не ми стана ясно от предишните карти какво се е проиграло наистина, има ли финансов конфликт и има ли някаква промяна между първия път, когато се гледаше за същия въпрос и днес. Ако мъжът наистина не иска да дава пари, то за мен последните карти казват, че иска да ги дава другаде.

Общи условия

Активация на акаунт