КАРТИ ТАРО - ТЕМА 33

• 27 640
  • 751
  •   2
Отговори
# 660
Здравейте момичета, теглих карти на два въпроса:
1. Какви са намеренията на Х (мъж) към мен? Уточнявам, че става въпрос за бегъл познат, с който сме само на "здравей, как си". И от нищото на няколко пъти ми писа в месинджър в някакви странни среднощни часове. Нищо конкретно, само привет и емотиконки. Още не съм отговорила.
Картите са: Светът, Колесницата, Асо чаши. Ами, сигурно има някакви симпатии и приятни намерения човека.  Поне по картите не излиза да е някой психопат 🤣
2. Как ще се развие ситуацията между нас? Светът, Асо жезли, 3 чаши. Може би някое и друго излизане, нещо за кратко и приятно.
Общо взето ми се струва лековата и приятна енергията и на двете тегления.
Вие как мислите?
Скрит текст:

Нищо няма да стане и комбинациите не са нито лековати, нито пък показват психопати. Светът на първа се повтаря и  иска да " подскаже" да се " прогледне" да се замислиш по сериозно за себе си, защо при случаен познат чувствата и емоциите се превръщат в " той е целият ми свят" ?!
Има и друго, двете комбинации завършав с боя чаши, а това е вода, а водата е студенина ..... Тази Колесница / важна вметка, също е със стихия вода/ та, трябва някой да я кара тази Колесница, тя сама няма да тръгне .....
За мен картите са много интересни и може да се пише дълго, дълго, но ако ще опитам с едно изречение - искат да " кажат", да се съсредоточиш в нещо друго, да вложиш цялата си сила и енергия в работа, занимание, хоби дори и спорт примерно и тогава любовта ще те намери!
Любовта идва при всеки, понякога се движи бързо, понякога бавно и се налага да я чакат с години дори, но намира всеки по неведоми пътища! Ти си върши " задачките" и не я мисли, тя ще те намери.
Поздрави!

# 661
  • España
Съгласна съм с lina. Мога да добавя : “Светът” и при двата въпроса една една и съща позиция , освен всичко друго , тази карта понякога означава и , че комуникацията от разстояние . При първия въпрос е очевидно , че има много голям интерес към Вас . Нещата ( поне като намерения от негова страна) са чисти и любовно настроени . Бих казала , че много сте го впечатлила и човекът иска час по -скоро ( по колесницата)вече да ви разкрие емоцията си ( асо купа).  Това е най-общо и кратко казано.
По втория въпрос : Пак доста приятни карти : за мен еднозначно нещата между вас имат шанс да се развият по един доста приятен и забавен начин : от съобщенията в месинджър е възможно да преминете към среща , при това доста добре да си изкарате . А асо жезли , си е и сексуални преживявания 😉
 Между другото , понеже няма  подадена много информация , може да има и друго тълкуване на втория въпрос ….
Но иначе , най-общо  казано : хубави емоции с този човек предстоят , ако решите , разбира се !

Скрит текст:
1. Какви са намеренията на Х (мъж) към мен? Уточнявам, че става въпрос за бегъл познат, с който сме само на "здравей, как си". И от нищото на няколко пъти ми писа в месинджър в някакви странни среднощни часове. Нищо конкретно, само привет и емотиконки. Още не съм отговорила.
Картите са: Светът, Колесницата, Асо чаши. Ами, сигурно има някакви симпатии и приятни намерения човека.  Поне по картите не излиза да е някой психопат 🤣
2. Как ще се развие ситуацията между нас? Светът, Асо жезли, 3 чаши. Може би някое и друго излизане, нещо за кратко и приятно.
Вие как мислите?

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 09:56 от Воден пъпеш

# 662
Картите са: Светът, Колесницата, Асо чаши. Ами, сигурно има някакви симпатии и приятни намерения човека.  Поне по картите не излиза да е някой психопат 🤣
Вие как мислите?

По първите карти не виждам намерения, а потенциал ситуацията да е “ела си, иди си”. По вторите карти е горе-долу същото с добавката, че може и до интимност да се стигне. Енергията е доста повърхностна като за отношения.

# 663
Вие как мислите?

По първите карти не виждам намерения, а потенциал ситуацията да е “ела си, иди си”. По вторите карти е горе-доле същото с добавката, че може и до интимност да се стигне. Енергията е доста повърхностна като за отношения.

Съгласна съм с казаното, но като за начало на отношения са съвсем приятни. Все пак дамата пише, че те са на ниво познати, енергията е лека и весела, така че според мен ще си прекарате приятно - приятна среща, приятно флиртуване, а за следващ етап други карти Simple Smile

# 664
И аз съм съгласна с последните два коментара. Приятна, лека енергия, може да си изкарате добре заедно като аз лично също виждам сексуален интерес - колесницата, асо жезли.
По тези карти не мисля, че може да се видят някакви "сериозни" отношения, а по-скоро забавление.

# 665
Благодаря ви, момичета. Ще дам ОВ, когато и ако има някакво развитие.

# 666
  • там, където ми харесва
Исках и аз да питам с въпрос за работа.
Ще бъда ли доволна от новата работа?
Три пентакли Рицар чаши Жрац

# 667
По рицаря може би имате големи очаквания за позицията (къде на място, къде не), но може да се наложи да ги позаземите малко, тъй като жреца показва, че там има строга йерархия и правила, които се спазват и не всичко отговаря на Вашите представи. Друга възможност е, че там ще получите достъп до ментор, който ще Ви даде ценни насоки и ще Ви помогне да се приспособите по-бързо. По 3 пентакли вероятно и колегите Ви ще са добре настроени и ще Ви помагат. Като цяло според мен, ще Ви допадне работата, да. Ще се радвам на обратна връзка. Simple Smile

Исках и аз да питам с въпрос за работа.
Ще бъда ли доволна от новата работа?
Три пентакли Рицар чаши Жрац

# 668
  • там, където ми харесва
Ще споделя но ще мине време.

# 669
Здравейте!
След като 5 месеца бях блокирана и скарана с 1мъж, след 5месеца ме потърси и обади преди 3дни. Разбрахме се да се видим и изговорим нещата довели до въпросното скарване. Декември бях пратила пратка с писмо и пак писах в темата. Развитие освен, че е взел пратката нямаше. Сега ми каза, че написаното не е чел, а само го е прибрал. Мислил да ми звънне на няколко пъти, но от его и гордост се е спирал.
Хвърлих 1 карти с въпроса "Какъв е потенциала на отношенията ни с Х в следващите 6 месеца?". Може би трябваше да задам по кратък период. Но просто се замислих, че дори да има подобрение, след жестокото скарване и такъв голям интервал от време в което сме били блокирани, нещата няма да станат за седмица-две. И ще трябва време да се излекуват (ако въобще стане това). Не съм много наясно, чета, гледам, интересувам се, но все пак.
Според мен са хубави карти, с потенциал за помирение и разбирателство? Може би трябваше да видя първо как ще мине срещата. Благодаря!

# 670
Здравейте!
След като 5 месеца бях блокирана и скарана с 1мъж, след 5месеца ме потърси и обади преди 3дни. Разбрахме се да се видим и изговорим нещата довели до въпросното скарване. Декември бях пратила пратка с писмо и пак писах в темата. Развитие освен, че е взел пратката нямаше. Сега ми каза, че написаното не е чел, а само го е прибрал. Мислил да ми звънне на няколко пъти, но от его и гордост се е спирал.
Хвърлих 1 карти с въпроса "Какъв е потенциала на отношенията ни с Х в следващите 6 месеца?". Може би трябваше да задам по кратък период. Но просто се замислих, че дори да има подобрение, след жестокото скарване и такъв голям интервал от време в което сме били блокирани, нещата няма да станат за седмица-две. И ще трябва време да се излекуват (ако въобще стане това). Не съм много наясно, чета, гледам, интересувам се, но все пак.
Според мен са хубави карти, с потенциал за помирение и разбирателство? Може би трябваше да видя първо как ще мине срещата. Благодаря!

Картите са ясни според мен, с уточнението, че може би показват как ще се развие срещата, която ви предстои,  бих искала да добавя, че периодът предразполага към ревизия и оправяне на отношенията - ретро Венера, а скоро към нея и ретро Меркурий.
Според мен след срещата си направете една по-голяма подредба - какви чувства/мисли/намерения има мъжът и Вие , за да видите къде има допирни точки и къде евентуално стои проблема. Може дори да теглите една карта на отделен въпрос.

# 671
~lina~, според мен поне първоначално ще се сработиш с колектива. По този Рицар чаши внимавай да не се отпускаш, защото Висшия жрец те наблюдава и оценява. Чашовата енергия като цяло я избягвай на този етап.

PlvsZmb, в допълнение на коментара на Twinklestar, прави ми впечатление, че има голям скок от 2 чаши на 10 чаши. Срещата ще е преятна според картите, но това е максималното ниво на приятно (ако мога така да се изразя), което да очаквате на този етап. Може да има ново отдръпване след това от някоя от двете страни по 10 чаши и квинт Луната.

# 672
Здравейте! Смята ли се квинтесенция при Таро? Мислех, че се прави само при Ленорманд.

# 673
Здравейте! Смята ли се квинтесенция при Таро? Мислех, че се прави само при Ленорманд.
Да, но подходът при Таро и Ленорманд е различен. При Ленорманд при по-висок сбор от 36 от числото де вади 36. При Таро се сборува докато не се стигне до число до 21, като няма изваждане.

# 674
  • там, където ми харесва
~lina~, според мен поне първоначално ще се сработиш с колектива. По този Рицар чаши внимавай да не се отпускаш, защото Висшия жрец те наблюдава и оценява. Чашовата енергия като цяло я избягвай на този етап.

PlvsZmb, в допълнение на коментара на Twinklestar, прави ми впечатление, че има голям скок от 2 чаши на 10 чаши. Срещата ще е преятна според картите, но това е максималното ниво на приятно (ако мога така да се изразя), което да очаквате на този етап. Може да има ново отдръпване след това от някоя от двете страни по 10 чаши и квинт Луната.
Благодаря ви , да за сега мога да кажа , че си допадаме с колегите.

Общи условия

Активация на акаунт