1. Какви са намеренията на Х (мъж) към мен? Уточнявам, че става въпрос за бегъл познат, с който сме само на "здравей, как си". И от нищото на няколко пъти ми писа в месинджър в някакви странни среднощни часове. Нищо конкретно, само привет и емотиконки. Още не съм отговорила.
Картите са: Светът, Колесницата, Асо чаши. Ами, сигурно има някакви симпатии и приятни намерения човека. Поне по картите не излиза да е някой психопат 🤣
2. Как ще се развие ситуацията между нас? Светът, Асо жезли, 3 чаши. Може би някое и друго излизане, нещо за кратко и приятно.
Общо взето ми се струва лековата и приятна енергията и на двете тегления.
Вие как мислите?

Нищо няма да стане и комбинациите не са нито лековати, нито пък показват психопати. Светът на първа се повтаря и иска да " подскаже" да се " прогледне" да се замислиш по сериозно за себе си, защо при случаен познат чувствата и емоциите се превръщат в " той е целият ми свят" ?!
Има и друго, двете комбинации завършав с боя чаши, а това е вода, а водата е студенина ..... Тази Колесница / важна вметка, също е със стихия вода/ та, трябва някой да я кара тази Колесница, тя сама няма да тръгне .....
За мен картите са много интересни и може да се пише дълго, дълго, но ако ще опитам с едно изречение - искат да " кажат", да се съсредоточиш в нещо друго, да вложиш цялата си сила и енергия в работа, занимание, хоби дори и спорт примерно и тогава любовта ще те намери!
Любовта идва при всеки, понякога се движи бързо, понякога бавно и се налага да я чакат с години дори, но намира всеки по неведоми пътища! Ти си върши " задачките" и не я мисли, тя ще те намери.
Поздрави!