КАРТИ ТАРО - ТЕМА 33

• 27 216
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Самият факт, че при три изтеглени карти, две са големи аркани, на мен ми говори за по-разтеглен период.

Звездата без хубава поясняваща карта аз не мога да я счета за хубава карта. Даже и тогава едва ли бих я разчела положително.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 23:19 от Rebel Rebel

# 706
Самият факт, че при нри изтеглени карти, две са големи аркани, на мен ми говори за по-разтеглен период.

Звездата без хубава поясняваща карта аз не мога да е счета за хубава карта. Даже и тогава едва ли бих я разчела положително.

Не мога да се съглася.
Не виждам връзка между големи аркани и време, може да показват по-голяма значимост на събитието, но в Таро времето е толкова условно понятие, че не бих тълкува големите аркани в направление време.
Звездата за мен е положителна карта, не я харесвам за любовни отношения, защото не може да я дочакаш, но много често показва излекуване, оздравителен процес, сбъдване на желание и тн , тук за мен тя отразява, че те виждат имота като сбъдната мечта, искат бързо развитие по 8 жезли, и Слънцето е резултата - щастие

# 707
  • Sofia
Интесна дискусия по тези карти, ще се включа и аз:) Звездата според мен показва мечтата, но тя често се оказва далечна и неосъществима. По 8 жезли е ясно желанието бързо да се вземе решение, но след Звездата, това може да се окаже прибързано и необмислено. По Слънцето мисля, че ще им се разкрие нещо, което им е убягвало, сякаш се хвърля светлина по въпроса. Аз бих изтеглила пояснителна под Слънцето и бих задала още въпроси като какъв е блокажа да се осъществи сделката.

# 708
Така зададен въпросът не кореспондира с конкретното жилище. Аз бих задала въпрос как ще се развие ситуацията с това жилище.

Големите аркани излизат и при доста по-несъществени въпроси. Не ги свързвам непременно с по-важни събития. За мен определено струпването на големи аркани говори за бавно развитие. В конкретния случай имаме Звезда и Слънце, които са отдалечени обекти.

Допълвам се. Квинт е Силата, а ако вземем предвид само големите аркани, тогава получаваме Отшелника. И в двата случая се говори за въздържание. Това ме насочи и на мисълта, че няма да е първото харесано място.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 17:50 от Rebel Rebel

# 709
Момичета,

Значи отпада този имот, тъй като са отишли на оглед и на единия не му е харесал на живо.

Браво на вас 🫶🏻

# 710
Момичета,

Значи отпада този имот, тъй като са отишли на оглед и на единия не му е харесал на живо.

Браво на вас 🫶🏻
Не ѝ е чиста работата на тази Звезда. 😂

# 711
Момичета,

Браво на вас 🫶🏻
Не ѝ е чиста работата на тази Звезда. 😂

От Слънцето не го очаквах 😂 макар че то е и его

# 712
  • Sofia
Слънцето, зависи от другите карти около него разбира се, обикновено разкрива нещо, за което е нямало достатъчно информация. Аз затова предложих да изтегли допълнителна към него. Но със Звездата в началото, става ясно, че тази мечта (за този имот конкретно), най-вероятно няма да се осъществи.

# 713
Питащата е жена, пускам го за да дискутираме и да обменим знания и опит.

Ще се появи ли скоро значим мъж в живота ми?
Крал Меч Рицар Меч Крал Жезли 6 чаши Паж жезли (отдолу на колодата Кулата)

# 714
  • Sofia
Аз мисля, че ще се въртят мъже около нея, но не виждам някой да е "значим" на този етап. Това, че са толкова много, пък и липсата на карти, които да показват дълготрайна стабилност, ми говори за това. Проблемът според мен е, че тя е има нещо нерешено от миналото или се върти в омагьосан кръг от предишна връзка (любов). Може и само в главата да й е - по 6 чаши, а и Кулата отдолу - сякаш това от миналото е пречка и срива всеки потенциал.

# 715
Аз мисля, че ще се въртят мъже около нея, но не виждам някой да е "значим" на този етап. Това, че са толкова много, пък и липсата на карти, които да показват дълготрайна стабилност, ми говори за това. Проблемът според мен е, че тя е има нещо нерешено от миналото или се върти в омагьосан кръг от предишна връзка (любов). Може и само в главата да й е - по 6 чаши.

Ами то времето предразполага за старо и ново - Новолуние с ретро Венера и Мерк.
Не знам дали и Рицаря няма да се окаже мъж също, или Крал Меч е възпрепятстван от Крал Жезли - девойката от 6 чаши се гледа с него, а пък между двамата крале има конфликт.

Според мен Кулата показва, че някой от Кралете ще се появи неочаквано и ще обърка нещата на другия Крал 😀

# 716
Аз мисля, че ще са двама мъже Крал мечове и Крал жезли. Мечовият крал може да е някой, с когото вече е имала отношения. Според мен рицарят и пажът се отнясят към кралете, предвид че са от същата боя и показват, че мъжете ще се появят с по-висока заявка, но ще се окажат по-малко в някое/и отношение/я. Може отношенията да се ограничат до интемната им част - заявка или реализация (Кулата на дъното). Струпването на дворцови карти ми говори, че може и в обща компания да срещне някой от двамата или и двамата.

# 717
Аз мисля, че ще са двама мъже Крал мечове и Крал жезли. Мечовият крал може да е някой, с когото вече е имала отношения. Според мен рицарят и пажът се отнясят към кралете, предвид че са от същата боя и показват, че мъжете ще се появят с по-висока заявка, но ще се окажат по-малко в някое/и отношение/я. Може отношенията да се ограничат до интемната им част - заявка или реализация (Кулата на дъното). Струпването на дворцови карти ми говори, че може и в обща компания да срещне някой от двамата или и двамата.

Това с боите ми хареса.
А защо с Крал Меч да е имала отношения, а не с Крал Жезли?

# 718
Скрит текст:

Това с боите ми хареса.
А защо с Крал Меч да е имала отношения, а не с Крал Жезли?
Крал/Кралица меч често се свързват с разделени/разведени/бивши двойки.

# 719
Ще се върне ли мъж към жена?

Исках, но нямах желание 😂

Двойка чаши 8 меч Асо жезли (отдолу на колодата Колелото)

Чувства на мъжа към жената - Крал Пентакли , мъжът е зодия стрелец
Мисли на мъжа към жената - Рицар Жезли
Намерения - 6 чаши

Общи условия

Активация на акаунт