Гонят ме

• 6 025
  • 155
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Кое му е хитрото да вложиш средната годишна заплата за страната в чужда къща?
Разбирам го автора, тука не мисля, че става дума толкова за пари, колкото за неприятния вкус, който ти оставя ситуацията - мяу мяу, ох, ах, бедничката аз, няма да се оправя... и като види бедничката, че губи източника на екстри, мяукането става джафкане.

В крайна сметка бабата е в по-неизгодна позиция. Тя ще остарее скоро и ще е сама. Авторът ще си вземе жената и детето, ще се преместят и ще си се гледат. Нито бабата ще отнесе заветната къща с неогладените пердета на оня свят, нито авторът ще намаже имот наготово. Мисля, че са квит. Двамата не са плащали наем, а бабет е получила подобрения и някои услуги. Да се изнасят и да започват на чисто.

# 91
Там е работата, че не са квит, авторът е по-прецакан.

# 92
Когато правиш добро, трябва да си готов да си прецакан. Ако много ревеш после, вероятно не си правил добро, а си търсил изгода.
Дадено добро не търси възмездие.

# 93
с какво? с това , че млад мъж вместо да гради бъдеще се занимава със слугинска работа с цел с лов на чуждо имущество ?

# 94
Какво добро е правил авторът? Живял на аванта, мъчил се да надцака бабата. Получил си го е накрая.

# 95
А какво казва, каква е причината да иска да се изнесете? Нищо не си написал по този въпрос.
тя да има някаква упора както и ние, да знам че ако ни няма 2 дни вкъщи ще има човек там
 При консултацията със адвоката се разбра че ще си получа всеки лев за който имам фактура на мое име сиреч поне 80% от изхарчените пари във безплатния хотел на лошата бабка която в последствие осъзнах че е и алкохоличка и е изпила цял кашон ЛИЧНО МОЯ водка за тези 15 месеца престой там
Най после си показа хапливия речник, както очаквах.
Ти тая къща си си я проимал за твоя, а женицата не си е отишла още.
Изглежда, че ТИ също си пияница.
Не патиш достатъчно от лакомията си. Има и една поговорка за лакомия г@з.

# 96
Олее, страшна драма, щом до кашон с водка опря работата😆 В тия 15 хиляди сигурно са точно калкулирани и преброени хапките на жената.
Аз хич не пия и не обичам пияндури, ама един кашон за цяла година не ми изглежда алкохолишко. По една капачка на ден е сръбвала жената, голяма работа😆

# 97
За тея дето плюят автора, ще ви кажа, че по селата е пълно с такива казуси. Не всички са такива имотни магнати и юристи като повечето от вас. Но вижте, ако беше с подпис срещу гледане, щяхте да се възхищавате на нюха на младежа. Каква разлика прави само един подпис, а?

# 98
Ми, да. Ако имаше подпис щеше да значи, че авторът е умен.

Ама подпис няма и ще пие една студена вода... или водка, ако има Хартисала😆

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 00:18 от Чи лу

# 99
  • Melmak
Ми няма водка, бабето я изпи!

# 100
Лека бременност на приятелката ти и едно здраво и весело бебе.
Това имам да кажа по темата.

# 101
За тея дето плюят автора, ще ви кажа, че по селата е пълно с такива казуси. Не всички са такива имотни магнати и юристи като повечето от вас. Но вижте, ако беше с подпис срещу гледане, щяхте да се възхищавате на нюха на младежа. Каква разлика прави само един подпис, а?
Е какво. Цепиш 3 кубика дръве и къщата е твоя ?
Айде моля те. Пари за водка има.... а да си купиш къща няма. Има къщи по 3000 лв.

Цялата таз работа нямаше да е лоша ако не беше смотана.
Няма лошо да гледат бабата и после тя да им даде къщата.
Ама той човека си пази фактури а бабето и друса водката.
Един за друг Simple Smile както се казва.

Бахти
П.П. Няма гаранция че бабата няма да хване дименция и да даде къщта на непознати.  Дядо ми така направи. Тааааа старост нерадост.

# 102
Ronin, тази вечер те чета в няколко теми и много ме радват постовете ти 😃

# 103
Авторът ще си остане със злобата, без къща и ядосан на едно перде.. Непораснал мъж, щом създава семейство, без да е в състояние да осигури дом, а се пъха в чужд.

Бабето ми е симпатично. Жена със стил. Ларж, но когато трябва показва зъбките, защитава територията си.
Не е дементна. Иначе нямаше да се усети какъв тип е влязъл в къщата й.
Наздраве, бабе! Дръж фронта!

# 104
Ronin, тази вечер те чета в няколко теми и много ме радват постовете ти 😃
Мдаа не ми се спи и творя Simple Smile извинете ме.

В моя защита ще кажа че още не съм писал по темата " Вредни ли са капките за глаукома при бремени:"

Общи условия

Активация на акаунт