Документи за работа

• 801
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, трябва ми свидетелства за съдимост, Удостоверение от НСС и Удостоверение от Прокуратурата на Република България. За кандидатстване за работа, тези документи трябва да се извадят по адресна регистрация ли може в друг град. Понеже аз живея в София, но по адресна регистрация съм на друго място регистриран?

# 1
Свидетелството за съдимост е по местораждане, а не по регистрация. За другите не мога да кажа.

Макар че явно в София може все пак.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 14:59 от Drama Llama

# 2
Свидетелство за съдимост може да се извади електронно с електронен подпис, ако имаш. Става за ден.

# 3
Свидетелство за съдимост може да се извади електронно с електронен подпис, ако имаш. Става за ден.
Може ли малко напътствия как да си направя електронен подпис?

# 4
  • София
свидетелство за съдимост вече се вади само с лична карта във всеки град, миналата седмица сестра ми с извади в град Варно, нито е родена там, нито има адресна регистрация все още, акт за раждане вече не се изисква както преди

# 5
  • София
Здравейте, трябва ми свидетелства за съдимост, Удостоверение от НСС и Удостоверение от Прокуратурата на Република България. За кандидатстване за работа, тези документи трябва да се извадят по адресна регистрация ли може в друг град. Понеже аз живея в София, но по адресна регистрация съм на друго място регистриран?
Служетелят по сигурността не ви ли каза къде да отидете за документите? Може да ги извадите в София - в Следствената служба на Г. М. Димитров и в Съдебната палата.
Свидетелство за съдимост в съда на Скобелев, има гише за родени в други градове.

# 6
Може ли малко напътствия как да си направя електронен подпис?
В B-Trust. Обади им се.

Общи условия

Активация на акаунт