Страшки от форума - 5

• 51 572
  • 578
  •   1
Отговори
# 495
  • Далечният изток
Анонимна е, защото вече няма профил.
Била е D.Kalinova.

# 496
  • Телиш/Плевен
Потребителката с клетвите не е авторката на темата, а Anglia 123, но дискусията е заметена.

# 497
  • Далечният изток
Аха ясно.

# 498
Много е странно да призоваваш Господ към зло,настоявайки,че си душа невинна.

# 499
Зловещо.

# 500
  • France
Аз само не разбрах дали към собствената си дъщеря кълне или към доведената? Не, че е от съществено значение.

# 501
  • 🌊
Аз само не разбрах дали към собствената си дъщеря кълне или към доведената? Не, че е от съществено значение.
Доведената, но тя май даже не е официална, защото с бащата са си останали на ниво гаджета.
Въпросното дете е на 7.

# 502
  • France
Леле, тази жена трябва да се лекува. Тя има проблем с мъжете и дори не го осъзнава

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 07:50 от Philomena

# 503
  • София
Много е странно да призоваваш Господ към зло,настоявайки,че си душа невинна.

Няма нужда от призиви /къде уместни, къде неуместни/, той и сам добре знае какво да прави.

# 504
https://www.bg-mamma.com/?topic=1728169.345

Писателката на този цитат е: Anglia 123
сигурно 10 страници хули разведеният с който била, как не бил преодолял чувствата към бившата си жена, колко я бил използвал и накрая почна да кълне дъщеричката му (от брака с бившата).
Пълен потрес.

# 505
Е, тя е с бан сега, изтрити са тези писания - взети са мерки.

# 506
Е, тя е с бан сега, изтрити са тези писания - взети са мерки.

Сега разгледах темата и видях, че са разчистени мненията. Как се разбира, че някой е баннат?

# 507
  • София
Цитат
Нещо май повечето жени не схващат как работят нещата в света. Мъжът дава пари и си хойка и си заглежда, а жената през това време си гледа кефа и си хойка ако иска и тя. Двамата се правите на ударени, лепвате си по една усмивка и това е. Не говоря от личен пример, просто съм забелязала, че така работят повечето двойки и си живеят щастливо.
Ако разбера че мъжът ми кръшка, ами кво много па важно, нали ми дава всичко и си гледа семейството. Ха боли ме фара кой гледал. Мен пък колко мъже ме заглеждат, бедна му е фантазията.
...

# 508
Да, на планетата на батките и джукондите много двойки си живеят така щастливо. Чалга живот с чалга морал и чалга ценности.

# 509
Joy
Все пак сексуалната лоялност не е безусловен рефлекс

Общи условия

Активация на акаунт