Връзка с мъж с дете - как се справяте?

• 16 801
  • 360
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
За квото има, за такова се жениш. Wink

# 346
  • София
Ни женитбите са задължителни, ни връзките.

# 347
Аз в момента съм в такава връзка от 1г , разбираме се чудесно както с него така и с синът му който е на 16г,
Всичко е до характер според мен но когато си допаднат хората независимо от възраст или семейно положение всичко е наред

# 348
Аз в момента съм в такава връзка от 1г , разбираме се чудесно както с него така и с синът му който е на 16г,
Всичко е до характер според мен но когато си допаднат хората независимо от възраст или семейно положение всичко е наред
А ,бившата?Как е положението?

# 349
  • Paris, France
Пак съм аз след като виждах всички червени знаци ,но все пак излизах с този човек. Сега към днешна дата се чувствам емоционялно много зле с него цялата комуникация е напрегната не се разбираме.. Дори не знам какво ме задържа да не го блокирам ,нямала съм нищо с него .. А преди да се запознаем бях в дупка случиха ми се много лоши .. едвам излязох от тази дупка и сега този човек обърква емоциите и мислите ми.. Как да постъпя
Много си объркана и наскоро си загубила дългогодишен партньор. Според мене се срещаш с този, защото на подсъзнателно ниво не си готова за следваща връзка. Знаеш, че нищо няма да се получи и затова те устройва емоционално. И аз имах дълъг такъв период. Млада си, хормоните бушуват, но си емоционално заета с предишния ти партньор, в мир да почива и светла му памет!

Трябва да си изживееш траура. Може да излизаш с мъже, но само ако те кефят. Този явно те натоварва. Значи късаш контакт. Аз не бих се срещала с мъже, говорещи за бивши и деца. Ако чуя " Детето ми е всичко", "Бившата е ужасна" и подобни, бягам.

Трябва да се съхраниш, а си и в никаква възраст. Нито си на 18 или 24г, та да си дадеш време, нито си майка, та да си живееш с детето и да знаеш, че няма да има следващи съжителства и бракове.

Ще бъда и малко строга - времето ти на жена лети. Ако искаш собствено дете и можеш да го имаш, недей става изтривалка на вече бащи! Ако не искаш или не можеш да имаш дете, както и не държиш на връзка, можеш да си излизам с мъже, но само ако ти е кеф.

Имам едно правило- излизам с даден човек само ако чакам с трепет срещата и ми е по-приятно да сме заедно, отколкото да съм сама. Ако ме натоварва - Сбогом и следващия.

Много си объркана. Трябва да си почиваш, да се грижиш за здравето ти и да мислиш за себе си, а не за нечие чаве. Дисциплинирай се!

# 350

Ти не си ли в началото на 20-те? Сигурно родителите ти много се радват как си се сдобила с 16-годишен доведен син. На тяхно място сигурно щях да се надявам да те използва просто за секс чичото.

# 351
  • София
Този мъж е поне на 40....

# 352
Бгмамата в една тема пише колко са сексуални жените и каква градска легенда е че жената си ляга с мъж заради семейството, а мъжът се съгласява да се ожени заради секса. И хоп, в другата тема - жената била "използвана за секс", подразбирай, че за нея това е неудоволствие, неприятност, компромис. Айде разберете се накрая със себе си.
Кой ви използва, кого използвате вие и по каква причина?
=============
Хубаво я съветвате по-младата с темата (или 2 бяха, или пък три?) да си намери друг, по-подходящ, ама няма, бе. И в склада няма, и старшината не дава.
Както написа Магдена - зимаш квот' има, иначе стоиш с празни ръце и даваш съвети в бгмама.
Не казвам, че е лошо Wink

# 353
  • Paris, France
Ти не си ли в началото на 20-те? Сигурно родителите ти много се радват как си се сдобила с 16-годишен доведен син. На тяхно място сигурно щях да се надявам да те използва просто за секс чичото.
Е, те 20 годишните не си лягат редовно с чичовци ако не им е приятно и за едното нищо. Тя пише, че се разбират. Има мъже, които на 40 и 50г си изглеждат екстра. Има и жени, които не са придирчиви към външност.

На мене не би ми станало неприятно дъщеря ми да има връзка с по-възрастен или мъж с дете ако тя така иска. Друг е въпроса, че тя не харесва възрастни и не обича деца наоколо. Има и успешни такива връзки.

Като родител се стремя да не проектирам собствените ми желания и мироглед върху децата ми, а да ги оставя да живеят така, че да се чувстват щастливи.

Партньор с дете не е лоша опция за жена, която има страх от обвързване, не иска деца в близко бъдеще и/или е повърхностна, не влага емоционално и иска връзката да има лесен изход.

# 354
Безумно е да се пънеш да се събираш с мъж с тотално различен начин на живот.
Добре де, Рокстар, а при теб как се стигна до раздяла? Уж всичко ти е ясно....
 Познавам няколко случая, но са в чужбина и хората се държат много цивилизовано. Братовчед на ММ и съсед до нас имат извънбрачни деца и после още 2 в брак, но по мъжки си изпълняват задълженията към всички и жените им ги приемат беапроблемно. Вече имат и внуци и се виждат редовно. А съученик на големия е с разведени родители и втори семейства, но всички са в добри отношения.

# 355
  • София
Няма мъж на 50, че и на 40, който да изглежда екстра за 20-годишна. Може да изглежда екстра за възрастта си, за някоя 35-40 може би също, но не и за 20-годишна.

# 356
А ,бившата?Как е положението?

Тя е в друга държава и от 10г не се е връщала

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 19:21 от Ялекса

# 357
  • Paris, France
Има, Лъвица. В ранните 20г се влюбих лудо в 45 годишен. Доста млади ухажорки имаше. В момента е с жена, която тогава е била бебе (а може и да не е била родена). Супер добре изглеждаше.

Джемима Голдсмит се ожени на 21г за 42 или 43 годишния Имран Хан. Родена е в семейство на баща-милиардер и е много красива и ухажвана, все още. На сватбата и имаше политици, кралско семейство, милиардери, известни манекенки. Тогава се чудех какво му е харесала. По-дърта съм от нея с 3 години и на мене тогава ми се виждаше стар и неатлетичен, освен опърпан в етническите дрехи и по сандали. Сватбата им преди 30г:

Нарочно ги давам тях за пример, а не други, защото в случая жената няма финансова причина да го избере, а и етнически той е доста неприемлив в нейните среди.

Атина Ливанос, дъщеря на приказно богат собственик на кораби, родена в Лондон, се жени на 17г за 40 годишния Аристотелис Онасис. Третият и мъж, вдовец на сестра и, се е оженил за сестра и по същото време, когато тя била на 20г, а той на 38г и той е имал два предишни брака като се женят. И двете сестри умират преди Ставрос и преди Аристотелис, ако и да са били с 18 и 23г по-млади от тях. 

Мога да дам още подобни примери.

Има дебелички или грозновати млади момичета, които не се котират с връстници от техния сой и се ориентират към по-дърти мъже или мъже с деца.

# 358
  • София
Невенче, не казвам, че млади не се събират със стари, а че 20-30 години разлика в годините няма как да изглежда добре. Колкото и добре да изглежда 40-50 годишният, той винаги изглежда възрастен до 20-годишната. С годините заедно тя самата се състарява по-бързо и започва да прилича повече на него. Иначе като си се харесват или нямат други опции, да си се събират, няма лошо.

# 359
Връзка с мъж с дете е 'успешна' най-често, когато мъжът е чехльо и пренебрегва вниманието към детето си, в името на новата изгора. Поне според примерите, които виждам около мен.
Обратния вариант е по-сполучлив сякаш - жена с дете и мъж без.

Имаше теория, че мъж да гледа чуждо дете е всъщност дефиницията на чехльо -  трябва да е по-гъвкав и отстъпчив и като цяло някаква друга изгода да има от тази връзка, за да търпи вниманието да отива към дете, което не е негово или да се занимава с дете, което не е негово, за сметка на свое поколение.

А ако има такава изгода (например финансова, битова или смята, че жената ще е по-компромисна) това е по-скоро женска черта.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 14:27 от Linda*kiss

Общи условия

Активация на акаунт