Страшки от форума - 5

• 54 918
  • 604
  •   1
Отговори
# 90
  • France
То и висшето ще е едно... от онези, чиито имена се простират на два реда ама вътре няма нищо

# 91
А какво да направиш, като ти набие спирачките внезапно
Следиш пътя, спазваш дистанция...такива неща.

# 92
Не се заяждам, но набиването на спирачки от колата не винаги е, защото някой ще се блъсне в друг. Не говоря за такъв случай.
Системите все още не са толкова усъвършенствани. На мен редовно системата ми реагираше на един тесен път с малко по-рязък завой, където пътят заобикаля един...храст. Нито мога да я изключа, нито мога да мина по друг начин покрай храста.

# 93
  • Далечният изток
Не се заяждам, но набиването на спирачки от колата не винаги е, защото някой ще се блъсне в друг.
Набива спирачки шофьорът, не колата...

# 94
  • София
Защо няма системи за сигурност и при вишету? Sad
Цитат
По повод висшето - имах колежка, която през работно време, успя да завърши и бакалавър, и магистър дистанционно, от името на дъщеря си. С малко помощ и подкрепа от целия офис😆
Дано само въпросната не е учила за лекар. Laughing

Съдейки по изявите на спецовете в родината ни вероятно е била политолог или социолог. На теория може да е учен в БАН - там няма да се забележи дали си учил нещо, защото кога за последно в БАН направиха нещо със сериозен отзвук?

# 95
Не се заяждам, но набиването на спирачки от колата не винаги е, защото някой ще се блъсне в друг.
Набива спирачки шофьорът, не колата...

В този разговор не става ли дума за "тесла"?

# 96
  • Далечният изток
Всъщност напълно е възможно... Ама като не караме всички тесла, как да се сетиш...

# 97
  • Deutschland/HE
Цитат
Турция ще бъде добра алтернатива за всички граждани на съседски държави, които не желаят да търпят издевателствата на ЕС.]Турция ще бъде добра алтернатива за всички граждани на съседски държави, които не желаят да търпят издевателствата на ЕС.

# 98
  • France
На някои май съвсем им се е отпрало дюшамето

# 99
  • France
Цитат
Като мед.сестра могат да започнат студенти по медицина, завършили трети курс. Един такъв наскоро ми даде телефонния си номер, защото щял да ходи до мола и ако имало нещо напечено в отделението, където бях придружител на човек след операция, да съм му звъннела. Същият ми обясняваше колко струвало обучението и как щял да ги избие след първата година като лекар. Вечерта настояваше да слага някакъв опиоид, за да сме можели да се наспим всички, който изобщо не беше изписан в картона на пациента. Сутринта отидох да го будя в 7.15 , защото трябваше да  сложи антибиотика още в 6ч, а той ми каза, че имало време. Това са бъдещите ни медици.
Пази Боже!

# 100
Цитат
Семейството винаги се е крепяло на насилието, особено спрямо жената.
В момента, в който насилието отпадна, и семейството се разпадна.

# 101
  • France
Oт къде е тоз бисер?

# 102
От Ницше трябва да е повлиян...

"Отиваш ли при  жена,вземи камшика!" – цитат от "Тъй рече Заратустра".

# 103
Тъй руче Заратустра е една особено тъжна книга, разкриваща демоните на самия Ницше.
Та.
Положението е 😱

# 104

От темата за домашното насилие.

Общи условия

Активация на акаунт