Страшки от форума - 5

• 51 567
  • 578
  •   1
Отговори
# 540
  • София
И на мен ми се пускат подбрани клипове, ама го прави ЮТуб алгоритъма. Жал ми е за тая жена - в главата ѝ е пълна каша.

# 541
С толкова планети в главата ѝ как да не е каша. На мене свят ми се изви само докато я прочета. Joy
Ако е учителка е ужас. Кой знае на какво учи децата. Като нищо ще разхлопа и техните чакри.

# 542
  • Down south
Цитат
... Илюминатите интересуват ли се от мен?
...
Детективи ме следяха, един друг ме наблюдаваше в подлеза на метрото с месеци, използваха астрална проекция, за да ме проучат, докато спя и още много други неща. Не, не съм луда.
...
Цитат
Ето как да ги открием - писах, че правят черни магии, забелязах, че ме следят детективи и ме снимат. Един ме гледаше в подлеза на излизане от метрото няколко месеца и първоначално се криеше между хората - всички други ходят, само той стои, крие се между тях и ме наблюдава с интерес. Също така ме манипулираха чрез YouTube видеоклипове. Знам, че звучи като лудост, но наистина ми изпащат специфични видеоклипове, ориентирани към мен. Астрална порекция, за да ме поручат, докато спя. Всичко това е по Плутон. Освен това колко да са тайни, аз знам за тях. Всичко започна точно в момента, когато по индийската астрология навлязох в период на Марс. По рождение имам съвпад на Марс и Сатурн в западния знак Скорпион. Марс ми е във Вишака накшатра. Иначе преди това в продължение на една година се събуждах понякога вечер с усещането, че нещо зло ме напада. Но не се случваше често и освен това се оправях с това и не беше проблем. Но от октомври миналата година започнаха много организиран план, насочен към мен. Също така ми пратиха един да ме проучва във Fakebook.

Затрудних се кое точно да избера, защото реално целите ѝ постове са за тук.

Леле, тя е учителка...

Обикновено избягвам страшките, но това е наистина страшно.
Не знам, коя е темата, но дано писателката не е учителка или поне, не практикуваща Flushed

# 543
Казваха ,че след 5 години стаж учителите почват да се вдетиняват, да изперкват.
 Виждала съм ги всякакви и при тях.
 То информативно е  хубаво да  знаеш и такива  екзотерични  неща, че съществуват  и такива  идеи, но  да ги приемеш за нещо повече си е  страшно.
 И между другото сега не знам как е , някога  не можаха да уволнят учителка с психични проблеми,  излезе защитена от закон  от уволнение,  а опитаха. Замеряха  я с обувки в час, голям авторитет.
 Може и да си ходи на работа ,да не казвам учи деца.

# 544
Точно страшка. Мен откровено ме е страх от психично болни хора, независимо от диагнозата.

# 545
А би трябвало да ви е страх от недиагностицираните.

# 546
От всички, както казах. Щото пък някой се грижи за тези, които уж имат лечение...

# 547
Тази жена пише ли с какво е толкова безценна за всякакви рептили и илюминати?

# 548
Според мен за учители, полицаи и лекари трябва да има безплатни (платени от държавата) и задължителни срещи с психолози, поне веднъж в месеца. Това са професии, подложени на голям стрес, и трябва да се следят изкъсо, включително да се изпращат в отпуск, когато им се натрупа много напрежение.

# 549
  • София
И според мен.
Това е по-голямата страшка – че тази жена е учителка.

Тази жена пише ли с какво е толкова безценна за всякакви рептили и илюминати?
Пропуснала съм въпроса.
Отговарям по памет, защото темата е изтрита. Пишеше нещо от сорта, че била "Избрана" или нещо подобно.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 10:06 от milenaka

# 550
  • France
Пази Боже...

# 551
Жената е за среща с психиатър и лекарства, не психолог. Вие представяте ли си, детето ви да си дойде в къщи и да ви каже, че учителката я преследват и следят?

# 552
Съвет към бащата на насиленото в детска градина 4-годишно дете как да се саморазправи със заподозряната за насилник възпитателка. Законите на джунглата или как да мултиплицираме насилието.
Цитат
Тоя баща, вместо да си излага и травмира детето, да и върне на детето и ще се приключи.

# 553
Хич не ме интересува за изпълзяла от коя джунгла ще ме обяви някой, но аз в такъв случай отдавна щях да съм в ареста.

# 554
  • Другата България
Вероятно аз също, въпреки, че знам колко лош съветник е емоцията, особено първоначалната.
И писах по темата, че изпитвам респект към бащата при все, че все още се въздържа от възмездие.
И през ум дори не би ми минало обаче за насилие над друго дете, за да овъзмезди своето.

Само че тук става въпрос за съвет за насилие над друго дете, не над предполагаемия виновник, а над детето му. Лично аз не съм изненадана, защото същата потребителка кълне/ше/ лекарите наляво и надясно и то именно да се връща на децата им. Това е една от най - “нечистоплътните“ потребители във форума, не го казвам за първи път.

Общи условия

Активация на акаунт