Страшки от форума - 5

• 51 570
  • 578
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Отварям темата от нови отговори, мислейки, че отварям горната “да се оплачем” и съм в ступор , четейки поста на milenaka, харесвам я и мисля, че е интелигентен човек, изумих се как съм се заблудила… Confused
Чак на петия скрол видях кавичките и темата, имам нужда от почивка.

# 571
  • София
Отварям темата от нови отговори, мислейки, че отварям горната “да се оплачем” и съм в ступор , четейки поста на milenaka, харесвам я и мисля, че е интелигентен човек, изумих се как съм се заблудила… Confused
Чак на петия скрол видях кавичките и темата, имам нужда от почивка.

JoyJoyJoy

С глас ме разсмя. Цитираното ми е толкова чуждо, че...  Още ми е смешно JoySimple Smile
С жени като нея не сме от Венера. От различни галактики сме.

Цитирах от телефона и затова сложих кавички.

# 572
Цитат
Разумния човек знае кога една кауза е обречена и се примирява. Ако Пейо Пеев го беше разбрал още щеше да е жив. (Давам го като най-драстичен пример за родителска война)
Контекстът е бракът на Мара Отварачката

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 10:31 от .Hazel.

# 573
Цитат
Разумния човек знае кога една кауза е обречена и се примирява. Ако Пейо Пеев го беше разбрал още щеше да е жив. (Давам го като най-драстичен пример за родителска война)
Ако се развеждате, да знаете че има шанс да поумрете от стрес
От стрес не, ама жестоко убит от бивша/бивш - да.

# 574
За това най-добре не се развеждайте, нито се борете за децата

# 575
  • София
Не знам защо пишете подобни неща. Случаят с убийството на бащата не е нещо, което се случва редовно. Всеки родител може да търси съдействие за контакт с детето си, ако желае. Бащите имат права, а за човек, имащ средства, адвокатските услуги не са мираж.
Никой в схемата не е читав.

# 576
Цитатът е в страшките, защото автора му на два пъти спомена починалия Пейо Пеев в контекста на проблеми с развода и брака на певицата Мария.
То бива примери, но чак толкоз крайни...

# 577
Точно, защото е краен пример и е убийство, за мен е неуместен твоят коментар, че при развод можеш да умреш от стрес.

# 578
Да, иронията ми може да се стори неуместна на някои, извинявам се, коригирам го
Остава си нелепа страшка anyways

Общи условия

Активация на акаунт