Стоянка Митева от Димитровград

• 52 613
  • 35
  •   3
Отговори
Здравейте! Може ли някой да ми даде актуален телефон на гадателката Стоянка Митева от Димитровград. На 0899322144 никой не отговаря. Моля за актуални координати. Благодаря!

# 1
E, след филма доста желаещи ще има.

# 2
Следя темата

# 3
по телефона не мога да се свържа с нея. Къде мога да я намеря?

# 4
И аз ще помоля за тел.номер или за адрес

# 5
За връзка със Стоянка Митева: 0899 322 144, гр. Димитровград, ул. „Простор“ № 22 този намерих

# 6
Здравейте! Може ли някой да ми даде актуален телефон на гадателката Стоянка Митева от Димитровград. На 0899322144 никой не отговаря. Моля за актуални координати. Благодаря!
.                                                                                                                                                     Ходихме до къщата й една лятна вечер понеже не вдигаше телефона си. Чакахме с часове, звъннахме на звънеца. По едното време жената реши да се появи. Отвори вратата, заплаши ни,че ако синът й излязъл “щял да ни убие”. Нарече ни “боклуци” и “невъзпитани”. Бях останала с различно впечатление за тази жена,но както виждате,не е човек,а същински дявол. Не може да пъдиш човек дошъл до къщата ти по този унизителен начин.

# 7
Бих се радвала още някой да сподели впечатления от госпожа Митева.

# 8
Здравейте! Бих искала да разбера къде точно на "ул.простор 22" живее, смисъл в блок или къща, как да я намеря като отида на този адрес, тъй като се свързах с нея,  каза ми, че приема хора, но като попитах кога може да ме приеме, тя ми затвори, или по-скоро не ме чу и бързаше да затвори, някой може ли да сподели, ако знае нещо? Ще бъда много благодарна!

# 9
Здравейте,
някой успя ли да се свърже с жената?
 Да я посети?
Може ли да споделите ако имате вече лично впечатление ?

Здравейте!
Телефонът е същият. Просто тя не винаги отговаря. Днес бях при нея за консултация. Ако се нуждаете от разяснения за това как да я намерите, пишете ми на ЛС във Фейсбук и ще Ви помогна. Успех!

# 10
А дали може да се направи консултация с нея по телефон камера защото се намирам в чужбина и няма как да се прибера в България

# 11
Каква е цената й?

Здравейте!
Телефонът е същият. Просто тя не винаги отговаря. Днес бях при нея за консултация. Ако се нуждаете от разяснения за това как да я намерите, пишете ми на ЛС във Фейсбук и ще Ви помогна. Успех!
Здравейте!

# 12
  • София /Абсурдистан
И аз също.

# 13
Здравейте! Бяхме при нея аз и майка ми и не мога да ви опиша каква зла вещица е тази жена.
Пътуваме 3 часа до Димитровград по молба на майка ми, която много искаше да отидем. Бяхме на адреса около 12 ч. Обадих се на посочения телефон, тъй-като валеше обилно и не се виждаше входна врата по улицата, а само множество гаражни такива.
Още като и казах, че сме дошли при нея, тя взе да ми държи такъв тон, какъвто никой досега не ми е държал. Как сме смеели да идваме точно на обяд..? Какво сме си били позволявали..? Тя нямала ли право да яде..? Какви сме били такива българите, че никога не сме се били интересували от другия, а само себе си и личните си интереси сме гледали и накрая, дори без да мога да обеля и дума, тя каза само едно "Айдеееее" и ми затвори телефона. Около половин час по-късно майка ми все пак влезе при нея. Когато излезе останах шокиран от това, което е чула от въпросната Стоянка. Знаете, че по такива места оставянето на пари е по усмотрение на посетителя и че е грях да се вземат пари на хората, освен ако не е по тяхна собствена воля. Както самият Дядо Влайчо навремето е казвал "Даром ми е дадено, даром и ще давам." Та, майка ми каза, че освен, че почти нищо не е могла да я пита нормално, без онази да се заяде и да я нахока, като понечила да и остави пари(10 лв), онази я нахокала с думите "ти като отидеш при доктора на преглед толкова ли му даваш? Моя преглед толкова ли струва?". След това, а и други подробности от престоя на майка ми при нея, лично аз останах потресен и дори отвратен и с мръсна газ отпраших от това зло място. По думите на Стоянка, не и се било работело повече. Ами аджеба като не ти се работи повече, спри да работиш, да те видим тогава. Нито мен, нито който и да било друг някой го пита дали му се работи, но ние работим, защото най-малкото няма после кой да ни плати сметките и да ни гледа децата, нали?
Славата е казано, че не е за всеки. Е, очевидно случая със Стоянка е същият.
След дълъг размисъл, премисляйки обстойно това "приключение", лично за себе си осъзнах и се убедих, че действително(както го пише и в Библията) не трябва да се допитваме до ясновидци, пророци и т.н. Който вярва и обича Бога, никога няма да го направи, засвидетелствайки своята истинска вяра и безусловна любов към него.
Нека всеки сам оттук нататък да си прецени, дали иска да отиде при Стоянка Митева.

# 14
Свободата е сила, едва ли е от славата само. От Димитровград съм и смея да твърдя, че си е такава открай време. Преди 25 години придружавах позната, която искаше да посети въпросната "врачка", срещнахме се на пътя, а аз дори не знаех как изглежда, просто се разминахме с една жена, която само не ме наби, защо не съм спазила уговорения час, а аз бях просто придружител, да не върви моята позната сама в непознат квартал. надвечер. Прие ни, гледа на онази жена, нямам информация дали и се е сбъднало  "гледането", пожела и на мен, вече поукротена, описа ми апартамента на родителите ми Rolling Eyes и ми "предсказа", че ще имам още едно дете, момче. И до ден днешен имам само дъщеря, да ми е жива и здрава. Та, наистина си преценете, дали да влагате надежда, време, пари и нерви за подобно преживяване.

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 10:45 от m1ma

Общи условия

Активация на акаунт