Стоянка Митева от Димитровград

• 52 641
  • 35
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте звънях на номера от първия коментар жената вдигна четвъртък петък събота и неделя приема хора за консултация някой от Плевен или близо до Плевен желаещ да отидем заедно ?

# 16
Бих се радвала още някой да сподели впечатления от госпожа Митева.

Здравейте на всички! Споделям лични впечатления от вчера.

Вечерта преди да тръгнем с приятелка от София за Димитровград, се обадих на жената и я попитах дали би ни приела, тъй като Сряда е неработен ден за нея, а нямам друга възможност да я посетя. Тя звучеше спокойна и нормално по телефона и каза, че след като идваме от толкова далеч, ще ни приеме. Споделих й очаквания час на пристигане и на следващия ден се озовахме пред вратата й.

В същия момент бяха дошли хора, които не я бяха предупредили и тя ги нахока здравата, след което реши да приеме и тях. Влязох първа. Получи ни се приказка като цяло, помоли ме да си държа ръцете отворени на масата, тъй като работи с енергия. Като го направих, усетих по дланите си леко изтръпване. Не знам енергия ли беше, или друго.

Попита ме какво искам да знам, и тъй като нямах конкретен въпрос, освен един, започна със “скенера”. Вървя отгоре надолу. Като цяло, повечето неща, които спомена, са генерално валидни за всички нас, които работим на компютър и живеем в 21 век, но това, което ми направи впечатление, бе коментарът за бившия ми приятел.В интимен разговор, той ми бе споделил нещо доста специфично, което от уважение към него няма да споделя.. когато я попитах дали кестенявият мъж, който вижда да е баща на момчето ми (полът на детето също видя като се консултира завъртайки златно кръстче), е той - категорично каза не и спомена точно тази причина!

Не сме говорили в конкретика за повечето неща, за мен изглежда, че жената се занимава предимно със здравни въпроси и в това й е силата. Ако мога да си позволя да сам съвет е да се обсъждат такива теми с нея.

След това имахме изключително приятен 10 минутен разговор отвън, като си тръгнах с положителни впечатления от нея и изживяването като цяло.

Вероятно всеки може да интерпретира срещите с нея и в двете посоки, надявам се да съм била полезна.

# 17
Здравейте!
Телефонът е същият. Просто тя не винаги отговаря. Днес бях при нея за консултация. Ако се нуждаете от разяснения за това как да я намерите, пишете ми на ЛС във Фейсбук и ще Ви помогна. Успех!
Здравейте,
Опитах се да Ви намеря във ФБ, но има много господа със същото име. Бихте ли ми дали още някаква насока?
Благодаря предварително.
Милена Петрова

# 18
  • София /Абсурдистан
Може ли аз да помоля за контакт във ФБ  на лични?

# 19
Здравейте, днес бяхме при въпросната баба Стоянка. За мен тази жена е пълна шаркатанка. За един и същи казус каза съвсем различни неща на мен и мъжа ми. Отделно през цялото време говореше за пари, как я следят и колко е гладна, как не се ходело наобяд, как плащала данъци и искаше повече пари. Не препоръчвам в никакъв случай.

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 15:30 от Mariqna.P.K.

# 20
Здравейте
Вчера ходих при тази така наречена гледачка Стоянка и съвсем сериозно ви казвам да не си губите времето повече с нея.....
Това е менте отвсякъде....общи лафове и нищо друго....да не говорим каква селска пръчка е.
С мен лично се държа добре но виждам как вика по другите.....няма какво да научиш от нея за себе си и за бъдещето си.В момента популярността и се дължи на този филм който се появи в Тубата за нея...
Tя изрежда няколко неща е така .... и съм сигурен че стреля напосоки....от тези няколко неща които изрежда всеки човек има подобни симптоми.
Имаш проблеми с корема,жлъчката,понякога главоболие и замайване.....това са алабализми.
Освен това въпреки че мнението е  колкото оставиш ако някой и остави 5 лв негодува и пищи.
Това не е гледачка....хората са замаяни и е могат да усетят фалша на всичко това.
Като цяло публиката там е доста оръфана и измъчена.Бяха около 80-90% турци поне аз когато бях там.......
Да не говорим за прережданията които вътрешни хора уреждат за свои познати и които правят това защто тя няма нищо против,нищо че уж се опитва да се сърди.Двамата мести терикати докараха хора които прередиха всички и казах ако още един се опита да направо това юе се развикам и ще си тръгна без да ми дреме че може и да не ме вземе мен.
Наистина не си губете времето......голями истниски ясновидци в днешно време като че ли няма,а и да има ние не ги знаем

# 21
Е то беше ясно, че е гола вода, още откакто накара Даниела Тренчева да и заникне между веждите да и видела била третото око.... А наглостта да се сравни с Вера Кочовска е плашеща. Като гледам коментарите в Ютюб под клипа на "Ничия земя", или България е пълна с много изключително простоват народ, или троловете не спят.

# 22
Аз искам също да оставя впечатление от жената. Бях при нея преди няколко дни, познава изключително точно и се държа приятелски настроено към мен. Имах здравословни проблеми и имах нужда от допълнителен съвет и насока. Благодарна съм и за отношението и вниманието. Това мога да споделя от първо лице. Свързах се лесно с нея и я посетих след като изгледах предаването по Нова Телевизия. Благодарности към Стоянка Митева, бъдете здрави!

# 23
Здравейте,
Посетих вчера Стоянка Митева, и съм възхитена от личността ѝ, тя е истински феномен и подвижен скенер на тялото и душата. Стоянка с поразителна точност описа здравословното ми състояние и ми даде напътствия, видя дори здравните проблеми на мои близки. Също така ми каза неща относно животът ми, неща който никой не знае. Видя починалите ми близки.
Разговорът ни премина приятно и неусетно. Благодарна съм ѝ, че ми отдели достатъчно много от времето си.

# 24
Здравейте,
Посетих вчера Стоянка Митева, и съм възхитена от личността ѝ, тя е истински феномен и подвижен скенер на тялото и душата. Стоянка с поразителна точност описа здравословното ми състояние и ми даде напътствия, видя дори здравните проблеми на мои близки. Също така ми каза неща относно животът ми, неща който никой не знае. Видя починалите ми близки.
Разговорът ни премина приятно и неусетно. Благодарна съм ѝ, че ми отдели достатъчно много от времето си.
Каква е.тарифата и. Аз и се обадих и най нагло.ми.саза че не взима 10_20 лева

# 25
На мен не ми е говорила за "тарифа". Вие ли е попитахте за цена! Съгласете се, че самата дума "тарифа" звучи обидно, все пак не сте на магистралата при "каките" нито на пазара. Надявам се, че сте ме разбрали правилно, но едва ли.

# 26
Бих се радвала още някой да сподели впечатления от госпожа Митева.

Истински зла жена! Пълна шарлатанка!
Преди 2 седмици бях при нея с братовчедка ми. Момента, в които влезнах тя започна да обсъжда другата жена преди мен, че я занимава с нейните проблеми и изобщо не е трябвало да я приема. Започна ме директно с това, че имам камъни в бъбреците, болки в ставите, дископатия, синузит, карала съм много скоро тежка бронхопневмония,(същите неща каза и на братовчедка ми)  казах и че не е така и тя явно се ядоса. Исках да разбера повече за родителите ми тъй като се борят с рака, при което тя ми каза: Аз като ходя на лекар, питам ли ги за тях? И дори ми се скара. И аз реших, че няма смисъл да си губя времето с нея и казах че не искам да питам нищо  повече, извадих 20лв да и оставя, тя ги тресна на масата и ми каза няма как да стане моята тарифа е 50лв, аз и обясних, че нямам толкова в мен и тя започна да крещи как не съм уважила нейния труд, трябваше да взема от братовчедка ми да и оставя защото тя не ме пусна. На моята братовчедка и каза че никога няма да има деца била е много лош човек и Господ няма как да и даде, а тя има две момиченца….
Не си губете времето, измамничка е. Всичко е за пари. А ние пътувахме от Враца, толкова път за една измамница

# 27
Даниела Тренчева продължава да ги бълва такива на килограм. Снощи също, поредната. Тази снощи поне не беше злобна.     Чудно ми е колко и плащат да ги пропагандира такива.

# 28
  • София
Даниела Тренчева продължава да ги бълва такива на килограм. Снощи също, поредната. Тази снощи поне не беше злобна.     Чудно ми е колко и плащат да ги пропагандира такива.

Коя беше? Че не го гледах

# 29
Вчера бях за втори път при нея. При първото ми посещение имах някакви резерви, но при второто... еее! Първия път ми каза, че дъщеря ми щяла да има момче и момиче. На мене ми изреди някои болежки, които почти всяка жена на моята 60+ възраст има. Каза ми разни неща, които няма как да се провери дали са истина.Втория път каза, че дъщеря ми щяла да има син. Първия път като отидох, нямаше хора ни пред мен, ни след мен и мина спокойно. Втория път имаше хора, трябваше да чакаме. Започна да се възмущава пред мен и още 2 посетителки, че хората ѝ хабяли тоалетната хартия, че имала много разходи за ремонт, че никой не ѝ помагал и пр. При влизането ми нахока младежа, който си тръгваше, че ѝ дал само 20 лева. Мен ме претупа за има-няма 10 минути, Задаваше ми въпроси и отговаряше в зависимост от това, което ѝ казвах. Имах в себе си само 30 лева кеш и това ѝ оставих, тя избухна и ми се накара, че трябвало да взима по 50 лева, защото данъчните толкова ѝ начислявали. Отвратена съм. Изключително груба и меркантилна особа. Днес влизам в темата и какво да видя! Не съм сама! Искам да ѝ благодаря, защото благодарение на нея се отказах да ходя при ясновидки до края на живота си. Ще разчитам  на интуицията си. Мога да приема, че се случва да има прозрения, но подозирам, че когато няма, приказва каквото ѝ хрумне. Мисля, че тази груба алчност няма да е за добро.
P.S. Освен това ми каза, че изглеждам по-възрастна от годините си. Не съм суетна и не се засегнах, но не това очаквах като информация от една истинска ясновидка.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 08:44 от dandree

Общи условия

Активация на акаунт