Стоянка Митева от Димитровград

• 52 620
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте,
Тъй като днес имах “честта” да се срещна с въпросната дама, няма как да не споделя преживяването си.
Имайки предвид, че никой не ни е карал на сила да ходим, няма да говоря по темата колко много време чакахме като кучета отпред някой да благоволи да ни каже кога ще бъдем приети, това го оставяме на страна.
Въпросната дама излезе и започна да вика, започвайки с това че не е обядвала, нямала време, имала си и собствени проблеми и тн.
Премина към обвинения, че сме отишли по обяд, че нямаме никакво възпитание, че сме страшно несъобразителни и други подобни.
След множеството “комплименти” реши да ни приеме, като при задаване на въпрос ни се отговаряше с думите “ Аз говоря”, а всичко казано беше толкова общо и всеки човек, който има някакви социални познания би могъл да ги каже. Като дори не беше твърдение, а по-скоро предположение.
Имаше въпроси от сорта на:
“Имаш деца, 1-2”
“Боли ли те глава често, а корем”
Няма как да не засегнем и въпроса с парите.
След около 10 мин в предположения, каза че сме приключили като също наблегна, че времето и струва пари или по-конкретно 50лв. Имала патент, който е 3000 на месец, ток, вода. А се похвали че си купила и апартамент и всичко това струвало пари.
По-разочарована от срещата с някого не съм била, наистина останах без думи от скандалното поведение.

# 31
Здравейте,
Тъй като днес имах “честта” да се срещна с въпросната дама, няма как да не споделя преживяването си.
...
По-разочарована от срещата с някого не съм била, наистина останах без думи от скандалното поведение.
Мдаа, става все "по-интересно". Rolling Eyes

# 32
  • София /Абсурдистан
Няма такива патенти по 3000 лв месечно. Евентуално това може да е годишен данък, за 12 месеца и може да се плати на 4 вноски.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 19:43 от The Iron Lady

# 33
В Ютюб има две видеа с въпросната особа и днес констатирах, че неблагоприятните коментари се трият ежедневно.

# 34
Здравейте от чужбина как да се свържем с нея дали би вдигнала телефон или нещо.

# 35
Здравейте! Пускам коментара си като един „млад“ мъж, който е преминал през деветте кръга на ада и се е върнал с усмивка.

Жената знае и вижда. Вижда се, че тук има много остри коментари по неин адрес – вероятно защото за нея не е проблем да разкрива истини и да дава критика, която някои трудно приемат.

Ако искате да научите нещо за себе си, посетете я. Лично на мен ми разказа за физически травми и болежки, за които само аз знам. Е, признавам, разочарова ме само в едно – когато каза, че ще живея дълго.

Ако четете това и се колебаете дали да отидете при нея, силно ви препоръчвам да го направите. Много от негативните коментари идват от хора, които просто не могат да приемат неудобните истини за себе си. А когато тя извади наяве нещо, което дори те самите са потискали в подсъзнанието си, единствената им реакция е да я нарекат „шарлатанка“ или „зла“.

Замислете се – колко от вас могат да изслушват проблемите на друг човек цял час? А сега си представете да ги усещате и изпитвате, като ваш личен товар, и да го правите постоянно.

Мили дами, изоставени от живота – помислете. Ще видите, че не сте прави!

Общи условия

Активация на акаунт