Разходите на етап връзка

• 20 400
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
Аз не мисля, че този мъж е чак толкова лош, но нашата авторка явно не го харесва достатъчно, а от друга страна, не е притисната финансово и времево толкова, че да вземе мъж, който не я кефи особено.

На нейно място бих потърсила първо по любов някой. Примерно аз моя мъж толкова си го харесвах, че ако трябваше, аз щях да плащам почивките, макар че той беше беден, но горделив, това беше по жанвиденово време.  Хич не съм гледала има ли пари да ми плаща поддръжката, която нямам,  просто си знаехме, че ще живеем заедно както дойде. Авторката има средства за двама даже, пък търси някой да я провайдва... от какъв зор.

# 391
  • София
Ми то не е ясно дали той няма още някоя на по-близко разстояние да помага с чистенето, готвенето и разходите, докато авторката е в другия град. Може да не стигат парите, ако ходи по почивки с още някоя.

И не на всеки целта е семейство докато навърши 30г. За него може да е цел чак като чукне към 50г. А може и никога да не поиска деца, само жена.

# 392
Момичета, май наистина съм се взела много на сериозно, за да може да ходим по-често и съответно на по-добри места, мисля че е редно да участвам и аз в плащането. Явно така е правилно, когато и двамата сме на едно ниво като заплащане.
За по натам ще му мислим.
Иначе имам си ухажор, който е доста над мен финансово, даже още първия път като излязохме каза, когато си с мен аз плащам. Но пък там нямаше привличане от моя страна и приключих нещата. Та не мисля, че съм меркантилна…

# 393
Оф, голям зор да се доказват жените, че не са меркантилни, докато се окажат в ситуация да плащат ипотека, без да имат собственост върху имота.
Баланс трябва да има, да дават и да получават и двамата във връзката. И да го правят с кеф.

# 394
Ами то ти и този не го харесваш чак толкова много.

# 395
Това е на пазара…

# 396
А защо не се преместиш в София?

# 397
  • София
Докато приемаш нещата като “пазар” и мислиш само за сметки, разходи, проценти, няма да намериш подходящия. Отношенията между хората не са търговия.

# 398
  • София
Делова връзка, викаш, а? Ами щом те устройва, давай нататък ...
Червената лампа изгасна явно. Този ще го потестваш още малко и тъй ...
Ама явно и не те притеснява, че този е имал връзка с омъжена жена, дългичка при това ...
п.п. При такъв приличен доход /има цели семейства, справящи се и с по-малко / е хубаво да си позаделяш настрана; не се знае, знае ли се ...

# 399
Докато обикаляш сериите, гледай пазарът да не затвори.

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 17:53 от Прекрасная Василиса

# 400
Любов търси и уважавание - парите днес ги имаш утре ги нямаш.

# 401
Щом не са търговия, защо той не плаща? Хайде да не вадим двойния аршин.

# 402
  • Melmak
Тъжно е, че гледаш като на пазар. Наистина ако не го харесваш и не се чувстваш влюбена, за какво си с него? За 5-6 месеца трябва да си наясно какви са чувствата ти.

Сякаш намираш някакви, тестваш ги и ако не те изкефят ги махаш. Като на конвейр. Не видях аз чувства тук. Само счетоводство.

# 403
Щом не са търговия, защо той не плаща? Хайде да не вадим двойния аршин.

Защото той няма пари?! Няколко пъти повторихме, че вземат едни и същи заплати.

# 404
Аз като жена не бих се съгласила на всеки 2 седмици да ходя да взимам с колата някой мъж, който си има кола, от град Х и да го връщам, да ми стои по цяла седмица през тия две седмици при мен, отчел се с някоя замразена пица за вкъщи, защото не му било интересно в провинцията. Ами че той половината време живее при мен, ама е на гости, че не се и сеща по някоя 3-дневна почивка да плати поне отчасти, без да му е казано в прав текст.

Общи условия

Активация на акаунт