И че на нея на 35 и е късно да си търси друг ?
Какви са тези предразсъдъци ?
Не, че не струва нищо, а че не е особено годен за семейство. Не е само възрастта. На 42г единствената му връзка е била със женена жена. Отбягвал е изключителни връзки и съжителства.
Да, по-късно се женим, но неженените до ранните 40г мъже не са, повечето, уау. Дори и най заклетите ергени с някакъв семеен потенциал са се излъгали към 37-38г.
На 35г тя вече влиза в неприятната, възпроизводствено възраст. Не е престаряла, разбира се. В общества, в които никоя не си и помисля за дете преди да мине 30г и броят на младите жени пада, тя има всички шансове да си намери мъж и да има дете. Ако чака и почака още 2, 3 или 5 години, може да се окаже, че за дете е късно.
Тя не иска силно партньор и дете и няма смисъл да се пъне, но е добре да знае, че след 40г може да пътува, да учи, да сменя професия, да хойка, да намери мъж, но може да остане без дете.
На 35г трябва да знае какво точно иска и не иска и да си следва мечтите и да има план.
Ето, на нея и харесва повече в София, но упорито седи в малкия град и чака някой да дойде да я отведе. Може да си намери работа в София за начало.
Да права си, че на 35 тя трябва да знае какво иска.
И че и харесва в София ама иска там да не плаща наем или кредит. Аз това разбрах от цялата тема. А и никъде не прочетох че тя обезателно иска дете ?!
Това че на 42 единствената му връзка е била с женена жена, явно съм го пропуснала. Това определено не говори добре за него.
Иначе за женене: много на днешно време изобщо не са женени и не държат на сватба. И аз съм така: може да се оженим някой ден, но не ни е приоритет за сега.