Разходите на етап връзка

• 20 324
  • 724
  •   1
Отговори
# 720
Защо тука непрекъснато се повтаря че той щом на 42 е нямал семейство и тн не струва нищо?
И че на нея на 35 и е късно да си търси друг  ?
Какви са тези предразсъдъци ?

Не, че не струва нищо, а че не е особено годен за семейство. Не е само възрастта. На 42г единствената му връзка е била със женена жена. Отбягвал е изключителни връзки и съжителства.

Да, по-късно се женим, но неженените до ранните 40г мъже не са, повечето, уау. Дори и най заклетите ергени с някакъв семеен потенциал са се излъгали към 37-38г.

На 35г тя вече влиза в неприятната, възпроизводствено възраст. Не е престаряла, разбира се. В общества, в които никоя не си и помисля за дете преди да мине 30г и броят на младите жени пада, тя има всички шансове да си намери мъж и да има дете. Ако чака и почака още 2, 3 или 5 години, може да се окаже, че за дете е късно.

Тя не иска силно партньор и дете и няма смисъл да се пъне, но е добре да знае, че след 40г може да пътува, да учи, да сменя професия, да хойка, да намери мъж, но може да остане без дете.

На 35г трябва да знае какво точно иска и не иска и да си следва мечтите и да има план.

Ето, на нея и харесва повече в София, но упорито седи в малкия град и чака някой да дойде да я отведе. Може да си намери работа в София за начало.

Да права си, че на 35 тя трябва да знае какво иска.
И че и харесва  в София ама иска там да не плаща наем или кредит. Аз това разбрах от цялата тема. А и никъде не прочетох че тя обезателно иска дете ?!

Това че на 42 единствената му връзка е била с женена жена, явно съм го пропуснала. Това определено не говори добре за него.
Иначе за женене: много на днешно време изобщо не са женени и не държат на сватба. И аз съм така: може да се оженим някой ден, но не ни е приоритет за сега.

# 721
  • Out of the Mix
Това с котирането е много комплексно, излизайки от заученото "мъжът с пари, много пари", и "хубавицата на 20-25 свежа и гига фертилна, нежна и гладка, стегната отвсякъде".

Тук се включват чар, обаяние, аура, умения за small talk, свалка, закачка, бърз ум, и куп други.
Физическите качества не се оспорват, но на любовния фронт има много такива, които дори и на дърти години сбръчкани и дебели сменят партньори и никога не са сами.

И обратно, и най-голямата хубавица и убавец, нямат гаранции, че няма дълго да седят сами.

Около мен пък имам доста познати, които не искат деца, които са взели и решение, че не искат връзки, което за мен може да е странно, но те са щастливи така.

Това да си сингъл има и много позитиви.

Това дали някой до определена възраст се е "излъгал" или не, отново не е гаранция за нищо.
В живота има и доза късмет на какви хора попадаш и как се развиват отношенията.

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 20:10 от Revoker

# 722
Това с котирането е много комплексно, излизайки от заученото "мъжът с пари, много пари", и "хубавицата на 20-25 свежа и гига фертилна, нежна и гладка, стегната отвсякъде".

Тук се включват чар, обаяние, аура, умения за small talk, свалка, закачка, бърз ум, и куп други.
Физическите качества не се оспортват, но на любовния фронт има много такива, които дори и на дърти години сбръчкани и дебели сменят партьори и никога не са сами.

И обратно, и най-голямата хубавица и убавец, нямат гаранции, че няма дълго да седят сами.

Около мен пък имам доста познати, които не искат деца, които са взели и решение, че не искат връзки, което за мен може да е странно, но те са щастливи така.

Това да си сингъл има и много позитиви.

Това дали някой до определена възраст се е "излъгал" или не, отново не е гаранция за нищо.
В живота има и доза късмет на какви хора попадаш и как се развиват отношенията.

Подкрепям
Аз даже познавам мъже (около 40 г без деца) дето даже са направили вазектомия защото категорично не искат деца. Някой са във връзка някой сами.
Тяхно си решение, макар и да не го разбирам но го уважавам.

# 723
Скрит текст:
Познавам много мъже като тоя на авторката в предкритическа и без пари да търсят млади и хубави девойки и като не им се отвори парашута вероятно си изливат яда в подкасти и женомразки форуми. А те какви са?
Що те не си търсят жена "според чергата" а искат най-доброто при положение, че дори и пари за половин наем
Така е, има много мъже, които нямат какво да предложат, но искат младите и хубави девойки. В същото време има и такива жени, които също имат много завишени критерии спрямо предлаганото от тях. Като цяло е добре човек да има реална представа за тези неща иначе си остава сам. Не че е лошо да е сам, стига да го иска.

Та картинката е малко, двама души заедно от взаимна изгода, които обаче нещо не са убедени, че наистина имат изгода Joy
Хахах нещо такова се получава наистина. Май с тези думи успя да резюмираш цялата ситуация и тема от не знам си колко страници.
[/quote]
Е открихте Америка. Кой не се натиска на малки сметки и на млади убави жени.
Ама то тяхното е в напреднал стадий, не е сега да се избират.
Въпроса е дали да даде 300 лв или да търси друг

# 724
Достатъчно по темата.

Общи условия

Активация на акаунт