Разходите на етап връзка

• 20 328
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
Аз всъщност познавам мъже, които не искат обвързване, а само секс, и понеже те си го признават, не разбирам какъв е проблемът на онези, които не си признават. Ми като не искаш ангажимент, обаче твърдиш, че искаш, си точно пъзлив мухльо.

Защото като заявиш, че искаш "само секс" шанса да останеш на сухо особено на 40+ и особено без завидни финанси е много голям. Виж ако вкараш няколко яки лъжи хей ти на безплатен секс (или айде почти, платил си няколко вечери - пак е по-евтино от платена любов).
Наистина нямам такива наблюдения. Тези мъже, които си казват, минаха 40, някои гонят 50. НО! Не се целят в девойки на 20. И си правят секс.

# 706
За мен третият критерий е: сговорчив.
Без него първите два се обезсмислят.
Пък тоз, дето гледал разходите за грим и маникюри, заслужава вместо препарати и чистене да му се върнеш с една торба гримове от Софийските молове и с чистак-бърсак нови нокти, с които разбира се- никакво чистене, че ще ги развалиш.

# 707
Аз на Витошка като изляза, друго виждам.
Витошка е другата България. Гледам да стъпвам рядко там.

=====
А за мен третият е забавен, но пък първият: умен.

# 708
Сговорчив - демек разбран, не приказлив. Много приказки на пазара. Тва за ергенино. За мУмата са други изискванията, то ясно.

# 709
Навремето имаше едно анимационно филмче "Принцесата лебед".
Имаше една сцена, която ми се запечата в главата като бях малко момиченце тогава.
Принца предлага брак на принцесата и казва нещо от сорта:
- Ще се оженим! Толкова си красива!
После принцесата го пита:
- Само това ли е най-важното за теб?
Той отговаря:
- Че какво по-важно може да има?
После принцесата си би шута. Докато в края на филма се женят. Страхотно послание за малките момиченца, че ако освен не са красиви с друго не могат да впечатлят никой мъж.

# 710
Тази тема стана като развалена грамофонна плоча.

# 711
Аз виждам авторката и мъжа като двама човека, които не се котират особено. Получават прилични пари, предполагам не са глупави, но явно има причина да са сами на тази възраст. Като външност предполагам са средна работа, а характерите им сигурно са тегави. Място за сериозни претенции няма, защото очевидно нямат много избор за друг партньор. Не са влюбени един в друг, не ги виждам един за друг, но да чакат да се влюбят, за да направят семейство...може бая да си почакат. Но пък от друга страна, авторката не ми прилича на жена, която вече иска да бъде майка и съпруга. Кара си я лежерната, седи си в малкия и смотан град и чака някой от голям град да я взима, за да не й е скучно. Амбиции йок.

# 712
Според мен е по-скоро до самочувствие , отколкото до физически дадености . А и не смятам , че е трудно една жена да изглежда добре , ако се поддържа .

# 713
  • Paris, France
Скрит текст:
Аз всъщност познавам мъже, които не искат обвързване, а само секс, и понеже те си го признават, не разбирам какъв е проблемът на онези, които не си признават. Ми като не искаш ангажимент, обаче твърдиш, че искаш, си точно пъзлив мухльо.

Защото като заявиш, че искаш "само секс" шанса да останеш на сухо особено на 40+ и особено без завидни финанси е много голям. Виж ако вкараш няколко яки лъжи хей ти на безплатен секс (или айде почти, платил си няколко вечери - пак е по-евтино от платена любов).
Наистина нямам такива наблюдения. Тези мъже, които си казват, минаха 40, някои гонят 50. НО! Не се целят в девойки на 20. И си правят секс.

И аз нямам такива наблюдения. Много мъже, които не се познават един друг са ми казвали, че платената любов им излиза по-евтина и поне е в кърпа вързана като си платиш. Няма и усложнения.

# 714
Защо тука непрекъснато се повтаря че той щом на 42 е нямал семейство и тн не струва нищо?
И че на нея на 35 и е късно да си търси друг  ?
Какви са тези предразсъдъци ?

На днешно време не е ненормално. Има много хора дето са така.
Даже ми прави впечатления че много успелите хора изобщо не бързат да създават деца или да се женят.

# 715
Аз пък смятам себе си за неособена на външен вид, нещо си там средно... Ама много хора са ми казвали и ми казват, че съм красива /мъже и жени/ и по улиците все ме гледат... И кво? Хубостта не е нещо от особено значение. До време е. После ще съм сбръчкана. Душата, душата е онова важно нещо. Вибрациите, които изпращаш към Вселената. Аурата ти... Всичко друго е преходно.. някаква физическа обвивка дето ще изгние...

За мен, критериите винаги са били уважение, доверие и комуникация. Това е топ три за дълга връзка. За неангажираща са други, ама тука не обсъждаме това.

# 716
  • Paris, France
Защо тука непрекъснато се повтаря че той щом на 42 е нямал семейство и тн не струва нищо?
И че на нея на 35 и е късно да си търси друг  ?
Какви са тези предразсъдъци ?

Не, че не струва нищо, а че не е особено годен за семейство. Не е само възрастта. На 42г единствената му връзка е била със женена жена. Отбягвал е изключителни връзки и съжителства.

Да, по-късно се женим, но неженените до ранните 40г мъже не са, повечето, уау. Дори и най заклетите ергени с някакъв семеен потенциал са се излъгали към 37-38г.

На 35г тя вече влиза в неприятната, възпроизводствено възраст. Не е престаряла, разбира се. В общества, в които никоя не си и помисля за дете преди да мине 30г и броят на младите жени пада, тя има всички шансове да си намери мъж и да има дете. Ако чака и почака още 2, 3 или 5 години, може да се окаже, че за дете е късно.

Тя не иска силно партньор и дете и няма смисъл да се пъне, но е добре да знае, че след 40г може да пътува, да учи, да сменя професия, да хойка, да намери мъж, но може да остане без дете.

На 35г трябва да знае какво точно иска и не иска и да си следва мечтите и да има план.

Ето, на нея и харесва повече в София, но упорито седи в малкия град и чака някой да дойде да я отведе. Може да си намери работа в София за начало.

# 717
Сало да доуточня, че в мъжката анкета под "спокойствие" не се имаше предвид жената да мълчи, а като цяло вкъщи атмосферата да е спокойна, да няма дръвчене, караници, цупене и т.н.

# 718
Никой не обича вкъщи да му е стресирано и напрегнато.

# 719
Ми ако има нормално отношение и поведение вкъщи, няма да има такива неща.
Вече ако няма ...

Общи условия

Активация на акаунт