Разходите на етап връзка

• 20 393
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
Аз всъщност познавам мъже, които не искат обвързване, а само секс, и понеже те си го признават, не разбирам какъв е проблемът на онези, които не си признават. Ми като не искаш ангажимент, обаче твърдиш, че искаш, си точно пъзлив мухльо.

Защото като заявиш, че искаш "само секс" шанса да останеш на сухо особено на 40+ и особено без завидни финанси е много голям. Виж ако вкараш няколко яки лъжи хей ти на безплатен секс (или айде почти, платил си няколко вечери - пак е по-евтино от платена любов).

# 676
Но и авторката не предлага много, за да изисква много. Хем си подхождат с мъжа, защото и двамата явно не се котират, хем пък според описаното не са един за друг.

# 677
  • Paris, France
Ако беше готин и при този доход, отдавна някоя да го е отнесла.

Този доход може да е отскоро и апартаментът също. Готините мъже с високи доходи рядко бързат да се женят в днешно време. Та, може и да е готин.

А дохода - днес го има, утре прави инсулт и се парализира и остава без голям доход. Какво? Да седи с него да му пъха супа в изкривената уста? Ами ако имат и дете и тя е в майчинство? Гаранция - Франция.

Само любовта ще спаси света.

# 678
  • София
Аз не бих попитала никога гадже дали ще ми даде парите за едната нощувка. Или покривам всичко, или всеки плаща за нещо (aз например ще платя нощувките, той ресторантите, рум сервиза и горивото), или не ходим никъде като не ни е по джоба. Ако съм на мястото на мъжа и отидем на почивка и покрия всичко, а жената не си отвори портмонето нито веднъж, ще си правя сметката дали съм ок с това. Но пари в прав текст няма да искам.
А и все пак най-добре се преценява един човек какво прави охотно, а не когато го врънкаш.
Та това е единственият кусур, който виждам в мъжа до момента. По нищо не личи, че е скръндза.
А авторката мери всяка салата и прахосмукачка. Леща му направила, защото бил със счупена ключица. Жива да я ожалиш за 6-7 месеца колко се е раздавала. Но пък не ходи при него със скъсано бельо и изпочупени нокти, за което трябва да е благодарен, защото това не е без пари, я.

Аз мисля, че това е лайт мотивът на авторката Wink За, другото - според мен и на двамата кусурите се изктривиха и нахейтиха повече от реалното, но вероятно все пак и при двамата си ги има, дори в по-малка степен. Но това те си го знаят най-добре. За темата е показателно, как авторката преди н страници каза, че може би е прекалила в очакванията си колко да харчи той, но никой не я отрази и хуленето продължи Joy

# 679
  • Out of the Mix
Мога ли да помоля от една страна джедайчетата да не затварят темата, защото е много забавна, релаксвам на макс, и лафа е смешен.

От друга страна, нека спазваме добрия тон, по-малко квалификации, прилагателни и обиди, по-малко злоба и избиване на комплекси. Мисля за всички ще е по-приятно.

Благодаря!

Сега на темата по темата за "периода на гаджерлуването" Wink

Ще почина с тия препарати и чистене, и готвене.
Ще кажете, че цял живот това правите. Grinning

Ако човекът чисти наистина 1 път в месеца (няма да квалифицирам) на фона на праха в София, въобще не мога да си представя в тях какво е, дори да няма никакви вещи, килими, пердета, всичко гранитогрес, ламинат и дограма.Laughing

Очаква ли гадже задължително:

1. Излизва, като е препоръчително да си е чистник по природа, за всички е по-приятно, но всеки си живее в бърлогата, както разбира. Привежда се във вид - избръснат, лек приятен парфюм, душ не на последно място. Grinning
2. Сменя чаршафите.
3. Зарежда вино, качествена бира, или каквото обичат.
4. Вечерята може да импровизират.
5. Отдават се на секс и планиране на следващият воаяж за 2-3 дни, без да се спори кой ще плаща.

Друго няма какво да прави прясна двойка, без ангажименти, освен да мечтае и прави любов.
Е, има, ама както виждаме не е здравословно.

Относно препаратите - не знам защо толкова се дискутира.
Те са от 6 м. във връзка, каквато и да е.
Тя, ако седи 2 седмици в апартамента, никак не виждам за странно да прояви желание да изчисти нещо, или да сготви. Точно обратното, опознават се и показва желание за принос и какво може, иска, или не е склонна да прави.
Даже, напротив, няма да ми направи добро впечатление, ако не прояви желание и готовност, инициативност да забърка една манжда, примерно, след като аз съм се постарал за всичко друго да е на ниво.

# 680
Реално изкарах късмет (писах го по-рано в темата) защото болшинството мъже търсят 3 от 3. Без значение какво предлагат насреща.
Аз знам, че не съм модел и ми се налага да компенсирам по други начини, но няма как да се конкурирам с млада красавица, която покрива и другите два критерия. Предполагам това е и страха на авторката.
Наскоро гледах една анкета сред мъже да подредят трите най-важни критерия (красота, хубав/редовен секс и тишина/спокойствие) по тяхната важност. Красотата беше на трето, другите не помня. А младата красавица е много вероятно да издиша с някой от първите два.

# 681
Авторката също не държи на семейство. Иначе досега да е имала. В момента е на 35 и още не бърза. Всичко е евентуално, някога, в бъдеще време. Та и двамата си фантазират, но реално не им е на дневен ред.

# 682
На авторката сякаш много не й се занимава по принцип.

# 683
На толкоз ранен етап, ако беше някоя друга, щом е със счупена ключица, щеше да го кара на чат и колкото издържат на сухо. Аз понеже някои неща ги знам от личен опит, знам какво е да се друсаш 2 часа в някакъв рейс посред лято, за да видиш златното трибуквие на някой, и току-слязла от рейса да се разшеташ и сготвиш на прав-здрав мъж, рисуващ мечти за бъдещ съвместен живот. И не е като да нямах причини да му влизам в положение. Ноо невър ъгейн, дет' са вика. Умре старото Мисифу.
Колкото до пари и разходи, ММ лесно ги реши нещата от момента на общото ни съжителство, като ми връчи заплатата си за съхранение, че бил с редки пръсти. Много хитър ход от негова страна, признавам си.
Толкова дълго мнение, а най-практичният съвет сбутан накрая Simple Smile Потребителките, които са на "пазара", могат да го пропуснат, бива ли тъй.

И аз релаксвам с темата, та да питам: какви са топ 3 критерия за мъжете? За първия (парите) и сама се сетих (и благодарение на темата, де Wink ), вторият трябва да е добър секс, щом това се търси в жените, логично е. Третият?

# 684
И аз релаксвам с темата, та да питам: какви са топ 3 критерия за мъжете? За първия (парите) и сама се сетих (и благодарение на темата, де Wink ), вторият трябва да е добър секс, щом това се търси в жените, логично е. Третият?
Според една анкета, която гледах, трите най-важни критерии са:
1. Хубав и редовен секс
2. Тишина и спокойствие вкъщи
3. Красота
По мои спомени красотата беше класирана на 3 място от тези най-важни, за другите не помня. Парите изобщо ги няма в картинката, нито кариерата на жената.

# 685
Аз всъщност познавам мъже, които не искат обвързване, а само секс, и понеже те си го признават, не разбирам какъв е проблемът на онези, които не си признават. Ми като не искаш ангажимент, обаче твърдиш, че искаш, си точно пъзлив мухльо.

Защото като заявиш, че искаш "само секс" шанса да останеш на сухо особено на 40+ и особено без завидни финанси е много голям. Виж ако вкараш няколко яки лъжи хей ти на безплатен секс (или айде почти, платил си няколко вечери - пак е по-евтино от платена любов).

Eргенино дърт: сакам те само за отдолу

Авторката: ми не, ай чао

Ергенино дърт: hello darkness my old friend Broken Heart

И двете бъркате.

# 686
  • Out of the Mix
Вие можете ли да правите секс с някой, когото не харесвате, не е красив във вашите очи?
Защото аз не. Не коментираме "за спорта" и такива глупости, а осъзнато с цел връзка.
А тишината и спокойствието идват след здравия секс.

# 687
  • София
Толкова дълго мнение, а най-практичният съвет сбутан накрая Simple Smile Потребителките, които са на "пазара", могат да го пропуснат, бива ли тъй.

На мъжете желанията са малко като към вещ - да краси интериора и да отваря уста само за... Хмм. Признавам, че въртя очи. 2/3 смятам ги изпълнявам без проблем, за мълчанието е на кантар работата, но никога не съм имала усещането, че това са били решаващите неща, заради които ме е избрал моят. Е, може и да бъркам Joy

Топ три критерия на жените за мъжете ми се струва, че ще са много по-разнообразни. На мен парите никога не са ми били толкова напред. Сексът, да го намирам за привлекателен, младостта, винаги са ми били важни, ама дали ще са топ три пред други неща... Да чувствам, че мога да му имам доверие, че мога да разчитам на него, че ме уважава... Е тези са решаващи. А пък за да ни е хубаво, чувство за хумор и да се смеем заедно Wink

# 688
Оффф, Reagan, бързаш. Дано другаде не си така Wink
Пак питам: кои са топ 3 качества за мъжете, класирани от жени.

# 689
Защо така се подценяваш , Ариел?

Общи условия

Активация на акаунт