Разходите на етап връзка

• 20 375
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
Аз не изпълнявам тези критерии (или поне има достатъчно жени, които ги изпълняват по-добре от мен) и почвам да си мисля, че мъжът ми ме е харесал заради манджите ми, та сега взех, че се ядосах. Smiley

# 691
  • Melmak
То зависи и от мъжа. Има си прости индивиди (и от двата пола), които се чифтосват без да мислят и после е “леле, какво стана.. не мога да я понасям тая..”
Такива органично прости хора сигурно имат различни критерии от малко по-интелигентните или средно интелигентните.

Не всичко е дали не мрънка и кой размер сутиен носи. Както и за мен не е всичко дали има плочки и заплатата да е петцифрена.

Говорили сме си много с мм и той един ден ми изцепи, че ако съм била грозна дори нямало да си говори с мен. 😆 стана ми смешно, но всъщност е откровен. После поясни, че естествено не е само красотата, понеже и красавици тъпи колкото искаш има. Ама умни и красиви - малко. Но каза, че първото, което вижда е красота, ако я има продължава да иска да опознае човека.

На въпроса дали бих си легнала с непривлекателен в моите очи, ми не. За какво ми е? Мъже да искаш на тоя свят, за какво да се прежалвам с някой, който не ме кефи?

# 692
Защо така се подценяваш , Ариел?

Защото когато масово го чуваш вероятно има нещо вярно. Говорила съм и преди, че имам външни дефекти, които отблъскват до голяма степен мъжете, а тези които не е отблъсквала са ме сменяли за по-красиви. Не е необходимо да се подценявам - имам огледало все пак. Но не ми пука особено - за правилният мъж външността не е всичко.

# 693
Не са се събрали досега да живеят и няма, защото мъжът вече се е отказал. В крайна сметка жилището е негово и авторката не може да се самонанесе там. А тя самата написа, че в началото той е започнал темата за децата и съвместното съжителство, но сега вече не ги споменава.

Още в първия си пост написа, че мъжът трябвало да покрива всичко, понеже жената имала разходи за фризьор и маникюр, а тя била дала пари за храна и препарати и как може нали. И като не се изредиха всички да ѝ пригласят, че е така и че и те това очакват и мъжете им така правят, взе да скатава. Не може все още да смели, че има и мъже, които очакват жената да е пълноправен партньор и парите ѝ да са част от семейния бюджет, а не на принципа "твоето е общо, а моето си е мое", не разбира, че този мъж е такъв и тя се е провалила на теста му.

Ще я зареже официално след втората почивка. Сега не иска да си разваля лятото, отпуските са пуснати, резервациите направени, другите му приятели си имат техни планове и е късно вече да се напасват, освен това и сексът вероятно е добър, щом ходи на крака всеки уикенд, за да си я доведе вкъщи. Така че нищо не му пречи да я потърпи още един месец и след втората почивка да ѝ каже, че няма да се получи.

И преди някой да е написал, че той изобщо не мисли за деца и семейство, а само я лъже, за да получава секс. В този случай не вярвам да е така. Планът да се даде едното жилище под наем и да се купи по-голямо е прекалено конкретен. Ако той го прави само с инвестиционна цел, той пари си има, още повече когато половината вноска ще идва от наема. И в този случай да има съсобственик за него би било само ненужно усложнение. Така че щом е попитал дали тя ще участва, това е било защото наистина ги е виждал като семейство и защото неговите разбирания са, че в такова и двамата трябва да допринасят.

# 694
Аз всъщност познавам мъже, които не искат обвързване, а само секс, и понеже те си го признават, не разбирам какъв е проблемът на онези, които не си признават. Ми като не искаш ангажимент, обаче твърдиш, че искаш, си точно пъзлив мухльо.

Защото като заявиш, че искаш "само секс" шанса да останеш на сухо особено на 40+ и особено без завидни финанси е много голям. Виж ако вкараш няколко яки лъжи хей ти на безплатен секс (или айде почти, платил си няколко вечери - пак е по-евтино от платена любов).

То в края на краищата да се влачиш ен години с някого, и накрая ни дете, ни ипотека, пак излиза, че е само секс, може би гарниран с по някоя парцалка в мола и  излизане по заведения от време на време. И така след  5-10 такива сериозни, всеки от които бива удостоен с титлата "мъжО", накрая само бай Данчо пенсионера ти обръща внимание и ти вика "Здрасти, кукло".

# 695
Авторке, направо му кажи на този - Пешо, ако искаш да си разделим всяка нощувка 50/50 щом те притеснява.
Всъщност знаеш ли ....направо му дай парите за трите нощувки. Твоята част.
Приготви парите и му ги връчи с усмивка - ето за трите дни моята част.
И гледай реакция.
А също и да си покриваш 50% от сметките където ходите.

# 696
Авторке, направо му кажи на този - Пешо, ако искаш да си разделим всяка нощувка 50/50 щом те притеснява.
И гледай реакция.
И за какво й е такъв Скрудж?
То ти убива желанието и да идеш някъде с него.

# 697
Според мен цитирана анкета (секс, спокойствие, красота) е преведена сред застаряващи ергени или кандидат такива.
Семейство и спокойствие (спокойствие в онзи буквален смисъл, а не като “пристанът на любовта) са две взаимоизключващи се понятия, защото вписвам деца в цялата картина, от раждането им, та до пълнолетие и малко отгоре.
Споменах мъжете, които не се стремят към семейство и деца или може, ама някой друг път/някога. Говорили сме си много и дълго, първото, което са ми казвали че искат и търсят спокойствие, после качествен секс (който както го разбира този качествен секс, че всеки си има критерии).
Та може и въпросният лирически герой да търси именно това:
1. Спокойствие
2. Качествен секс
3. Добре изглеждаща дама

Вероятно имаме таргет и по трите точки. Ако се спогодят и за финансовата схема 70/30, то честито - имаме нова клетка на обществото. С или без деца, това са само подробности.

# 698
Защо така се подценяваш , Ариел?

Защото когато масово го чуваш вероятно има нещо вярно. Говорила съм и преди, че имам външни дефекти, които отблъскват до голяма степен мъжете, а тези които не е отблъсквала са ме сменяли за по-красиви. Не е необходимо да се подценявам - имам огледало все пак. Но не ми пука особено - за правилният мъж външността не е всичко.

Ариел, външността не е всичко. За правилния човек не би трябвало това което описваш да е от особено значение.
Перфектни хора няма, запомнете го !!

# 699
Говорили сме си много с мм и той един ден ми изцепи, че ако съм била грозна дори нямало да си говори с мен. 😆 стана ми смешно, но всъщност е откровен. После поясни, че естествено не е само красотата, понеже и красавици тъпи колкото искаш има. Ама умни и красиви - малко.
Пу-пу, да не ти е уроки! Златна му уста на твоя мъж... И късмет е извадил с хем умна, хем красива жена - сега остава и да мълчиш, по анкетата на Рейгън Simple Smile
Между другото, едно 90% от хората смятат себе си за по-красиви от средното, както и за по-умни от средното. И аз съм от тях.
Кой тогава е под средното, се пита - все пак то нали затова е средно, за да има по равно и над него, и под него.

# 700
  • София
Някои мъже са ми много интересни... За жената се стискат, пък и искат ако може да е девствена като я вземат, ама иначе са готови да дават кинти за някоя, която още е подгрята от предишния х... А и явно смятат, че като го чуем това, ще се стреснем и ще побързаме да не ги изпуснем. Такъв не знам коя нормална жена ще иска, ама ако я има, едва ли ще отговаря на неговите неадекватни претенции Rolling Eyes

Осигурява терен да я......
Хайде да си свикне от ало бг, да видим по-евтино ли ще излезе. То остава и да не осигурява, а пък тя не е бездомна. Тя ако смята всеки сеанс по 120 лева тогава(понеже са сметкаджийски отношения).В София може и повече да вземат де. Трябва той доста усилия да положи, тя със сеансите дава много повече от 30%.Ако ги смятаме на пазарна цена😂.
Много продуктивна тема.

# 701
И гледай реакция.
И за какво й е такъв Скрудж?
То ти убива желанието и да идеш някъде с него.

Щом той тества, защо не и тя да го тества.
Иначе за мен тая връзка е умряла отдавна.

# 702
  • Melmak
Крис, за съжаление в днешно време се мери красотата според корекциите. Модерно е тук и има някакъв процент тунинговани клонинги, претендиращи за красота. Примерно такива като г-жа Гущерова са доста нелицеприятни и преди операциите, но претенции да искаш.

Мисля, че в България има страшно красиви жени на фона на някои други държави, да не изброявам. Като цяло Източна Европа е неизмеримо по-надарена с красавици и красавци ако сравним с други народи.

Но тази тема е много сложна. Аз не мисля, че съм толкова красива, защото имам проблем със самочувствието и на 30+ още го боря. Но виждам, че винаги съм била харесвана и ухажвана жена. Ако бях по-невзрачна сигурно нямаше да е така.

# 703
Крис, за съжаление в днешно време се мери красотата според корекциите.
Това къде? И аз съм в България, и около мен млади мъже и жени, тук-там някоя уголемена устна, но нищо по-драстично.

# 704
  • Melmak
Аз на Витошка като изляза, друго виждам.

Общи условия

Активация на акаунт