Разходите на етап връзка

• 20 487
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
  • Melmak
Те на такава възраст, след половин година връзка още не живеят заедно. Аз не знам какво чакат. Като заживееш с някого можеш да прецениш дали е за теб или рязко не можеш да го понасяш.

# 406
Ами аз няколко пъти повторих, че като няма пари, ходят на евтин уикенд или не ходят изобщо. Това не е някакво чудо невиждано, ами здрав разум. И аз искам две седмици във Велинград на спа, обаче ходим в Гърция, защото за толкова има пари. На 42 лекичко трябва да се е сетил сам човек за тези неща, не като се изцепи като комбайнер, да вади оправдания за тестове и проверки.

# 407
Извинявай, ама с 8000 месечен доход, имат пари и за Малдивите.

# 408
На 4к личен доход трябва да си егати идиота да правиш проблем за една от три вечери. Разбирам да бяха две седмици и авторката да настоява на скъпото...

# 409
С 8000 лв. доход определено нямат пари за Малдивите, ако планират покупка на имот, ипотека и деца. По-добре да заделят.

# 410
Като се стискат и двамата лирически герои, все едно нямат никакви пари Cry
Докато се дебнат кой е купил тоалетно пате и кой - не, животът взел, че минал покрай тях.

# 411
Ами защо да не си взема аз жилище и да го питам, ще ми даваш ли 50% от сумата, че няма да мога да се справям…

Ми да му беше казала това.

# 412
  • Melmak
Те пари имат и за Малдиви, ама се стискат и нямат романтични отношения. В началото на една връзка би трябвало да са много по-отворени за екскурзии, СПА, море, да прекарват време заедно и да правят нещо заедно. Въобще не е момента да мислят за обща ипотека.

Нека си ходят на почивки и то даже за повече време. Да се опознаят, че ако се окаже, че не са един за друг, до ипотека по-добре да не стигат.

Аз мисля, че в началото на една връзка, ако има чувства винаги ти се иска да пробваш нови неща с партньора, да го опознаеш, да отидете на ново място заедно. Защо да не отидат на Малдиви? 2 к евро от нея, 2 от него и са там.

# 413
Те да не ходят всеки месец или всяка година на Малдивите? За един път може да заделят. Има и други дестинации,екзотични и по-евтини - Мароко, Тунис, Египет.

# 414
Заради счупената ключица - не може да носи тежко.

# 415
Е от ноктите не, но си държи да изглеждам винаги добре, нови тоалетчета, бельо…

Ако мъжът ти държи на тези неща, тогава той да си ги финансира. Друга тема с какъв акъл трябва да си, че да ги правиш заради него. Минимум ти показва къде ти слага стойността. Личи му, че не е имал сериозни връзки, даже май си личи и защо. Ти пък не се чувстваш добре с него, та се замисли защо си тръгнала с такъв мъж да правиш сметки за кредити, ипотеки и деца.

ПП: Той държи тя да изглежда

Ако той държи, значи е повърхностен. И ако евентуално заживеят заедно, имат дете и тя напълнее, тогава ще има драми.

# 416
Той като те попита дали ще му даваш половината от вноската по ипотечния кредит, говорихте ли как точно си представя нещата? Брак, обща покупка или ти му даваш парите, пък апартаментът е само на негово име? Изобщо той като те попита това, в какъв контекст беше разговорът?

# 417
  • София
Тоя за нищо не става. Аз мислех, че става въпрос за поне 7 дена почивка, а то някакви 3. И той иска тя да плаща част от почивката, голям смях. Аз откакто съм с мъжа ми не плащам нищо, още откакто бяхме гаджета, преди много години. Мъжът ми ме глези за всичко. Един мъж не може ли да плаща и не може ли да издържа семейството си, цялото, за мен не е мъж. Аз така съм свикнала. А ако един мъж няма пари, няма и да го погледна, и преди съм го писала.

# 418
А той много хубаво иска всички тези неща, а кога смята, че е добре да се случат? От 5-6 месеца сте заедно, а още нито съжителство има, нито се обсъжда срок. Ти сигурна ли си, че той не те пързаля и изобщо дали намеренията са му сериозни? Струва ми се, че си плямпа там нещо, но не му се занимава, няма и да му се занимава. Щом "най-сериозната" му връзка е била със семейна жена...смятай. Поне някакъв нормален доход има, че вярно наистина за нищо не става.

# 419
Оле оле, да имаш гадже в днешно време е много сложно.... Отчайвам се вече като чета тия теми..

Общи условия

Активация на акаунт