Разходите на етап връзка

• 20 397
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
Оле оле, да имаш гадже в днешно време е много сложно.... Отчайвам се вече като чета тия теми..

Сложното става, когато попреминеш една възраст и почнеш с капризите, които не можеш вече да си позволиш.

# 421
И аз това се чудя, те са 6-7 месеца гадженца на 35 и 42. То дет се вика утре ще гушнат букета, още не знаят дали имат общи творчески планове.

Сложното става, когато попреминеш една възраст и почнеш с капризите, които не можеш вече да си позволиш.
Аз като чета темите, излиза каприз да искам изобщо мъжът да работи и да си купува сам бирата и цигарите.

# 422
А, ако поискаш да се включва реално в домакинството и става чудо. А ако трябва и да погледа собственото си дете...

# 423
Е от ноктите не, но си държи да изглеждам винаги добре, нови тоалетчета, бельо…

Ако мъжът ти държи на тези неща, тогава той да си ги финансира. Друга тема с какъв акъл трябва да си, че да ги правиш заради него. Минимум ти показва къде ти слага стойността. Личи му, че не е имал сериозни връзки, даже май си личи и защо. Ти пък не се чувстваш добре с него, та се замисли защо си тръгнала с такъв мъж да правиш сметки за кредити, ипотеки и деца.

ПП: Той държи тя да изглежда

Ако той държи, значи е повърхностен. И ако евентуално заживеят заедно, имат дете и тя напълнее, тогава ще има драми.

Надали е с кой знае колко високо критерии за поддържан външен вид този мъж. Пак да повторим - прословутите разходи за фризьор на Бондито са фризьор веднъж на 3 месеца в провинцията и боядисване сама вкъщи. И не я е върнал. Сигурно и с гащи от по 10 лева ще я одобри, пък и подозирам, че предвид разходите за фризьор, най-вероятно и гащите не са Ла перла или Ажант провокатьор.

# 424
Чакайте малко, ама то жилището изцяло на него ли ще е? Тогава да и търси част от вноската е все едно да му плаща наем. Малко като в онзи виц или истинска история, дето така една двойка си деляли наема по равно две години и накрая се оказало, че жилището било ма мъжа

# 425
Чакайте малко, ама то жилището изцяло на него ли ще е? Тогава да и търси част от вноската е все едно да му плаща наем. Малко като в онзи виц или истинска история, дето така една двойка си деляли наема по равно две години и накрая се оказало, че жилището било ма мъжа

Сто процента общо ще е, ама те тук толкоз приказки сътвориха, че стана на развален телефон цялата работа. Той пича, ако тръгне да чете и ще се хване за главата.

# 426
С 4 бона заплата може да купи хубаво НС и сама. Даже с 3. Не мисля, че е въпросът в парите тука. На 35 някой да ме разнася като пръскачка из лозе за малко секс...не е ок.

# 427
  • Melmak
Тука даже няма смисъл да се коментира ипотеката. Те са си някакви гадженца за събота и неделя, които не могат да се разберат какъв % от нощувките да поеме тя и колко е ощетена като похарчи за хубави гащи. Каква ипотека, какви имоти..

# 428

Хич не е виц
Тук имаше такава тема.

Едната мъжът разбира, че апартамента е собственост на жената. И години е плащал наем.

Егати и хитрушата. Поклон. Не е редно, но поклон за спестените пари.

# 429
Наистина не е лошо да се замисли дали да не си вземе собствено жилище с ипотека. С тази заплата и без разходи за деца няма да и натежат.
Както си живее в провинцията и под наем ще го пусне и ще и се покрива вноската/част от нея.

Да не се занимава със схеми и участия.

# 430
  • София
И двамата си имат кусури, но явно усещат, че опциите им са ограничени, а времето напредва, и стоят в отношенията по сметка. И двамата не искат да се минат финансово, и двамата, не искат да направят компромис, въпреки че те самите са компромис за другия. Гледам авторката все пак ще понамали очакванията. Да видим той дали ще се включи в домакинството, обаче, че иначе определено тя ще се е минала. Не ми се струва много перспективна историята, но ако тя скача с идеята, че трябва спешно да прави деца, значи ще се прежали. После дали ще е доволна... Друга тема.

# 431
Оле оле, да имаш гадже в днешно време е много сложно.... Отчайвам се вече като чета тия теми..

Аха, ясно. Преминала съм "една" възраст, капризи - чек, има ги. Значи остава само да проверя мога ли да си го позволя ... Ааааа мога. Щот мога и сама ако няма някой да ми отговори на "капризите".
 Значи всичко е точно Joy
Успокоих се. Мерси Hug

# 432
Ами очевидно е, че при тези обстоятелства няма как той да е провайдъра, както иска да го играе. Участваме и двамата и така, както е и до момента. Пък времето ще покаже.

Нищо не е очевидно.
- Имаме едностранна информация от единия във връзката.
- Имаме усещането, че и двамата се тестват,
- И съвсем не се знае дали мъжът има само дохода от заплатата или през тези над 20 години трудов стаж, сам и без да плаща наем, не е инвестирал и сега да има шест цифрени суми, които обаче не иска да разкрива без да е подложил на тест дамата. Все пак съвсем не е необичайна тактика богат мъж да вземе на заем проста кола за да отиде на среща. Щото ако отиде с Мерцедса нещата се изкривяват нали?

# 433
Ами точно това ми е чудното и на мен, 500 лв ли ще го бутнат 42 годишен мъж. Нито мен ще ме бутнат, нито него, затова ми е странно, че иска от мен да доплащам. Не е проблем като цяло и аз да я платя тази почивка, не е въпроса в 500-те лева, а в това, че го тъни.
Все пак иска жената до него да изглежда добре, да съм с маникюра, педикюра, прическата, с хубави дрехи, секси бельо, ама те тея неща не ги раздават без пари.
Той не ти иска пари защото не му стигат да плати екскурзията, а защото те тества. Дали ти допада този тест е друг въпрос.
А тези изисквания към жената той ли ти сподели или ти считаш, че това са му очакванията?
До тук попрочетох. Брей, само аз ли си мисля, че жената е трябвало автоматично да попита и да (предложи да) си поеме половината, ако и се ходи на почивка. Почивката не е като да идеш на кафе, поне за повечето хора не е. А ако не я устройства, си казва и се разполагат според общата черга. Поне на мен това ми изглежда много по-открит и удобен начин, отколкото да се правят или предполагат някакви тестове..

# 434
Е от ноктите не, но си държи да изглеждам винаги добре, нови тоалетчета, бельо…

И явно смяташ това за инвестиция във връзката... Що не пуснеш една снимка да ни стане ясно с кого говорим? Един образ може да каже повече от хиляда думи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт