Разходите на етап връзка

• 20 383
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
Извинявам се тогава. Това съм го разчела изключително за почивките. При аналогични приходи няма как да стане тази схема.
Което обаче не снема отговорност от чичото, че се прави на важен.

# 316
Аз още одеве казах, че веднага отговорих, че ще поема и ще помогна за почивката, още когато ме попита. А вас ви питам чисто статистически…
Моята заплата е 4000, неговата също. И това май го писах някъде.

# 317
И при 8 бона общо приход какво толкова не може да разделите? Дори вноската за жилище няма да е повече от 1000-1500, защо да не си я делите ако апартамента се води и на двамата?

# 318
  • Melmak
Е, значи близо съм била с порядъка на заплатата. Ми не знам защо седите да си броите стотинките и левчетата. Нито теб ще те бутне да платиш нещо, нито него.

# 319
  • София
Доста дълга тема, затова прегледах само постовете на авторката. Като начало, връзката ви е доста прясна и в моемента се нагаждате, но и давате заявка за напред. Неговата изглежда доста ясна обаче, и честно казано не ми създава комфорт, при все че аз съм за равно участие. И то защото човекът изглежда сметкаджия. Най-важното обаче е, че не се чувстваш комфортно. Оттам насетне, наистина няма значение кой какво и как живее, и дали му е добре. Не ми изглежда на теб да ти е добре с този мъж, а иначе доста си се изхвърлила с плановете.

Иначе, аз не виждам лошо и двамата да поемате що-годе по равно, щом изкарвате еднакви пари, но тогава и всичко останало трябва да е по-равно. Какво се случва обаче, когато дойдат децата? Пак ли ще очаква половината пари да дойдат от теб? Май доста ще трябва да си поговорите. И, разбира се, накрая са важни действията.

# 320
Тоя ергенин с доход 4к, който ни дете ни коте има в къщата си (която също е изплатена) и на почивка не отива без жената да плати част от цената, трябва вече доста да е спестил та да може сам да си плаща ипотека, затуй и аз почвам да се чудя дали жената правилно ли не се пита защо отсега сондира дали и тя щяла да участва в разходите.

# 321
С две заплати по четири бона много хора в София гледат по две деца плюс ипотека, вие не можете да се разберете кой да плати почивката.

Или нещо ни мотаеш, или нещо съвсем куца тая връзка.

# 322
Тя хубаво да си помисли, дали ако дойде в София, ще може да си запази позицията и дохода. И от там да започне мисленето.

# 323
Ами точно това ми е чудното и на мен, 500 лв ли ще го бутнат 42 годишен мъж. Нито мен ще ме бутнат, нито него, затова ми е странно, че иска от мен да доплащам. Не е проблем като цяло и аз да я платя тази почивка, не е въпроса в 500-те лева, а в това, че го тъни.
Все пак иска жената до него да изглежда добре, да съм с маникюра, педикюра, прическата, с хубави дрехи, секси бельо, ама те тея неща не ги раздават без пари.

# 324
  • Melmak
Както него няма да го бутнат 500 лв за почивката, така и теб за маникюра и бельото. Wink

# 325
Хахаха, ма верно жалка работа с по 4000 лв. заплата и ти купи тоя месец тоалетна хартия, аз другия. Един за друг сте си, ще си броите всеки уикенд стотинките като чичо Скрудж. Можете да събирате мръсната вода от пералнята и да я ползвате за тоалетната и от вода да се спести. Дано не е реална история, защото ако реално всъщност по- добре и да не се размножавате.

# 326
Много е рано за толкова генерални мисли и въпроси.
Попътувайте заедно, насладете се на любовта си. Изживейте лятото и тогава пак си отговорете на въпросите.
В толкова ранен етап от отношенията е ок всеки да си поема своята част, след като и двамата имат тази възможност.

# 327
Повечето мъже едва ли ще забележат нов маникюр, какво остава за педикюр. За мен това е грешно мислене на една жена. Аз правя тези неща за себе си, а не защото мъжът ми живо се интересува от това какъв цвят са ми ноктите. Твоето повече звучи като сделка за покупко-продажба. Щом е така, целиш се в грешен мъж.

# 328
  • София
Имам чувството, че само аз не знам колко е взимал мъжът ми преди да станем семейство. Нито ме е интересувало, нито е споделял, нито съм питала. Толкова е странно хора, които от 6-7м някъде са заедно да си знаете парите и да си тънчете кой колко и за какво е дал. И да, нормално е като сте още неопределени да си делите разходите и той да не покрива всичко. Щом плаща вечери, излизания, ходиш му на гости - достатъчно е към момента. Решите ли да сте сериозни и да заживявате заедно - сядате и говорите за финанси и как ще ги разпределяте.

Все едно сте 20-годишни, не на 35 и 42. Доста детинско е в момента положението. Аз си искам ноктите, фризьора, дрешките, ама ти осигури другите разходи, тцц.

# 329
  • София
Ами точно това ми е чудното и на мен, 500 лв ли ще го бутнат 42 годишен мъж. Нито мен ще ме бутнат, нито него, затова ми е странно, че иска от мен да доплащам. Не е проблем като цяло и аз да я платя тази почивка, не е въпроса в 500-те лева, а в това, че го тъни.
Все пак иска жената до него да изглежда добре, да съм с маникюра, педикюра, прическата, с хубави дрехи, секси бельо, ама те тея неща не ги раздават без пари.
Той не ти иска пари защото не му стигат да плати екскурзията, а защото те тества. Дали ти допада този тест е друг въпрос.
А тези изисквания към жената той ли ти сподели или ти считаш, че това са му очакванията?

Общи условия

Активация на акаунт