Разходите на етап връзка

• 20 419
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
Ами очевидно е, че при тези обстоятелства няма как той да е провайдъра, както иска да го играе. Участваме и двамата и така, както е и до момента. Пък времето ще покаже.

# 331
Ами точно това ми е чудното и на мен, 500 лв ли ще го бутнат 42 годишен мъж. Нито мен ще ме бутнат, нито него, затова ми е странно, че иска от мен да доплащам. Не е проблем като цяло и аз да я платя тази почивка, не е въпроса в 500-те лева, а в това, че го тъни.
Все пак иска жената до него да изглежда добре, да съм с маникюра, педикюра, прическата, с хубави дрехи, секси бельо, ама те тея неща не ги раздават без пари.

Aaa, тук изобщо не си права.
Ти се тъниш повече от него.
Почивката поне е за двамата, докато педикюрче, маникюрче и прическа са си лично за теб.
Ако си мислиш, че някой мъж се интересува от ноктите ти - закъсала си го.

# 332
  • Melmak
Аз също мисля, че човек (не само жените) се грижи за себе си, заради себе си. Аз ходя да тренирам, за да имам настроение, тонус, добра физика и да се чувствам добре. А не, за да съм красива за мм. Ми утре ако родя и надебелея да ме зареже ли?
Също ходя на фризьор, за да си поддържам косата красива, не за да впечатлявам мъжа си. Утре ако оплешивея, защото имам някоя болест, да се разведем ли??

# 333
Е от ноктите не, но си държи да изглеждам винаги добре, нови тоалетчета, бельо…

# 334
Извинявай, но и двамата сте дребнави. Особено той. С такъв доход, без деца и задължения можете да си живеете прекрасно, да пътувате и да се наслаждавате на любовта си.
Разбира се, ако я има.

# 335
  • София
Принципно с 4000лв спокойно може да е провайдър за семейство с дете. Много живеят с толкова и по-малко. Ти явно имаш очаквания за много по-висок стандарт и не те устройва това, което той може да предложи

# 336
Много такива меркантилни жени познавам, които останаха сами, защото не можаха да се "продадат" на сметка.

# 337
Сигурна ли си, че не си под 25г?

# 338
Авторке, това с половината ипотека може да е тест от негова страна, което евала ако е така.

Умно е момчето и мисли с горната си глава а не с долната. Някоя си от провинцията дошла, отворила си краката два пъти и дай ся ще й даде всичко дет има че даже и апартамент ще й купи. Я плащай тука како половината ипотека да те видя аз.

Щом изпитваш някакви съмнения изглежда че той донякъде е бил прав. Може и да е прочел един от съветите ми тук където посъветвах един Автор да се прави на скъсаняк да види каква ще е реакцията на жената до него.

Ако момчето чете, още веднъж - евала брат. Така ги прецеждай златотърсачките.

# 339
  • София

Мноооого грешно разбиране. За да изглежда една жена добре не е нужно да харчи постоянно за нови дрехи. Мъжете цялостно не отразяват дали нещо е купено сега или не.

И на мен ми звучиш като на 20-годишна кифла с извинение, а не зряла жена на 35

# 340
Всички нападнаха мъжа ,че бил сметкаджия,а авторката я направихте света вода ненапита.
Уж взимала 4 бона заплата,а реве за една почивка,която няма да й бутне бюджета за 'разкрасителни процедури'.
В поста не е написала ,че искал той да се поддържа за него,а че са ежедневни женски глезотийки,която всяка жена прави.
Жена на 35 да се влияе от мъж относно вида си...
Послъгваш за доста неща,което не ти прави чест,предвид анонимността на форума.
Искаш да си държанка,не говори добре за теб,добре че си в женски форум и имаш цялата подкрепа.

# 341
Фейс контрол на вратата всеки уикенд, ако не е с ново бельо и тоалет, обратно на село.

# 342
Че и с претенции. Яко го тресе критическата според мен. Иска младо гадже с прашки с розови пухчета. Ужас. Утре ако му родиш дете на този, като те види по килоти,торбести нощници ще те зарязва ли?

# 343
Аз също мисля, че човек (не само жените) се грижи за себе си, заради себе си. Аз ходя да тренирам, за да имам настроение, тонус, добра физика и да се чувствам добре. А не, за да съм красива за мм. Ми утре ако родя и надебелея да ме зареже ли?
Правим го за себе си, но с основна цел да си вдигнем "цената" на пазара - не говоря само за любовния, а като цяло. Добре изглеждащите и здрави хора се приемат по-добре и в бизнеса, и навсякъде, и имат повече шансове за успех. Смятам и също, че имаме някаква отговорност в това да се поддържаме в добра форма И заради партньорите си. Ясно е, че нормален мъж не би те зарязал само защото си надебеляла след раждане, но в такава ситуация би било добре доколкото е възможно да се опиташ да влезеш във форма в даден момент. Както и той не би следвало да се занемарява, да пуска шкембе и да не се къпе.
Иначе донякъде жената е права в това, че "поддръжката" й е и негова грижа - но едва след като заживеят заедно. Както и неговите разходи също. Може човекът да не ходи на маникюр и да не си купува секси бельо, но един час във фитнеса му струва 25 кинта само загубеното време, в което не изкарва пари. Stuck Out Tongue

# 344
Верно - ако не е с ново тоалетче, обратно на автобуса за провинцията ли я качва?

Общи условия

Активация на акаунт