Разходите на етап връзка

• 20 943
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
Не мисля, че жена на 35+ с добра заплата и професия, уверена в себе си и знаеща какво иска, би очаквала мъжът да поема 70% от разходите й. Тук има нещо, което не е съвсем реално.
Мъжете виждат ноктите ни, както се и впечатляват от цвета им, харесват поддържаната чиста и здрава коса, както и подходящата прическа. Харесват и помнят парфюмът ни, забелязват и бижутата, които носим, гледат обувките, като особено много харесват високи токове, дискретни деколтета на тоалетът ни и пр.
И съвсем им е ясно, че всичко това струва пари, тъй като и мъжката грижа в последните години се налага, което приветствам.
Човекът е на 42 - изградена личност, някаква кариера, хоби, очаквания.
Споделил е за чувства, но не е полудял от любов. Хладно и премерено налага някакви основи на бъдещи отношения, градене на дом, създаване на деца и т.н.
Така го виждам аз, само не виждам защо двама души, вече не в първа младост си тровят живота със сметки, а не позволяват той да се случи непредвидено.

# 346
Тая счетоводителка май не е много добра.Много сметка много анализи и накрая едно нищо и сама.

# 347
Мъж с 4К заплата, изплатен апартамент в София и без деца от предишна връзка доста жени ще го оценят. А авторката ще си остане да чака принца. Не го осъзнава и продължава да настоява като малко дете колко са важни маникюрчетата и парцалките, но за мен тази връзка вече е приключила. Мъжът задава конкретни въпроси, за да е сигурен, че си е направил правилните изводи за това как тя си представя съвместния им живот, определено искат много различни неща и той скоро ще сложи чертата.

Хора с почти 9К общ доход да не изплатят едно жилище е пълен срам, това е най-добрата възможна инвестиция и хората се справят и с доста по-малко. Но на това авторката противопоставя маникюр и дрехи, което не е смешно, а направо жалко. Мъжът разсъждава като възрастен, а тя като дете.

# 348
  • София
Е от ноктите не, но си държи да изглеждам винаги добре, нови тоалетчета, бельо…

Ако мъжът ти държи на тези неща, тогава той да си ги финансира. Друга тема с какъв акъл трябва да си, че да ги правиш заради него. Минимум ти показва къде ти слага стойността. Личи му, че не е имал сериозни връзки, даже май си личи и защо. Ти пък не се чувстваш добре с него, та се замисли защо си тръгнала с такъв мъж да правиш сметки за кредити, ипотеки и деца.

ПП: Той държи тя да изглежда

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 15:05 от Лъвица

# 349
  • София
Никога не съм се обличала, правила нокти или прическа, за да си “вдигна цената на пазара”. Голяма простотия е това. Да не съм някоя стока, че да трябва да се продавам, wtf??

Значи аз сега след 2 раждания да се чувствам задължена, заради мъжът ми да мисля външен вид и влизане във форма, а не децата ли? Не всички тренираме за форма, бразилски дупета, плочки на корема и мъжете да ни оценяват. Някои тренираме за тонус, за психическо разтоварване и здравословен живот. Външният вид не е всичко в този живот. В даден момент всички ще одъртеем и няма да изглеждаме супер привлекателни. Едно е да се поддържаш, защото имаш желание за себе си да го направиш, друго е да се опитваш да се пласираш някъде (някого).

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 15:39 от JayRay

# 350
Работата е там, че след 35 годишна възраст жените тотално изкукват. Познавах няколко като авторката, които си останаха сами защото сметките им излязоха криви.
Няма как на 35 с тиктакащ биологичен часовник да се пънеш да бъдеш оценявана като 22 годишна студентка. Ами няма как да стане съжалявам.

# 351
Както него няма да го бутнат 500 лв за почивката, така и теб за маникюра и бельото. Wink
Обаче ако даде и за маникюра, и за бельото, и за почивката, вече отиваме на цифра Wink

# 352
Аз не мисля, че маникюр и педикюр 2 пъти месечно, фризьор всяка седмица и един път месечно боя, нов тоалет/бельо/козметик и карта за фитнес са огромен разход, когато заплатата е прилична за една жена. Тъй като се цитираха цифри.
Още повече съм убедена, че цените на услугите са в пъти по-ниски от тези в София.

# 353
  • София
Предполагам, че и ти искаш той да изглежда добре, да е с хубава прическа, поддържана брада, лъскави зъби, стегнато тяло, хубаво бельо. Това също не е евтино, но надали му даваш пари да се поддържа.
Пък най-големият тест е да се събуждате сутрин рошави, потни, с дъх на змей и наболи косми по краката на теб и по гърдите на него, но да не се впечатлявате от това, а да не ви се иска да ставате от леглото цял ден. Ако познавахте това усещане, хич нямаше да смяташ кой какво дал.

Аз лично се поддържам за себе си. той поне половината от старанията ми ги приема за природни дадености и дори не осъзнава, че са необходими, но (доказано) ме е виждал в такъв външен вид, че аз сама бих се изхвърлила, а той ме гушкаше и ми обясняваше колко съм красива. Ама никой от нас не е бил на "пазара" от има-няма 30+ години.

# 354
  • София
Както него няма да го бутнат 500 лв за почивката, така и теб за маникюра и бельото. Wink
Обаче ако даде и за маникюра, и за бельото, и за почивката, вече отиваме на цифра Wink

Но тя на него не му иска половината за маникюра и бельото, все пак Wink

# 355
Значи, не че нещо, ама дайсъните не са правени за къса мъжка коса, пък иначе си пробутвайте как мъжката и дамската поддръжка са съизмерими.
Лъвице, според пишещите му ги иска. А той от иска от нея конкретни гащи.

# 356
Е от ноктите не, но си държи да изглеждам винаги добре, нови тоалетчета, бельо…
Шегуваш се, ти вярно ли си на 35 или до 20 не си го докарала?
Такива мисли, не съм сигурна че даже биха минали през главата на някоя себеуважаваща се 35 годишна жена.

# 357
Мъж с 4К заплата, изплатен апартамент в София и без деца от предишна връзка доста жени ще го оценят.

Той, ако ставаше за нещо, отдавна нямаше да е сам.

# 358
Мъж с 4К заплата, изплатен апартамент в София и без деца от предишна връзка доста жени ще го оценят.

За авторката важи същото между другото...

# 359
Вероятно и апартаментът е наследствен, т.е.не е точно 'изплатен'.

За авторката не е сигурно. По принцип в прованса се харчи друг тип жени, не тези с 4к личен доход.

Общи условия

Активация на акаунт