Разходите на етап връзка

• 20 965
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Мъж с 4К заплата, изплатен апартамент в София и без деца от предишна връзка доста жени ще го оценят.

Той, ако ставаше за нещо, отдавна нямаше да е сам.

За авторката важи същото между другото...

Важи и за двамата и се чудя дали точно там не се намират корените на връзката им... Той иска визия и да не се охарчва много, тя се чуди дали може да преглътне, че отношенията им са основно счетоводни... Ама от немай къде, стоят.

# 361
Шест-седем месеца за полу-дистанционна връзка според мен не са особено дълъг период. Той в София, тя в малкия град до София, чака да дойде да я вземе, докато търси тефтера и химикалката.

# 362
Разходите на ниво връзка са семпли в сравнение с разходите на семейство с дете / деца. Тоест ако отсега не ви стига...? После как ще се разберете кой да поеме бременността, раждането, памперсите, лекарствата и останалите 100 разхода по общите ви деца?

# 363
  • Melmak
Един маникюр е 50 лв, ако се изрусяваш е 500 лв за балеаж на 4-5 месеца, може и два пъти годишно. Поддръжка на корен ще е около 100 на месец.
Карта за фитнес 50 лв, ако си с мултиспорт може и 20 да ти е. Егати, бутна ги тоя разход.

# 364
Авторке, какво работиш за 4000 в малкия град? Питам да се преквалифициран. Освен ако не си лекар де, че множко се учи.

# 365
Един маникюр е 50 лв, ако се изрусяваш е 500 лв за балеаж на 4-5 месеца, може и два пъти годишно. Поддръжка на корен ще е около 100 на месец.
Карта за фитнес 50 лв, ако си с мултиспорт може и 20 да ти е. Егати, бутна ги тоя разход.

Не е само това, тя каза че си купува и дрехи честичко. Трудно ще се напаснат като всеки тегли чергата към себе си.

# 366
Ако дойдеш по гащи и ми кажеш, че струват 500 лв ще ми се отще, за другото не знам. Иначе по- назад са прави, че даже нема да забележа ноктите и прическата. Прави са и, че е глупаво да си броите стотинките, докато правите нормални пари. Последно такова чудо видях при познати, докато още бяхме на по 16 и дори тогава беше смешна гледка.

# 367
Шест-седем месеца за полу-дистанционна връзка според мен не са особено дълъг период. Той в София, тя в малкия град до София, чака да дойде да я вземе, докато търси тефтера и химикалката.

и калкулатора че много цифри станаха.

# 368
Воndy, хубаво е че си изкарваш парите, поддържаш се, знаеш си цената, ама би ли му обърнала внимание, ако знаеше, че тоя мъж работи примерно за 2к.?
Реално дори и в София масово заплатите са толкова.Има и изключения.
Но, хващайки се с тоя мъж, ако очакваш, че ще те издържа от до, а ти да си гледаш себе си, мисля че си объркала обекта.

# 369
Все съм имала връзки с мъже, които да кажем не са имали кой знае какъв висок доход, но пък всичко са давали за мен. Примерно 5 лв. са му останали образно казано, купувал е нещо за мен, което обичам, любима храна и т.н. Пари се печелят и губят, случват се всякакви рецесии, важно е човек да е гъвкав и да се приспособява.

# 370
С тая инфлация търси някой дето изкарва поне двойно повече.

# 371
Авторката няма правилен усет според мен и си мисля, че нищо няма да излезе от тази връзка. Няколко теми беше пуснала за предишния мъж, когото не харесваше особено, но който й би шута и тя не можеше да приеме защо така са се случили нещата. Този мъж също не го харесва, но си мисли за общ имот и ипотека, а насреща й няма надежден човек.
Авторке, чудя се - не се ли намери мъж, когото да харесаш силно от самото начало, че да буташ в посока семейство и деца?

# 372
Сега погледнах старите теми на авторката. Оттеглям се от тази.
Успех със сметките!

# 373
Нагласила се като стока за продан, пък провайдъра се дърпа и не ще да дава 70%, как да не те е яд Joy

# 374
Мен ще ме е яд да ми правят такива тестове. Мани парите. Е6аси малоумника ще е и после такива маймуни имат претенции и се силят да правят деца.

Общи условия

Активация на акаунт