Разходите на етап връзка

• 20 502
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Хечи, отдавна е трябвало да й връчиш фактура 😃

# 631
И аз продължавам да не разбирам как някакви нормални жестове и битовизми се превръщат в такъв екзистенциален катарзис.
Не сте един за друг май.

# 632
Бих направила с кеф масаж на мъж, който харесвам, не бих му гладила  ризите. Изобщо не разбирам, защо поглезването и вниманието винаги се завъртат около битовизмите.

И аз не го разбирам. Както споделих веднъж се излъгах да изчистя и сготвя у мъж. После всичко ми излезе през носа. Никога повече.

# 633
И вие не бихте го направили това за гаджето? Не е казано да слугува, ама не знам, аз на приятелка, която е болна съм носила храна. Да искам да ми се отплати ли?

Да, поне 70%

# 634
Бих направила с кеф масаж на мъж, който харесвам, не бих му гладила  ризите. Изобщо не разбирам, защо поглезването и вниманието винаги се завъртат около битовизмите.
Защото масажът е кеф и за двамата. Дадох пример с нещо, което по принцип е неприятно, но когато е за човек, когото обичаш, не ти пречи.
Иначе приятните по подразбиране неща, са си приятни. А глезенето и вниманието се случват на всякакви нива.

# 635
Хечи, със сигурност в последствие приятелката ти е върнала жеста по един или друг начин, нали?

Ако си е само масаж си е баш кеф само за него.

# 636
Намерих мъж, който ми чисти и ми покрива хепито и уикендите в Гърция, а возенето е вътре в града и за сметка на шефа му. А авторката, освен другото, спомена и че нейният чисти веднъж в месеца и то жилище в София. На мен такъв няма да ми е вариант посмъртно и то не по финансови причини. Няма място за сравнение.

# 637
Според мен вече доста се изписа по темата….
Скоро ще Дойде 50. Страница и може би ще заключат темата

# 638
  • София
На авторката драмата не е, че е свършила няколко неща за него, а че в нейните очи тя не се пести откъм усилия и жестове, а той се пести откъм харчове. Нейното субективно усещане е за липса на взаимност, спрямо нейните представи кой какво трябва да дава в една връзка. Според друг със сигурност не е така, а обективно как е, минимум нямаме цялата информация да преценим.

# 639
Веднъж седмично чистел. Веднъж месечно бършел прах. Ама тя е половината месец там. Сигурно и за препаратите работата е съвсем прозаична - или е свършил в момента някой препарат, или тя, като много жени, използва далеч по-диференцирани и по-голям брой препарати от средностатистическия мъж. Мъжете като цяло не ползват голям брой препарати нито за личната си хигиена, нито за почистване. Аз не съм чистница, ама ако 2 седмици в месеца съм там, ще ми е леко неудобно хич да не почистя, още повече, след като в със счупена ръка. Това, ако случайно лирическият герой не живее в замък с прислуга.

# 640
Не се била пестяла...според мен пък авторката не прави кой знае какво. Като влизаш във връзка и искаш отношение отсреща, това е дъ беър минимум.

# 641
Боже, купила един доместос и изчистила като е пострадал. Опекла полуготова пица и пуснала фраера. И го изкарахте това Пепеляшка, докато той е контузен?

И вие не бихте го направили това за гаджето? Не е казано да слугува, ама не знам, аз на приятелка, която е болна съм носила храна. Да искам да ми се отплати ли?
Е, чак после е било уточнено, че докато бил болен. Аз коментирах първия постинг, после видях, че е било при някакви черезвечайни обстоятелства. Ами...то не опира въпроса дали ще е чистене, готвене, шиене или гладене. Поставяйки се обаче в позиция на какъвто и да е обслужващ персонал, не бива да очаква благодарност. Милосърдните сестри и чистачки също могат да са секси, но понякога мъжете по-буквално ги приемат нещата.

# 642
Аз не съм особено красива жена (казвано ми е и от бивши гаджета). Не съм имала и кой знае колко ухажори, нито пък гаджета. Малкото мъже, с които имах връзки ги задържах с хубав секс и тишина (не мрънкам).
Ха-ха, в живота не знам мрънкаш ли, ама тука в тоя форум си леле-мале. Все като стане въпрос за мъж, тоя е мунчо, оня е ганчо, третия е мухъл... значи явно хубавия секс остава Simple Smile

# 643
Това не е връзка.
А защо все пак не сте заживяли заедно досега, авторке? Ако някой от вас няма намерение да пристъпи към тази крачка, 99% от темата се обезсмисля.

# 644
Явно в днешно време прагматизма надделява. Може би и от възрастта на лирическите герои да е. Когато станахме гаджета с ММ бяхме още съвсем млади и съвсем пресни студентчета и никога не сме смятали кой колко пари има и как ще делим сметките.  Заживяхме заедно почти веднага и първоначално само аз успявах да съвместя ученето с работа. При него беше по-трудно, заради специалността, която изискваше много учене и много присъствие. Беше ни хубаво да прекарваме времето си заедно, независимо дали ще успеем да съберем пари за някоя вечер на ресторант, какво ще успеем да си купим за вечеря, дали ще имаме пари за повече от една седмица на морето, било то на квартира, палатка, бунгало, както и  кой колко ще даде. Бяхме щастливи и над тези неща. Не знам как може да се обсъжда кредит, покупка на апартамент, такива важни стъпки преди основната. Да поживеете заедно и да видите дали изобщо ще ви бъде.

Общи условия

Активация на акаунт