д-р Налбански гинеколог мнение

• 497
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте искам да споделя мнението си за д-р Налбански. Историята е доста дълга но мисля че ще помогне на доста жени в нужда и също така ще предотврати това други да направят тази грешка. Преди 3-4 години ми беше намерена киста която не се повлияваше от хормонални лекарства и всеки гинеколог ми казваше да изчакам определено време докато не стане към 5см и да я махна чрез лапароскопска операция. Тъй като съм от Пловдив исках да ида при добър лекар и реших да се оперирам в София. Преди операцията съм посещавала д-р Налбански около 6-7 пъти поради други проблеми и паралелно с това той ми следеше кистата. С течение на времето той ми каза да се оперирам при него и тази година (2024) януари се оперирах. Като за начало отношението му беше добро, но постепенно след операцията започна да се държи доста пренебрежително. Докато бях в болницата искаше да ме отписва по-бързо въпреки че сестрите се учудваха че толкова рано си тръгвам, въпреки това в следващите два месеца нещата бяха добре докато на третия месец цикълът ми не закъсня с 10 дни. След това отидох при него и той видя че отново имам киста на абсолютно същото място. Предложи ми отново да влезна в болница (само два месеца след като вече бях оперирана) но аз му отказах защото видях че нещо не е както трябва. Той ми каза да се свържа отново с него след цикъла и да видим дали ще се махне кистата. Опитах се да се свържа с него многократно по всякакъв начин но не се получи. Писах му съобщения и той просто ги виждаше без отговор. Тъй като осъзнах че нещо не е наред исках да отида при друг гинеколог за мнение и отидох при д-р Попов от болница Вита и там той ми каза че трябва да имам хистология от операцията. Отидох в болницата хистология нямаше. Питах главната сестра, тя ми каза че всички документи са там освен хистологията. И така при следващото ми посещение при д-р Попов той ми каза че най-вероятно д-р Налбански не е направил нищо и само съм си дала парите. Затова дами моля ви не правете тази грешка както аз, а потърсете по-кадърен лекар за сериозни неща като операции!

# 1
Подайте сигнал в ИАМН. Те са длъжни да направят проверка. Случилото се звучи твърде съмнително и ако се окаже истина, това не е редно, да не говорим, че е подсъдимо. Подобни схемаджийски истории се случват постоянно по болниците и лекарите, които ги вършат, се осланят на надеждата, че хората са под стрес и няма да тръгнат да си търсят правата, нито да уведомят контролните органи. Не оставяйте нещата така, не само заради вас, но и заради следващи потенциални пациенти, с които може да бъде постъпено по същия начин.

# 2
Подайте сигнал в ИАМН. Те са длъжни да направят проверка. Случилото се звучи твърде съмнително и ако се окаже истина, това не е редно, да не говорим, че е подсъдимо. Подобни схемаджийски истории се случват постоянно по болниците и лекарите, които ги вършат, се осланят на надеждата, че хората са под стрес и няма да тръгнат да си търсят правата, нито да уведомят контролните органи. Не оставяйте нещата така, не само заради вас, но и заради следващи потенциални пациенти, с които може да бъде постъпено по същия начин.

Благодаря ви за отговора определено ще подам сигнал тъй като си нямах и наидея че може. Усетих че нещата са доста съмнителни но тъй като е директор на хироргичното отделение в света Анна не посмях да направя нищо.

Общи условия

Активация на акаунт