Бих искала да разкажа следната история, която просто се моля да завърши добре, защото иначе не ми се мисли. Майка ми през 2020 г. отива при зъболекаря Георги Лалев с желанието да си направи липсващите зъби с металокерамика. Изключвам факта, че почти всичките й долни зъби са напълно прави и здрави по онова време, но въпросният доктор я съветва да “прави всичко”. Защо ли? Заради пари, по дяволите! Майка ми му се доверява и заплаща за най-качествените възможни зъби от металокерамика, но Г. Лалев ги изработва от никел - 65% (на онзи етап през 2020 г. майка ми все още не знае, че има 3-та степен алергия към никел). Но защо да не сложи от евтиното? Нали? Майка ми се издува веднага след поставяне на “новата усмивка”, но с времето затихва отокът. Тялото й се е борело успешно в продължение на 5 години, докато през 2025 г. февруари месец, след дентална манипулация майка ми получава алергичен шок - подуване и зачервяване на цялото лице, задушаване. Следва болнично лечение. Никой не предполага, че зъбите са проблемът. Следват 6 месеца ходене по мъките, изследвания за десетки алергии, часове при доценти и професори от всевъзможни специалности, оток след оток. За пари не говорим. Майка ми се срива психически - от ужас дали ще се събуди и ще може да диша (живее сама). След като се установява алергия от никел, майка ми звъни на Георги Лалев (нейният зъбо”лекар”, един пълен мошеник), който категорично твърди, че в зъбите й няма никел. Толкова е убеден, че няма да рови дори в архива. А без негово съгласие никой няма достъп. Тук идва моментът да кажа - мама няма никъде черно на бяло, че тъкмо той й е правил зъбите, камо ли съставът им. Иначе щяхме да го съдим. Съветвам хората да взимат документ за това. След още ходене по мъките, аз лично намерих вероятно единствената лаборатория в София, която изследва материала на металокерамиката. 65% никел! Заради алчността и лъжата на Георги Лалев майка ми получи 7 алергични шока, изпи тонове тежки лекарства и никой не знае колко е увреден още организмът й. Хора, изисквайте документи, защото заради пари може да ви убие някой “лекар”. Не че документът връща здраве и живот, но поне може да накаже виновника!