Обясни ми, сякаш съм на 5

• 51 000
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 960
Не могат да се свалят (поне в общия случай) можеш да влизаш в интернет и да гледаш онлайн, ако искаш. Или да се абонираш за Нетфликс, Дисни и прочее.

# 961
  • София
Не могат да се свалят (поне в общия случай) можеш да влизаш в интернет и да гледаш онлайн, ако искаш. Или да се абонираш за Нетфликс, Дисни и прочее.
Това ясно
Оказа се, че зет ми явно има в плана си за Йетел възможност за MAX, и то на няколко устройства. Върза ни към неговия акаунт, както и техен комшия, така че поне 3 потребители го гледаме безплатно.
Опитах да гледам в Арената онлайн, не тръгва картината, само звук, и не мога да добавя субтитри.

# 962
чак пък да ти се смеем
нямам смарт ТВ, при 3 компютъра вкъщи (плюс таблет и телефони) не виждам нужда от още
ползвай си стриминг, или вероятно сваляне на флашка също трябва да става

# 963
  • Mediterraneo
Само да вметна, че можеш да включиш мишка в телевизора, ако има USB той.

# 964
Само да вметна, че можеш да включиш мишка в телевизора, ако има USB той.

И да няма USB, ако имат двете устройства Bluetooth пак могат да се вържат едно към друго. Аз така ползвам една мишка на три компютъра.

# 965
  • София
чак пък да ти се смеем
нямам смарт ТВ, при 3 компютъра вкъщи (плюс таблет и телефони) не виждам нужда от още
ползвай си стриминг, или вероятно сваляне на флашка също трябва да става
Ще се смеете като разберете, че имаме нарочно пробита дупка в стената (панел) за да вържем предишния телевизор с компютъра, защото са от двете страни на една стена. Това стана след като двд-то издъхна и решихме да не купуваме ново. Обаче в един момент компютърът отказа да разпознава телевизора като втори монитор, то и самият компютър е древен, но за сърфиране върши работа.
Явно и сега ще направим така, но искам да разбера какви са възможностите на самия телевизор. При двама мъже вкъщи аз се интересувам най-много...

# 966
Cuckoo, който ти се смее е незрял и не заслужава помощ тук, във форума.
Колкото и да се интересува човек, в един момент, може да се озове като индианец пред технологията...
Аз ще ти кажа как постъпвам- питам тук, ако не ми е достатъчно само четене из теми, това по всички въпроси на необятното познание, не само за техника.
И, търся видео клипове в тубата.
Не следя разговора от началото, я кажи модела на този тв и какво те интересува, и какъв език ползваш- да ти потърся.

# 967
Smart tv-то си е като компютър, има операционна система, примерно Андроид, приложения като Нетфликс, може да си свалиш други като VLC media player (по спомени че съм го ползвал едно време), после сваляш филма на флашка или в паметта на телевизора и с медия плейъра го пускаш...
Аз имам един куп стари лаптопи, баз екран примерно и само с кабел го връзвам към обикновен 15 годишен телевизор и всичко върви на лаптопа. Като е смарт телевизора компютъра си е вграден в него.

# 968
  • София
Не следя разговора от началото, я кажи модела на този тв и какво те интересува, и какъв език ползваш- да ти потърся.
Sony е телевизора, обаче наистина не зная точния модел. Английски ползвам, руски също, но втория вече съм го позабравила.
Въпросът е, че аз съм пропуснала изцяло какво могат смарт телевизорите. Иначе имаме доста приложения, но гадовете искат пари Simple Smile, засега само MAX ни е безплатен благодарение на зет ми. Не че не мога да плащам, обаче не гледаме чак толкова много, не си заслужава.

# 969
може да си инсталираш уеб браузър . не всички са платени. пробвай файърфокс и през него да си пускаш разни неща

# 970
Повечето стриминги имат безплатен период, за съжаление го намалиха, едно време на Епъл беше 6 месеца, ако си купиш устройство на Епъл, другите по 1 месец.
Та човек може да изгледа 3-4 сайта по един месец, като отменя абонамента, после да абонира половинката и да изкара още толкова. И промоции правят понякога.
Иначе сваляне през торенти от компютър винаги ще върви. Нямам представа може ли направо на телевизора да се свалят, трябва да потърсиш торент приложение в Ап стора.

# 971
Ютуб също е безплатно, ако е с реклами. Щом си със смарт телевизор все имаш някакъв браузър, намери си "тубата". При мен си има своя иконка в началния екран.

# 972
  • София
Извинявам се, че се намесвам. Най-лесно е да си гледате филми свалени от замунда примерно с прожектиране на екрана на лаптопа с тв. Това е най-лесния вариант и избягвате прехвърлянето на флашка. Това да отваряш браузър на ТВ е мъка, поне за мен.

# 973
  • София
Тубата си я има, също си има вграден браузър.
Опитах да гледам директно от Арена, един филм тръгна само звукът.
Друг - тръгна, обаче не зная как да му изкарам субтитрите, те са дадени отделно отдолу. На плейър ясно, обаче тук ...

# 974
Може би с външна клавиатура. Иначе моето дистанционно е някакво смарт и с него си браузвам и избирам.

Общи условия

Активация на акаунт