Термин Август 2024 ♥ - тема 7

• 35 775
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте и от мен, днес бях на ехограф и тонове, всичко е наред, но съм в 32+4 и бебето още е седалищно, направо ми се скапа всичко….мисълта за секцио ме ужасява, просто не мога да си представя, че ще лежа будна и ще знам, че ме режат. 😞😞😞 Моля, някоя, която е минала през секцио са вдъхне кураж.  Иначе бебето е 1900 и отговаря по размери седмица назад, общо взето не очакваме голямо бебе, ама докторката каза, че всичко си е наред.
Lallzz, съжалявам за притеснението ти, защо не потърсиш второ мнение за по-сигурно.

Аз съм почти 32 и също като теб се разстроих доста след последния преглед, но съм се настроила, че ще стане както е добре за двете ни. Ако не се обърне значи така е трябвало да стане и Господ си знае работата. Все пак има време и има шанс и в по-късна седмица бебетата да се обърнат.

Добавям и това видео от началото на годината за раждане секцио в майчин дом. Може да видите базата във въпросните вип стаи.
https://youtu.be/9jMOhGy-BxU?si=GUccD9-Xqmbvto6g

Последна редакция: сб, 29 юни 2024, 10:13 от Lucky333

# 391
Момичета и аз съм 31+5 , но младежа всеки ден си сменя позицията-усещам го.
Та все още има шанс , не се отчайвайте.🥰
На мен не ме притеснява , тъй като почти сигурно ще съм секцио , но с това въртене ми предизвиква доста контракции и вече ми се иска просто да се намести 😂

# 392
Marbellaa, и моят е същият! Постоянно се върти, стърчат крака/ръце. Ако и после е такова немирниче, ще ми стопи лагерите 🤣! Беше главично, седалищно, пак главично. На последния преглед си беше надолу с главата, ама не спира! От движенията се предизвикват контракции.
Аз преди 2 години раждах във Вита, нормално с избор на Екип, около 2400лв мисля че беше цената, включваше слухов скрининг и фенилкетонурия,
хипотиреоидизъм, надбъбречна хипоплазия. Бебето и аз стояхме 5 дни, на 6я ни изписаха, доплатих една “хотелска нощувка” за мен.
Имах някакви забележки, но нищо кой знае какво. Храната беше хубава, условията в стаите също, няма хладилник.

# 393
Има ли някоя от вас, която ще ражда в Бургас - Окръжна да даде някаква информация и за там...

# 394
Да питам дамите на утрогестан , коя седмица ви казаха да го спирате?
В 31 седмица съм и все още поставям сутрин и вечер вагинално, до края ще бъде така.

# 395
Да питам дамите на утрогестан , коя седмица ви казаха да го спирате?
В 31 седмица съм и все още поставям сутрин и вечер вагинално, до края ще бъде така.

Да де , ама ако ще се ражда нормално .. не трябва ли малко по-рано да се спре? Че тази шийка да се отпусне.
Аз съм за секцио , но въпреки това ми казаха към 34-та да го спра.
Аз лично се притеснявам .. та се чудя дали до 35-36 поне да го слагам.

# 396
  • София
На мен ще ми го спрат евентуално след няколко дни, като съм 34та, но само ако шийката е над 2.5 см. Понеже ще съм секцио и аз малко го мисля няма ли да е опасно. Ще видим, подробно ще разпитам. Хубавото е, че имам преглед всяка седмица и все пак се надявам всичко да е наред.

# 397
Надежда и мен точно това ме притеснява.Но да , ще изкоментирам пак с аг.
Моите прегледи са на две седмици , но поне почвам тонове от другата седмица и пак ще е някакво успокоение.
Тая шийка само я мисля , да държи още 5 седмици пък после каквото сабя покаже 😂

# 398
И аз съм 30гс и се следя в Надежда, с 2 серклажа съм и поставям сутрин и вечер циклогест и ми казаха, че така до 34гс. Вие колко утрогестан слагате?

# 399
И аз съм 30гс и се следя в Надежда, с 2 серклажа съм и поставям сутрин и вечер циклогест и ми казаха, че така до 34гс. Вие колко утрогестан слагате?

Аз слагам 2х100 вечер преди лягане.

# 400
  • София
Нямам серклаж, нито скъсяване, при мен беше заради прокървявания - 3х2 до вчера. Сега дозата е 2х2.

# 401
При кого се следите в Надежда?

# 402
При кого се следите в Надежда?

Аз съм при Павлова-Масларова .И миналата бременност бях при нея , останах очарована и затова се повтарям.

# 403
Marbella от части съм проследила историята ти, ако е удобно да попитам имала ли си серклаж с близнаците или сега? Павлова е страхотна, колкото пъти лежа до сега в Надежда все тя ми е на визитация.

# 404
Marbella от части съм проследила историята ти, ако е удобно да попитам имала ли си серклаж с близнаците или сега? Павлова е страхотна, колкото пъти лежа до сега в Надежда все тя ми е на визитация.

Даа ,уникална е!Тя е завеждаща на отделение патологична бременност и затова винаги е на визитация през седмицата.
Не съм имала серклаж нито с близнаците , нито сега.
Поставиха ми песар с близнаците в 31 седмица и ме закачиха на гинипрал до раждането.Но просто тогава си имах родилни контракции.
Сега се надявам да ми се размине лежането.

Общи условия

Активация на акаунт