Термин Август 2024 ♥ - тема 7

• 35 596
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Спокойно,всичко ще е наред! Родих дъщеря си в 31г.с.+5дни преди 10год

# 526
Роки, стискам палци и аз всичко да е наред!

Марбела, точно в 32+0 моето е изчислено 2117гр, тогава докторът още не смееше да каже, че няма да е малко, но каза че си върви леко напред. Според мен 2060 изобщо не трябва да те притеснява.

# 527
  • София
Rokkyy, стискам палци! Всичко ще е наред. Heart Exl

Моето в 32г.с. е било около 2100гр., но си ми казаха, че върви напред.

# 528
  • гр. София
Rokkyy, всичко ще е наред, докторите си знаят работата. Flowers Four Leaf Clover
Като имаш възможност, пиши. Мислено сме с теб. Hug

# 529
Rokkyy, всичко ще е наред! 🍀

# 530
Rokkyy, всичко ще е наред! Най-хубавото предстои! ❤
И моето в 32+0 е било 2100, но казаха, че е напред. Няма място за притеснение според мен 🍀❤

# 531
Rookyy, точно същите седмици и дни съм ,като теб Heart
Стискам палци всичко да е наред, вярвам ,че ще бъде! Hug

# 532
Днеска съм 34+5 и следобед ми изтекоха водите, приеха ме в болницата и ще се опитат да го задържат поне тази вечер..
Rookyy, точно същите седмици и дни съм ,като теб Heart
Стискам палци всичко да е наред, вярвам ,че ще бъде! Hug

И аз съм в същите седмици. Спокойно, достатъчно са големи, всичко ще е наред. Стискаме палци. 🙏🏻

# 533
  • София
Роки,всичко ще е наред Heart
Чакаме хубавите новини !

# 534
Днеска съм 34+5 и следобед ми изтекоха водите, приеха ме в болницата и ще се опитат да го задържат поне тази вечер..
Всичко ще е наред! Flowers Four Leaf Clover

# 535
  • Пловдив
Всичко ще е наред - дишай!
Утре ще ни пишеш вече по-спокойна, сигурна съм. Неизвестното и многото, и различна информация те стресират 🍀

# 536
Rokkyy, много стиснати палци и от мен за безпроблемно раждане и здраво бебче! 🍀💚🙏🌷

# 537
Rokkyy всички сме с теб и стискаме палци да мине безпроблемно! 🍀🍀🍀

# 538
Rokkyy, стискаме палци всичко да е наред!! 🍀 Това вече е прилична седмица, бебчето ще е здравичко!

# 539
Rokky стискам палци всичко да е наред и да ни съобщиш хубавата новина!
Нашата бебка от самото начало върви напред и АГ все ми повтаря, че върви напред и е дебеличка, в 31 г.с. е била 2150 гр, сега съм в 34 г.с. На 15 юли имам преглед, не ми се мисли тогава колко ще е, а толкова искам да устискам до термина, защото те първа излязох в 45 дневния болничен и ще почвам да се подготвям за раждането, пазарувам, избор на лекар и т.н. За момента съм купила само количка за бебка и си избрах болница. Относно името за момента сме се спряли на две имена, едното няма нищо общо с никой, второто е видоизменение на името на свекърва ми, което на мен много ми харесва и има много вариации на галено, спрямо първото име. Нямахме драми за избора, двамата обсъдихме кой какво харесва и оставихме имената, които се харесаха и от двамата.

Общи условия

Активация на акаунт