Термин Август 2024 ♥ - тема 7

• 35 519
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Twinkle, честита първа рожба!!! 🌷💙💚 Бъдете здрави и много щастливи заедно! Нека всичко ви върви по вода оттук нататък! 💗

Секциото по Щарк ли беше? Взе ли си отделна стая?

Ехаа, Me, Myself & I, тази новина дойде изневиделица! Радвам се, че раждането е минало благополучно! 💚🍀 Прегръщам те и се надявам с теб много скоро да гушнеш сладките бебки! 💗💜💝🌺💞🍀🍀🍀🍀🍀🍀

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 23:06 от Mama2288

# 601
  • София
Me, Myself & I, честити девойки! Да са живи и здрави малките принцеси и скоро да сте заедно вкъщи! 🩷🩷

# 602
Честити рожбички, Twinkle и Me, Myself & I 🥰 Много да са здравички, обичани, да папкат и да спинкат с кеф. На вас да ви е леко възстановяването и леки грижите по тях Simple Smile

# 603
Туинкъл, Me, Myself & I, честити рожби, да са живи и здрави, бързо изписване и възстановяване! ♥

# 604
  • София
Ехе, три бебенца си имаме вече! Честито, да са много здрави! Бързо и леко възстановяване на мамите.

# 605
Олеле, започна се!💜💜💜 Живи и здрави всички!💜💜💜

# 606
Честити рожби, Twinkle и Me, Myself & I !
Да са здрави и много игриви! Heart
Надявам се да сте добре! Flowers Tulip

# 607
Me, Myself & I, честито и на теб! Живи и здрави да са ти дъщеричките и скоро да се нагушкате и прибирате вкъщи. На теб бързо и леко възстановяване!

И аз супер много се вълнувам, че започва постепенно бебевалежа. Разделям вече списъка на първа страница!

# 608
Me, Myself & I, честито, мила! ❤️ Леле, направо настръхнах... аз съм в 35+2, ти си родила в 35+5 🥹🥹🥹 Тъкмо онзи ден мислех да ти пиша, че това, че си спряла да качваш килограми си е знак, че раждането наближава и ето, че точно така се оказа 🥰
Честито и на мама Туинкъл! Да са ни здравички всички бебоци! 🍀🍀🍀

# 609
  • София
Me, Myself & I,
честити бебенца ❤️
Да са здрави и скоро да се гушкате вкъщи!

# 610
Me, Myself & I
Честити бебенца да са ти живи и здрави и скоро да се гушкате!
Желая ти бързо възстановяване 🥰🥰🥰
Бейби бума започва!!! 🥰🥰🥰

# 611
Me, Myself & I, честити девойки! Бързо да се адаптират и да се гушкат при мама,където им е мястото! На теб бързо възстановяване! Simple Smile Heart

# 612
Ех, че хубаво! Честити да са ви принцеските! Да растат здрави, игриви и много щастливи! Бързо възстановяване!!!
Момичета, вчера вечерта в 35 гс + 5 дни се появиха на бял свят и нашите 2 принцеси. 🩷🩷😇😇
По-голямата е 2560 гр, 48 см, а по-малката 1960 гр, 45 см, но и двете ги сложиха в кувьози, защото имат нужда от помощ с адаптацията. Не успяват да дишат изцяло самостоятелно, не могат и да се хранят добре още, но генерално няма нищо притеснително.
Нямам търпение да си ги нагушкаме и закараме вкъщи, но всяко нещо нещо с времето си. Важното е, че като цяло са добре и нямат сериозни проблеми. 🍀
Аз също съм добре, раждането мина леко и бързо, пожелавам такова и на всяка от вас!

Малко бях изостанала с темата, но сега наваксах и ще продължавам да ви чета и да очаквам хубави новини и от вас (но не твърде скоро, разбира се!). ❤

# 613
  • Пловдив/Хихон Испания
Ехааа честито на мамите! Да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват! Чак се просълзих, толкова е хубаво да четем такива новини! Heart

# 614
Me, Myself & I, честито, мила! ❤️ Леле, направо настръхнах... аз съм в 35+2, ти си родила в 35+5 🥹🥹🥹 Тъкмо онзи ден мислех да ти пиша, че това, че си спряла да качваш килограми си е знак, че раждането наближава и ето, че точно така се оказа 🥰
Честито и на мама Туинкъл! Да са ни здравички всички бебоци! 🍀🍀🍀

Пу, дано не е вярно! От утре ще лежа, не съм готова...

Общи условия

Активация на акаунт