Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 17

• 42 375
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Диана Бишоп, и аз благодаря! Започвам го 🙂

Как още никой не се е сетил да направи сериал с барабар продълженията на книгата, и там Кралица Марго, грофиня дьо Монсоро, цялата сага в различни сезони. Навремето имаше един руски сериал за Графиня дьо Монсоро. Помня, че много ми харесваше тогава.
Два сериала бяха - и Кралица Марго и Графинята. Михаил Боярски играеше в Кралицата.

Ell, много интересно!

# 526
  • Варна
По телевизията излезе нов сериал https://bnt.bg/bg/a/luiza-spanoli Не съм го гледала още.

# 527
Точно щях да споделя, че гледах първа серия и ми хареса.

По телевизията излезе нов сериал https://bnt.bg/bg/a/luiza-spanoli Не съм го гледала още.

# 528
  • София
Изгледах "Граф Монте Кристо", сериала за 2 дни.
Благодаря, Диана Бишоп, за препоръката. Много ми хареса. Може би единствено последната серия ми беше слаба.

Весело посрещане на Новата година!

# 529
  • Галифрей
Радвам се,че ти е харесал 😘 и на мен ми харесва още не съм го изгледала цялото.

Почнах по едно време да гледам Сиси някакъв сериал забравих от коя година е. Заразязох го. Какви са тия тъпоти?! 🙁 Изобщо Франц е най-смотаното леке! Ужас с една дума.
Май е по добре да гледам по новият ся има три сезона май.

Весело посрещане и на всички за Новата година! Весел празник! ❤

# 530

Не мога да видя в сайта им кога е излъчен 1-ви епизод. Върнах до 29.12., но не видях подобно заглавие. И по БНТ1 ли е или някой от другите им канали?

# 531
  • Бургас
BTV Story 28.12 от 18ч
Иначе по БНТ са го давали преди години.

# 532
  • ENGLAND
stella, и аз го търсих, накрая го намерих на в стори, давали са го миналата събота и неделя, първа и втора серия от 18ч. Още не съм го гледала.
Сега дават Сиси, 4 сезон, пише последен, любим сериал, страхотно направен, а Сиси е красавица от класа.

# 533
  • Варна

Не мога да видя в сайта им кога е излъчен 1-ви епизод. Върнах до 29.12., но не видях подобно заглавие. И по БНТ1 ли е или някой от другите им канали?
Видях го по торентите. Не знаех къде точно са го давали.

# 534
Весело посрещане на всички с пожелание да се филмираме по-малко в реалния живот Heart

# 535
  • Бургас
За много години Flowers Evergreen Tree

Не си спомням обсъждано ли е... Но днес ми изскачат новини за сериал „Гордост и предразсъдъци“  разработван в Netflix от Доли Алдъртън. Евентуално за 2026 г. Дали е вярно... Малко на фенско творение ми прилича новината....

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 20:52 от lady Koup

# 536
  • Галифрей
За много години! 😘☺

Аз започвам с Sanditon пак ми се догледа. ❤

# 537
За много години! Здрави, щастливи и доволни от много нови хубави неща, в това число и хубави екранизации от нашите!
Мини сериалът за Луиза Спаньоли има качен първата част в Замунда. Аз вчера изгледах същата част по БТВ Стори от 14.00 ч. Днес по същото време, ако е вярна програмата ще дават втората част.
На мен лично много ми хареса.

# 538
Даваха го и миналата седмица, тъкмо щях да го препоръчам. Много са ни любими Baci Perugina, а майка ми в шивашка фирма шиеха за Спаньоли. Честита Нова Година!

# 539
За много години Flowers Evergreen Tree
Не си спомням обсъждани ли е... Но днес ми изскачат новини за сериал „Гордост и предразсъдъци“  разработван в Netflix от Доли Алдъртън. Евентуално за 2026 г. Дали е вярно... Малко на фенско творение ми прилича новината....
За много години! Blush
Излезе през есента май информация. Да, Нетфикс ще правят сериал. Аз се радвам, всичко, свързано с "Гордост и предразсъдъци" ме радва. Blush

Общи условия

Активация на акаунт