Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 17

• 40 390
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Какво да гледам с него?
Портретът на Дориан Грей, Сянка и кост, Седмият син. Появява се и в Западен свят. Има си и ютуб канал, където по време на пандемията пускаше клипчета как пее в къщи Grinning

# 556
Аз намерих това:
https://www.swooon.com/gallery/pride-and-prejudice-mr-darcy-acto … s-netflix-series/
Тези май ги спрягат.
Ако този постер е истински на мен двойката много ми харесва и Елизабет и Дарси.
И аз попаднах на същия постер. Но реших, че е някаква фенска идея.
То всъщност сега ли се снима?

# 557
  • Бургас
Четирима чернокожи, един индиец и един азиатец. Anguished Даниел Калуя сериозно ли.
Иначе двама от списъка са и в моя списък Grinning

# 558
Двамата, които  не са чернокожи стават като цяло за Дарси. Не са уау, но са подходящи.  Азиатец,не. Дано само са няма свободни съчинения. Аз очаквам или черен Дарси или черен Бингли най-малко 😂

# 559
  • Бургас
А аз очаквам някоя гей двойка.

# 560
А аз очаквам някоя гей двойка.
.

И това също.

# 561
От  тези в статията аз харесвам ето този актьор за Дарси- не ми е сладникав, но пък е чаровен. Ако докара сериозен и по- студен вид, става. Grinning

# 562
  • София
Да се подготвим за  най-лошото, пък дано ни изненадат приятно!

Когото и да изберат, мистър Дарси е един - Колин Фърт 🥰

# 563
  • София
Ама, защо пропускате версията от 80-те години? Много хубава беше и съвсем по книгата.

# 564
И друг път съм писала тук- аз съм от малцинството, което повече обича версията от 2005.😀 Така че за мен Матю Макфейдън е любим Дарси.😊 Иначе от всички подобни  герои най-най ми е Ричард Армитидж, но както вече стана въпрос той би могэл да изиграе един поулегнал Дарси. Ако някой се сети да направи нещо такова, ще е супер. И защо не- всякакви версии сме гледали.

# 565
  • Бургас
... поулегнал Дарси...

Като прочетох това веднага се сених за този мини сериал по роман на П.Д. Джеймс. Продукция на BBC, т.е. заслужава високия си рейтинг. И Матю Рийс е много точно попадение за улегнал Дарси.

# 566
  • Галифрей
Знам го аз го гледах заради Джена Колман и Матю Гоулд ❤

# 567
За мен Дарси е един и той е Матьо Макфийдън😂😂😂
Вечният спор, но и аз много пъти съм казвала, че обичам повече версията от 2005.

# 568
  • Бургас
Матю Макфийдън много го харесвам, особено в Малката Дорит. Обаче той има една такава миловидна и добричка физиономия, заради което хич не ми се вързва като Дарси, който трябва да е по-суров и сериозен.

# 569
Не съм съгласна. Доста суров е като Дарси. Направо каменно изражение имаше във филма. Точно както съм си представяла Мистър Дарси.

Общи условия

Активация на акаунт